Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 891
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Επειδή έχω καιρό να ασχοληθώ με το άθλημα το pockee προσφέρει κάποια ημέρα διπλασιασμο;;

Δεν υπάρχει στάνταρ μέρα. Στέλνουν ενημέρωση όταν είναι να τρέξουν προσφορές με επιστροφή x2.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Η κατηγορια προσωπικη φροντιδα εξαφανιστηκε; Η μηπως δεν βλεπω καλα; Ηθελα την OralB 600.

κουπόνια επιθυμιών δεν έχουν μπει ακόμα , περίμενε βγαίνουν συνήθως μετά της 15 του μηνά , αν βγάλει και το pockee και οι επιθυμίες μπορείς να τα συνδυάσεις .

Δημοσ.

Από σήμερα το pockee προσφέρει 2*0,40€ για την αγορά 2 πακέτων Barilla 3/5/7.

Στα Carrefour (μπλε και κόκκινο) έχει μέχρι 11/6 τα 7 σε συσκευασία 500γρ στα 0,65€, δηλαδή τα 2 1,30 και με την προσφορά (1,30-0,80)= 0,50€ και, επομένως, 025€/πακέτο των 500γρ.

Αυτή η τιμή δεν υπάρχει ...

Δημοσ.

Μια μικρή διόρθωση. Στα Carrefour η προσφορά είναι μέχρι τις 18/6 και συμπίπτει χρονικά με αυτή στο Pockee.

Γιατί, εκ παραδρομής έχεις γράψει 11/6 που ήταν προχθές το Σάββατο ;)

Δημοσ.

Σωστό, ευχαριστώ, και το διόρθωσα.

Το αστείο είναι ότι, πηγαίνοντας προς το κοντινότερο, τηλεφώνησα σε φίλο για την προσφορά, θυμήθηκα ότι είχα γράψει 11/6 και έπρεπε να το διορθώσω, αλλά όταν επέστρεψα με τα πακέτα, το ξέχασα.

Δημοσ.

Έχω παρατηρήσει ότι, ενώ οι αγορές με προσφορές pockee, από όλα σχεδόν τα sm, εξαργυρώνονται την επομένη ή το πολύ την μεθεπομένη της αγοράς, οι αντίστοιχες από Carrefour καθυστερούν υπερβολικά και αυτό οφείλεται, μάλλον, σε καθυστερημένη παροχή των απαραίτητων πληροφοριών για την απόδειξη από την πλευρά της αλυσίδας. Είχε συμβεί το Μάιο, οπότε οι προσφορές εξαργυρώθηκαν μετά από μια βδομάδα και το παρατηρώ και τώρα με την αγορά των Barilla τη ΔΕ το πρωί, που δεν έχουν εξαργυρωθεί μέχρι σήμερα ΠΑ.

• Like 2
Δημοσ.

Δίκιο έχεις. Το ίδιο έχει συμβεί και σ' εμένα (από την Τρίτη η δική μου αγορά) και είχα παραξενευτεί για την ασυνήθιστη καθυστέρηση, οπότε πριν διαβάσω το μήνυμά σου είχα τσεκάρει μέσα στην εφαρμογή μήπως και είχα καταχωρήσει λάθος τα στοιχεία της απόδειξης. Διαβάζοντας όμως το μήνυμά σου, κατάλαβα πλέον ότι είναι γενική η καθυστέρηση με τα Carrefour και έγραψα πιο πολύ για να επιβεβαιώσω τη διαπίστωσή σου.

Δημοσ.

Έχει πάει κανείς στον Γαλαξία για να δει τιμές των Dove;

Ενδιαφέρομαι για shampoo 750 (με κουπόνι livesmart) και αυτή τη βδομάδα έχει όλα τα Dove με έκπτωση 50%

Δημοσ.

καλημέρα. Έχει παρατηρήσει κανείς ότι πλέον στα κουπόνια του livesmart και του planet γράφουν ότι δεν μπορούν να συνδυαστούν με άλλες προσφορές? το έχει δοκιμάσει κανείς στο σουπερμάρκετ?

Δημοσ.

Τα κουπόνια όλων των κατασκευαστών, το έγραφαν και το γράφουν πάντα αυτό και εννοούν ότι δεν συνδυάζονται με άλλες προσφορές των ιδίων. Δηλαδή δεν μπορείς να περάσεις δύο κουπόνια του ίδιου κατασκευαστή, πχ P&G, για το ίδιο αντικείμενο.

Αλλά μπορείς να περάσεις ένα κουπόνι κατασκευαστή σε μια αλυσίδα sm, πχ Γαλαξίας, My Market κλπ, όταν αυτό το sm έχει προσφορά ποσοστιαίας έκπτωσης σε κάποια προιόντα του ίδιου κατασκευαστή, όπως αυτό που περιγράφω στο προηγούμενο post. Βέβαια, έχουν παρατηρηθεί μεμονωμένες (και ελάχιστες) περιπτώσεις υπαλλήλων ταμείου που αρνήθηκαν αυτό το συνδυασμό.

Δημοσ.

ευχαριστώ. αλλά εκεί είναι το θέμα μου ότι μου έχουν πει ότι δεν συνδυάζετε με άλλη προσφορά και δεν το περνανε

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Χρησιμοποίησα σήμερα πρώτη φορά το pockee, αλλά δεν ξέρω αν τα έκανα όλα σωστά. Στις συναλλαγές υπό επεξεργασία μου βγάζει αυτό:

ΑΝΔΡΙΚΟΠΟΥΛΟΣ Πάτρα

Κωδικός Πληρωμής: -

Ημερομηνια: 30/06/2016

Αριθμός Ταμείου: x

Αριθμός Απόδειξης: xx

2ος Αριθμός Απόδειξης: xxx

Δεν θα έπρεπε να γράφει κάπου και το όφελος που θα έχω από τα προϊόντα που αγόρασα?

Δημοσ.

Όχι. 

Αυτό θα γίνει αφού επικοινωνήσει με το κατάστημα, πάρει το περιεχόμενο της απόδειξης και ελέγξει αν αυτά που αγόρασες (και ποια) είναι σε προσφορά, Μετά τον έλεγχο θα σε ενημερώσει ότι οι αγορές σου εξαργυρώθηκαν και θα έχει τα προιόντα και το ποσό που δικαιούσαι για καθένα απ΄αυτά.

Εάν συμφωνείς, τα χρήματα που δικαιούσαι μένουν στο πορτοφόλι σου μέχρι να τους πεις ότι θέλεις να στα καταθέσουν.

Εάν δεν συμφωνείς, θα τους στείλεις φωτο της απόδειξης.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...