Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πέρασα χθες το απόγευμα από το κατάστημα Αργυρούπολης (Εθν. Μακαρίου) που περιλαμβάνεται στην κατηγορία των 4 ανακαινισμένων (Άλιμος, Κολωνάκι και Φάληρο) και ήταν γεμάτο με προσφορές 1+1 αλλά και σημαντικές εκπτώσεις σε πολλά είδη.

Στα αντιηλιακά Nivea είχε πολύ λιγότερα είδη από εκείνα του Σκλαβενίτη αλλά η προφορά 1+1, έστω και με τιμές χωρίς το sticker Σκλαβενίτη, ήταν αρκετά δελεαστική, σε συνδυασμό και στις δύο περιπτώσεις, με το pockee.

Για όσους ψάχνουν για χαρτί υγείας, η προσφορά 1+1 του Kleenex 2X, 8 τεμ, 160, στα 5,50€ είναι ενδιαφέρουσα αφού κάθε πακέτο κοστίζει τελικά 5,50/2 -1,20 = 2,75-1,20 =1,55€ και το ρολό 0,19375€.

Αλλά και η συσκευασία Nescafe Classic 100gr στα 2,10 είναι καλή, έστω και χωρίς pockee (όταν πέρασα από το διάδρομο με τους καφέδες είχε και άφησα αρκετές αυτής της συσκευασίας αλλά όταν πέρασα πάλι με τη βόλτα σε όλο το κατάστημα, είδα ότι είχαν εξαφανιστεί).

Είναι προφανές ότι οι πολύ καλές προσφορές στα 4 αυτά καταστήματα έχουν στόχο να προσελκύσουν τους "χαμένους πελάτες" και νομίζω ότι αξίζει τον κόπο μια βόλτα σε ένα από τα συγκεκριμένα.

• Like 2
  • Απαντ. 891
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Καθε ποτε μπορω να ξαναεκτυπωνω κουπονια απο επιθυμιες?περασε ενας μηνας αλλα συνεχιζει να μου λεει οτι εχω φτασει το οριο κουπονιων...

Δημοσ.

Δεν σου εμφανιζει αυτο το μηνυμα επειδη δεν μπορεις να εκτυπωσεις άλλα κουπονια απο εναν λογαριασμο, αλλά επειδη προσπαθεις να εκτυπωσεις κουπονια από περισσότερους από 2 λογαριασμους από τον ιδιο υπολογιστη.

Δημοσ.

Μια ερωτησουλα, οταν τα χρήματα μεταφέρονται απο το pockee στην τράπεζα, μεταφέρονται απο την ιδια τράπεζα πχ εθνικη σε εθνική που εχω βαλει ή κάποια άλλη, ρωτάω μήπως πέσω στα εισερχόμενα εμβάσματα και με γδάρει η εθνική.

Δημοσ.

λοιπόν για το pockee μπορείτε να πάρετε extra κουπόνια/πρόσφορες  απο την cosmote (cosmote deals for you )ακόμα και αν έχετε καρτοκινητο και όχι σύνδεση , σε αντίθεση με τη vodafone που δεν δίνει για τα καρτοκινητα extra κουπόνια για επιθυμίες.

Δημοσ.

Χαίρετε και καλώς σας βρήκα!

Γνωρίζει κανείς μέχρι ποτέ ίσχυε η προσφορά για κάψουλες lenor στο pockee;

Είχα την εντύπωση ότι ήταν μέχρι 30/05, αλλά σήμερα έχει αφαιρεθεί...

Δυστυχώς δεν έχω print screen για να το ελέγξω...

Ευχαριστώ.

Δημοσ.

Ευχαριστώ.

δεν υπαρχει απο οτι ειδα, μπορει να ξανα βαλουν σε λιγες μερες για τον επωμενο μηνα .

Δημοσ.

Ευχαριστώ.

Δεν είχα προσέξει μέχρι πότε ήταν οι κάψουλες, αλλά το μαλλακτικό της Lenor, που είχα τσεκάρει για να πάρω, ήταν μέχρι και χθες (25/5).

Άρα, υποψιάζομαι ότι την ίδια καταληκτική ημερομηνία είχαν όλα τα προϊόντα της Lenor.

• Like 1
Δημοσ.

Δεν είχα προσέξει μέχρι πότε ήταν οι κάψουλες, αλλά το μαλλακτικό της Lenor, που είχα τσεκάρει για να πάρω, ήταν μέχρι και χθες (25/5).

Άρα, υποψιάζομαι ότι την ίδια καταληκτική ημερομηνία είχαν όλα τα προϊόντα της Lenor.

Ευχαριστώ.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...