άδικος Δημοσ. 19 Απριλίου 2016 Δημοσ. 19 Απριλίου 2016 Εκπωτικα κουπονια ειδικη κατηγορια στο bonusdeals! Σβήσιμο 2
stelios18120 Δημοσ. 20 Απριλίου 2016 Δημοσ. 20 Απριλίου 2016 ποιο ειναι το νοημα στο pockee το ''πορτοφολι''? εκανα μετα απο καιρο μια συναλλαγη και πηρα 9 ευρω επιστροφή. μπηκαν στο pockee πορτοφολι μου και αν θελω να πανε στον τραπεζικο μου λογαριασμο να πατησω να πανε λεει το μαιλ που μου ηρθε...οποτε ποιο ειναι το νοημα του??
vdeseris Δημοσ. 20 Απριλίου 2016 Δημοσ. 20 Απριλίου 2016 ποιο ειναι το νοημα στο pockee το ''πορτοφολι''? εκανα μετα απο καιρο μια συναλλαγη και πηρα 9 ευρω επιστροφή. μπηκαν στο pockee πορτοφολι μου και αν θελω να πανε στον τραπεζικο μου λογαριασμο να πατησω να πανε λεει το μαιλ που μου ηρθε...οποτε ποιο ειναι το νοημα του?? Από εδώ: Η επιστροφή των χρημάτων που δικαιούστε γίνεται με πίστωση στον τραπεζικό ή PayPal λογαριασμό σας. Αυτή η απόφαση εξαρτάται από εσάς. Μπορείτε να επιλέξετε τον επιθυμητό τρόπο κατάθεση πηγαίνοντας στο Προφίλ σας και επιλέγοντας «Επεξεργασία λογαριασμού». Εφόσον το επιθυμείτε, μπορείτε να συμπληρώσετε τα παραπάνω σε δεύτερο χρόνο, μετά την πρώτη χρήση της εφαρμογής. Εάν χρησιμοποιείται το Pockee στο κινητό σας, τα χρήματα που αντιστοιχούν στις προσφορές που εξαργυρώσατε, συγκεντρώνονται στο Pockee πορτοφόλι σας. Μόλις συγκεντρώσετε κάποιο ποσό από τα Pockee κέρδη σας μπορείτε να το λάβετε πατώντας "Κατάθεση". Η κατάθεση πραγματοποιείται σε 1 με 2 εργάσιμες ημέρες. Για να μην καταθέτουν συνέχεια μικροποσά γίνεται 1
NikosKallithea Δημοσ. 20 Απριλίου 2016 Δημοσ. 20 Απριλίου 2016 Να το γράψω και εδω μηπως το διαβασει κάποιος απο το pockee, στο μενού της εφαρμογή για τον υπολογιστή δεν υπάρχει η επιλογή "ολες οι πρόσφορες" οπως υπάρχει στην εφαρμογή του κινητού, να πω οτι η λειτουργία αυτη ειναι πολυ πιο χρήσιμη στον υπολογιστή απο οτι στο κινητό
Bubs Δημοσ. 21 Απριλίου 2016 Δημοσ. 21 Απριλίου 2016 Για οποιον εκανε αναβαθμιση σε iOS και δεν ανοιγει η εφαρμογη (μετα το τελευταιο upadate που "διορθωνει σφαλμα που δεν ανοιγει η εφαρμογη σε αργες συσκευες") καποια μλκια κανανε και τωρα δεν ανοιγει σε γρηγορες (iphone 6s, ipad air 2). Διορθωνεται με reinstall της εφαρμογης! Επισης για καποιο λογο δεν δουλευει το site των επιθυμιων, ουτε τα μηχανηματα στα σουπερ. Γενικα τιποτα δεν θελει να δουλεψει σημερα
Professor Xavier Δημοσ. 21 Απριλίου 2016 Δημοσ. 21 Απριλίου 2016 Έχει πάει κανείς να εκτυπώσει κουπόνια σε κατάστημα Vodafone, αλλά να μην είναι συνδρομητής της Vf. Στο epithimies.gr γράφει πως μπορείς να εκτυπώσεις κουπόνια σε κατάστημα της Vf και ας μην είσαι συνδρομητής. Αλλά ο υπάλληλος λέει πως πρέπει να έχω αριθμό Vf!
Bubs Δημοσ. 21 Απριλίου 2016 Δημοσ. 21 Απριλίου 2016 Έχει πάει κανείς να εκτυπώσει κουπόνια σε κατάστημα Vodafone, αλλά να μην είναι συνδρομητής της Vf. Στο epithimies.gr γράφει πως μπορείς να εκτυπώσεις κουπόνια σε κατάστημα της Vf και ας μην είσαι συνδρομητής. Αλλά ο υπάλληλος λέει πως πρέπει να έχω αριθμό Vf! Δεν ισχυει, κανονικα εκτυπωνεις χωρις να εχεις καμια σχεση με βοντα! Ουτε χρειαζεται να τους δωσεις στοιχεια σου
ovel88 Δημοσ. 21 Απριλίου 2016 Δημοσ. 21 Απριλίου 2016 Έχει πάει κανείς να εκτυπώσει κουπόνια σε κατάστημα Vodafone, αλλά να μην είναι συνδρομητής της Vf. Στο epithimies.gr γράφει πως μπορείς να εκτυπώσεις κουπόνια σε κατάστημα της Vf και ας μην είσαι συνδρομητής. Αλλά ο υπάλληλος λέει πως πρέπει να έχω αριθμό Vf! Εγώ καναδύο φορές που είχα πάει στο παρελθόν σε κατάστημα της vodafone για κουπόνια,μια χαρά τα εκτύπωσα χωρίς να είμαι συνδρομητής. Για τους συνδρομητές είναι άλλα κουπόνια από το epithimiesthankyou.gr και όχι από το epithimies.gr...και στο official page των επιθυμιών στο facebook να τους ρωτήσεις,θα σου πουν ότι γίνεται. Είχε γίνει θέμα στο παρέλθον αυτό,γι'αυτό πια το διευκρινίζουν
dimos39 Δημοσ. 22 Απριλίου 2016 Δημοσ. 22 Απριλίου 2016 Στον Γαλαξία αγόρασα 2 τεμ. Venus μηχανή που κοστίζουν 6,99 το τεμ. και που αυτές τις μέρες τις έχει με έκπτωση -50% είχα τυπώσει κ ένα κουπόνι από τις επιθυμίες -3€, όλα καλά μέχρι εδώ, όταν ήρθα σπίτι διαπίστωσα από την απόδειξη ότι ενώ είχε περάσει κανονικά το κουπόνι η έκπτωση στο δεύτερο προϊόν δεν ήταν 50% άλλα λιγότερο, αντί να αφαιρέσει 6,99€ αφαίρεσε 5,49€. Μια διαφορά της τάξεως του 1,5€. Δια του λόγου το αληθές δείτε και την απόδειξη. Έχει συμβεί σε κάποιον άλλον αυτό; Τι προτείνεται να κάνω;.
justsilia Δημοσ. 22 Απριλίου 2016 Δημοσ. 22 Απριλίου 2016 Ναι, το έπαθα κι εγώ. Κάπου διάβασα ότι πρώτα έπρεπε να χτυπάνε στο ταμείο τα προϊόντα κ μετά τα κουπόνια. 1
Dynamics Δημοσ. 22 Απριλίου 2016 Δημοσ. 22 Απριλίου 2016 αγορασα τα προιοντα της νιβεα και εκπτωση απο ποκι απο βεροπουλο - μαι μαρκετ και αφου σκαναρα πριν κανω την αγορα και ηταν ολα οκ περασα την αποδειξη κανονικα αλλα μου ηρθε σημερα μνμ οτι δεν βρεθηκε καποια προσφορα!τι λαθος παιζει να εχω κανει?στελνω μνμ?ξανα περναω την αποδειξη?
stelios18120 Δημοσ. 22 Απριλίου 2016 Δημοσ. 22 Απριλίου 2016 Τo Σ/Κ δουλευουν στο pockee? Δηλαδη τσεκαρουν αποδειξεις κτλπ? Η μεταφερονται ολα γ δευτερα μεχρι παρασκευη?
NikosKallithea Δημοσ. 22 Απριλίου 2016 Δημοσ. 22 Απριλίου 2016 Τo Σ/Κ δουλευουν στο pockee? Δηλαδη τσεκαρουν αποδειξεις κτλπ? Η μεταφερονται ολα γ δευτερα μεχρι παρασκευη? Την απόδειξη που τους γράφεις σίγουρα την τσεκάρουν ολόκληρη, τωρα πως και ποτε δεν ξερω
stelios18120 Δημοσ. 22 Απριλίου 2016 Δημοσ. 22 Απριλίου 2016 απλα εχω βαλει 2 αποδειξεις κ ηθελα ν ξερω αν τελικα δουλευουν κ σαββατο ωστε ν μου τις περναγαν στον λογαριασμο μου. Τεσπα ευχαριστω
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα