ovel88 Δημοσ. 8 Μαΐου 2016 Δημοσ. 8 Μαΐου 2016 Και με τον Fireox και default το dopdf έβγαλε τα ίδια. Δεν ξέρω πως τα κατάφερες. Δοκιμασε το paperless printerhttp://www.rarefind.com/paperlessprinter/ Καντο εγκατασταση,απο τον πινακα ελεγχου βαλε το προγραμμα ως τον προεπιλεγμενο εκτυπωτη του υπολογιστη...μετα κανε τη διαδικασια εκτυπωσης οπως θα εκανες με τον κανονικο εκτυπωτη...και αφου ολοκληρωθει η εκτυπωση θα σου ανοιξει ενα παραθυρο για το αποθηκευσεις σε pdf και μετα ακομη ενα για το που θες να το αποθηκευσεις στον υπολογιστη...το pdf παιρνει 2 κουπονια....καπου στο καλαθι εχει δοκιμη πριν την εκτυπωση απο επιθυμιες,για να μη χασεις καποιο κουπονι...δες αν γινετε και τοτε θα εισαι οκ...εγω εχω win 7 και μου λειτουργει μια χαρα Καλημέρα, θα βοηθούσε πολλούς αυτό, αν μπορείς σε παρακαλώ να κάνεις ένα μικρο οδηγό για αυτό. Ευχαριστώ Δοκιμασε το paperless printer,το αναφερω σε προηγουμενο μηνυμα πανω και εχω και το λινκ 4
makfil Δημοσ. 8 Μαΐου 2016 Δημοσ. 8 Μαΐου 2016 Τελικά, λειτούργησε με τον printer αυτόν, αν και με ταλαιπώρησε πολύ, μάλλον, το σύστημα (software, ίσως) της P&G, αφού προσπάθησα σε όλα τα usernames και με διαφορετικούς browsers και κάθε φορά που έφτανα στο σημείο της εκτύπωσης, εμφανιζόταν το logo του εκτυπωτή (που σημαίνει ότι δεν τον καταλάβαινε σαν virtual, όπως τον dopdf), μου έβγαζε μήνυμα ότι δεν μπορώ να εκτυπώσω επειδή έφτασα στο max των κουπονιών (!!!), ενώ δεν συμβαίνει πραγματικά. Σε μια τελευταία προσπάθεια, σε username που είχαν επιλεγεί μερικά κουπόνια αλλά δεν είχαν εκτυπωθεί για τον παραπάνω λόγο, επέλεξα 2 νέα και ολοκληρώθηκε η εκτύπωση σε pdf. Ευχαριστώ πολύ για τη βοήθεια. Edit Τα 2 κουπόνια είναι όριο του εκτυπωτή; Εάν βάλουμε περισσότερα δεν θα τυπώσει περισσότερες σελίδες με διπλά; Έχεις δοκιμάσει εναλλακτικές;
nikolas12 Δημοσ. 8 Μαΐου 2016 Δημοσ. 8 Μαΐου 2016 Δοκιμασε το paperless printer http://www.rarefind.com/paperlessprinter/ Καντο εγκατασταση,απο τον πινακα ελεγχου βαλε το προγραμμα ως τον προεπιλεγμενο εκτυπωτη του υπολογιστη...μετα κανε τη διαδικασια εκτυπωσης οπως θα εκανες με τον κανονικο εκτυπωτη...και αφου ολοκληρωθει η εκτυπωση θα σου ανοιξει ενα παραθυρο για το αποθηκευσεις σε pdf και μετα ακομη ενα για το που θες να το αποθηκευσεις στον υπολογιστη...το pdf παιρνει 2 κουπονια....καπου στο καλαθι εχει δοκιμη πριν την εκτυπωση απο επιθυμιες,για να μη χασεις καποιο κουπονι...δες αν γινετε και τοτε θα εισαι οκ...εγω εχω win 7 και μου λειτουργει μια χαρα Δοκιμασε το paperless printer,το αναφερω σε προηγουμενο μηνυμα πανω και εχω και το λινκ Ευχαριστώ, δούλεψε και σε έμενα αυτό
ovel88 Δημοσ. 8 Μαΐου 2016 Δημοσ. 8 Μαΐου 2016 Τελικά, λειτούργησε με τον printer αυτόν, αν και με ταλαιπώρησε πολύ, μάλλον, το σύστημα (software, ίσως) της P&G, αφού προσπάθησα σε όλα τα usernames και με διαφορετικούς browsers και κάθε φορά που έφτανα στο σημείο της εκτύπωσης, εμφανιζόταν το logo του εκτυπωτή (που σημαίνει ότι δεν τον καταλάβαινε σαν virtual, όπως τον dopdf), μου έβγαζε μήνυμα ότι δεν μπορώ να εκτυπώσω επειδή έφτασα στο max των κουπονιών (!!!), ενώ δεν συμβαίνει πραγματικά. Σε μια τελευταία προσπάθεια, σε username που είχαν επιλεγεί μερικά κουπόνια αλλά δεν είχαν εκτυπωθεί για τον παραπάνω λόγο, επέλεξα 2 νέα και ολοκληρώθηκε η εκτύπωση σε pdf. Ευχαριστώ πολύ για τη βοήθεια. Edit Τα 2 κουπόνια είναι όριο του εκτυπωτή; Εάν βάλουμε περισσότερα δεν θα τυπώσει περισσότερες σελίδες με διπλά; Έχεις δοκιμάσει εναλλακτικές; Εχω δοκιμασει μεχρι 3 κουπονια στη σελιδα, αλλα το τριτο δεν μου το εμφανιζε...τωρα εαν βαλεις περρισοτερρα, δε θελω να σε παρω στο λαιμο μου...δε ξερω αν θα τα εκτυπωσει...δεν το εχω δοκιμασει Μηπως γνωριζεις αν υπαρχει καποιος τροπος ωστε να εκτυπωνουν κουπονια πανω απο 2 ατομα με το ιδιο pc;
makfil Δημοσ. 8 Μαΐου 2016 Δημοσ. 8 Μαΐου 2016 Επομένως, δέχεται 2 κουπόνια στη σελίδα, για ασφαλή εκτύπωση, αλλά, φυσικά, εάν έχεις επιλέξει 6 κουπόνια από τις Επιθυμίες, θα τα τυπώσει σε 3 σελίδες. Είναι έτσι ή δεν κατάλαβα σωστά; Στην ερώτησή σου, εννοείς δύο διαφορετικά usernames/emails; Εάν ναι, όταν αλλάζω username/email, αγνοεί την εφαρμογή CpouponPrinter του προηγούμενου, εγκαθιστά νέο και προχωράει η εκτύπωση κ.ο.κ. Αυτό που δεν έχω δοκιμάσει μέχρι τώρα, και σκοπεύω να το κάνω σύντομα, είναι η εκτύπωση κουπονιών σε κατάστημα, όπως πχ στον Σκλαβενίτη, για να δω πως διαχειρίζεται τα διαφορετικά usernames/emails.
ovel88 Δημοσ. 8 Μαΐου 2016 Δημοσ. 8 Μαΐου 2016 Επομένως, δέχεται 2 κουπόνια στη σελίδα, για ασφαλή εκτύπωση, αλλά, φυσικά, εάν έχεις επιλέξει 6 κουπόνια από τις Επιθυμίες, θα τα τυπώσει σε 3 σελίδες. Είναι έτσι ή δεν κατάλαβα σωστά; Στην ερώτησή σου, εννοείς δύο διαφορετικά usernames/emails; Εάν ναι, όταν αλλάζω username/email, αγνοεί την εφαρμογή CpouponPrinter του προηγούμενου, εγκαθιστά νέο και προχωράει η εκτύπωση κ.ο.κ. Αυτό που δεν έχω δοκιμάσει μέχρι τώρα, και σκοπεύω να το κάνω σύντομα, είναι η εκτύπωση κουπονιών σε κατάστημα, όπως πχ στον Σκλαβενίτη, για να δω πως διαχειρίζεται τα διαφορετικά usernames/emails. 2 κουπονια ανα 1 αρχειο pdf...μη βαλεις 6 κουπονια γιατι μπορει τα 4 που θα μεινουν να μην στα εκτυπωσει και να τα χασεις...οπως σου ειπα πριν εγω ειχα προσθεσει 3 κουπονια στο καλαθι, τα εδωσα για εκτυπωση και δημιουργηθηκε το αρχειο pdf και ειχε μεσα τα 2 κουπονια
nikolas12 Δημοσ. 8 Μαΐου 2016 Δημοσ. 8 Μαΐου 2016 (επεξεργασμένο) Εμένα πάντως μου έβγαλε 3 ανά σελίδα παιδιά Να ρωτήσω και κάτι ακόμα, τα κουπόνια (επιθυμίες,nestle, smart) πρέπει να είναι έγχρωμα ή τα παίρνουν και ασπρόμαυρα; Επεξ/σία 8 Μαΐου 2016 από nikolas12 1
makfil Δημοσ. 8 Μαΐου 2016 Δημοσ. 8 Μαΐου 2016 Έχει γραφτεί ότι σε μερικές περιπτώσεις (μαγαζιά) και τα ορισμένα από τα κουπόνια περνάνε τα ασπρόμαυρα αλλά, προσωπικά, δεν το έχω κάνει.
ovel88 Δημοσ. 8 Μαΐου 2016 Δημοσ. 8 Μαΐου 2016 Εμένα πάντως μου έβγαλε 3 ανά σελίδα παιδιά Να ρωτήσω και κάτι ακόμα, τα κουπόνια (επιθυμίες,nestle, smart) πρέπει να είναι έγχρωμα ή τα παίρνουν και ασπρόμαυρα; Εγχρωμα
makfil Δημοσ. 9 Μαΐου 2016 Δημοσ. 9 Μαΐου 2016 Σ' αυτόν τον εκτυπωτή υπάρχει περιορισμός στον αριθμό κουπονιών για εκτύπωση;
enterhere Δημοσ. 9 Μαΐου 2016 Δημοσ. 9 Μαΐου 2016 Πόσα κουπόνια μπορώ να εκτυπώσω στο επιθυμίες σε κανονικό εκτυπωτή; Μου βγάζει μήνυμα ότι έχω φτάσει στον μέγιστο αριθμό εκτυπώσεων.
makfil Δημοσ. 9 Μαΐου 2016 Δημοσ. 9 Μαΐου 2016 (επεξεργασμένο) Το ίδιο μήνυμα παίρνω και εγώ (από μέρες) σε όλους τους λογαριασμούς. Χθες με το ζόρι κατάφερα να τυπώσω 2 άσχετα κουπόνια για να δοκιμάσω τον paperless printer. Edit Επιβεβαιώνω την εκτύπωση 3 κουπονιών σε μια σελίδα από ιστοσελίδα (Νουνού Εκλεκτό) που είναι βασισμένη στο interface και τη διαδικασία εκτύπωσης των Επιθυμιών. Edit2 Η Νουνού Εκλεκτό έστειλε χθες (9/5) μήνυμα για εκτύπωση (περιορισμένου αριθμού) 3 εκπτωτικών κουπονιών για γάλα (0,25€), τυρί (0,60€ για ποσότητα πάνω από 300γρ) και γιαούρτι (0,60€ για συσκευασία 3Χ200γρ), δήλωσα 4 λογαριασμούς, το interface και η διαδικασία εκτύπωσης ήταν όμοια με εκείνα των Επιθυμιών, εκτύπωσα δοκιμαστικά στον paperless printer δύο σελίδες με 3 κουπόνια σε κάθε μια, όπως έγραψα παραπάνω, και σήμερα προσπάθησα για τα υπόλοιπα αλλά, μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας, έβγαλε το γνωστό μήνυμα ότι έφτασα στο ανώτατο όριο. Μετά την εκτύπωση των pdf και στον κανονικό εκτυπωτή, επιβεβαιώνεται ότι ο Paperless Printer αποθηκεύει σε pdf 3 κουπόνια τα οποία εκτυπώνονται κανονικά σε άλλον εκτυπωτή. Επεξ/σία 10 Μαΐου 2016 από makfil 1
enterhere Δημοσ. 11 Μαΐου 2016 Δημοσ. 11 Μαΐου 2016 αφού προσπάθησα σε όλα τα usernames και με διαφορετικούς browsers και κάθε φορά που έφτανα στο σημείο της εκτύπωσης, μου έβγαζε μήνυμα ότι δεν μπορώ να εκτυπώσω επειδή έφτασα στο max των κουπονιών (!!!), ενώ δεν συμβαίνει πραγματικά. Κατόπιν επικοινωνίας που είχα με το "Επιθυμίες", μου είπαν ότι για το ίδιο κουπόνι επιτρέπεται η εκτύπωση μόνο σε δύο λογαριασμούς. Το ίδιο κουπόνι,για να εκτυπωθεί από τρίτο λογαριασμό, πρέπει η εκτύπωση να γίνει σε άλλο PC, λόγω περιορισμών από το "δίκτυο του internet". Δοκίμασα την εκτύπωση στο Microsoft Print to PDF, που έχουν τα Windows 10, αλλά δεν το αναγνωρίζει σαν εκτυπωτή. Το Paperless Printer δούλεψε μια χαρά. 1
makfil Δημοσ. 11 Μαΐου 2016 Δημοσ. 11 Μαΐου 2016 Το φαντάστηκα ότι κάτι τέτοιο συνέβαινε αλλά δεν είχα δυνατότητα για 2ο pc. Μετά την επιβεβαίωσή σου, θα λάβουμε τα μέτρα μας ... 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα