makfil Δημοσ. 23 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2016 Ευχαριστώ για την ΑΜΕΣΗ απάντηση (μέσα σε 3' !!!). Δεν είναι, βέβαια, σίγουρο ότι μπορεί να βρει κάποιος 12 τεμ., έστω και διαφορετικά, σε ένα κατάστημα
Radiant Δημοσ. 23 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2016 Ευχαριστώ για την ΑΜΕΣΗ απάντηση (μέσα σε 3' !!!). Δεν είναι, βέβαια, σίγουρο ότι μπορεί να βρει κάποιος 12 τεμ., έστω και διαφορετικά, σε ένα κατάστημα Μετά το ποπ δεν έχει στοπ;; :Ρ Σωστά 1 κουπόνι = 1 ζευγάρι. Άρα 6 κουπόνια = 6 ζετγαρια
makfil Δημοσ. 23 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2016 Ευχαριστώ για την επιβεβαίωση. Υποθέτω ότι η κατηγορηματική δήλωσή σου σημαίνει ότι το έχεις δοκιμάσει είτε σ' αυτό το προιόν είτε σε άλλο, δεδομένου ότι ο Questioner κράτησε και μια μικρή επιφύλαξη.
Radiant Δημοσ. 23 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2016 Ευχαριστώ για την επιβεβαίωση. Υποθέτω ότι η κατηγορηματική δήλωσή σου σημαίνει ότι το έχεις δοκιμάσει είτε σ' αυτό το προιόν είτε σε άλλο, δεδομένου ότι ο Questioner κράτησε και μια μικρή επιφύλαξη. Ναι με τις καψουλες Ariel παλιότερα. Βέβαια δεν είχα βρει 12 τεμάχια αλλά σίγουρα ήταν πάνω από 6. Σε κάθε περίπτωση αν θες να το επιβεβαίωσεις μπες στο live chat του site, απαντάνε άμεσα!
makfil Δημοσ. 23 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2016 Είχα στείλει ερώτημα ταυτόχρονα με το 1ο post και δεν μου απάντησαν ακόμη. Τηλεφώνησα τώρα και η κοπέλα επιβεβαίωσε ότι κάθε κουπόνι αφορά σε 2 τεμ. Ευχαριστώ και πάλι. 1
LLLEFTERIS Δημοσ. 27 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2016 Δεν ξερω αν εχει γραφτει αλλα σημερα ανακαλυψα οτι πλεον δεν ειναι αναγκη να εχεις το Pockee στο κινητο σου μπορεις στην σελιδα τους να βαλεις τον λογαριασμο σου και να κανεις απο κει εξαργυρωση. http://pockee.com/ Πατας εκει που λεει Website βαζεις email και κωδικο και σε βγαζει εδω http://pockee.com/coupons/ Αν εχει ηδη γραφτει τοτε delete το μυνημα. 1
Razor_7 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2016 μέχρι πόσες μέρες μετά την αγορά μπορείς να καταχωρίσεις την απόδειξη;
makfil Δημοσ. 28 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2016 Σημσντική εξέλιξη αλλά παραμένει η δυσκολία εντοπισμού προσφορών, αφού δεν κυκλοφορεί φυλλάδιο. Μπορούμε να εκμεταλλευτούμε μόνο όσες αναφερθούν από συμφορουμίτες που θα επισκέπτονται καταστήματα. 3
NikosKallithea Δημοσ. 28 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2016 Σκλαβενίτης στο ποκι , Αντε να το χρησιμοποιήσω και εγω που δεν πάω σε αλλο σμ, 1
Questioner Δημοσ. 28 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2016 Αντε να το χρησιμοποιήσω και εγω που δεν πάω σε αλλο σμ, Να μας ενημερώνεις και για καμία προσφορά... 2
kraspyr Δημοσ. 30 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2016 Ειμαι καινουριος στο pockee.Εβαλα τροπο πληρωμης τραπεζα.Χρειαζεται να γραψω τον αρ.λογαριασμου ή το iban;
Apos74 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2016 Ειμαι καινουριος στο pockee.Εβαλα τροπο πληρωμης τραπεζα.Χρειαζεται να γραψω τον αρ.λογαριασμου ή το iban; Τον iban
mary Δημοσ. 1 Απριλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 1 Απριλίου 2016 Υπάρχει ενημέρωση της εφαρμογής στο Play Store και η οποία φέρνει μια σημαντική αλλαγή. Για να γίνει κατάθεση της αξίας των κουπονιών στο λογαριασμό μας, θα πρέπει πλεον να επιλέξουμε το κουμπί της "Κατάθεσης" από το Προφίλ, ώστε να ολοκληρωθεί η διαδικασία επιστροφής του ποσού των κουπονιών. (ενημερώθηκε και ο οδηγός με νεο screenshot) 1
Professor Xavier Δημοσ. 1 Απριλίου 2016 Δημοσ. 1 Απριλίου 2016 Ειμαι καινουριος στο pockee.Εβαλα τροπο πληρωμης τραπεζα.Χρειαζεται να γραψω τον αρ.λογαριασμου ή το iban;Ότι θέλεις, σου βγάζει δύο κενά πλαίσια. Στο ένα βάζεις το iban (το κενό ξεκινάει μετά το GR) Στο άλλο αριθμό λογαριασμού. Διαλέγεις ότι σε βολεύει!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα