Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ευχαριστώ για την ΑΜΕΣΗ απάντηση (μέσα σε 3' !!!).

Δεν είναι, βέβαια, σίγουρο ότι μπορεί να βρει κάποιος 12 τεμ., έστω και διαφορετικά, σε ένα κατάστημα

• Απαντ. 891
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Ευχαριστώ για την ΑΜΕΣΗ απάντηση (μέσα σε 3' !!!).

Δεν είναι, βέβαια, σίγουρο ότι μπορεί να βρει κάποιος 12 τεμ., έστω και διαφορετικά, σε ένα κατάστημα

Μετά το ποπ δεν έχει στοπ;; :Ρ

Σωστά 1 κουπόνι = 1 ζευγάρι. Άρα 6 κουπόνια = 6 ζετγαρια

Δημοσ.

Ευχαριστώ για την επιβεβαίωση.

Υποθέτω ότι η κατηγορηματική δήλωσή σου σημαίνει ότι το έχεις δοκιμάσει είτε σ' αυτό το προιόν είτε σε άλλο, δεδομένου ότι ο Questioner κράτησε και μια μικρή επιφύλαξη.

Δημοσ.

Ευχαριστώ για την επιβεβαίωση.

Υποθέτω ότι η κατηγορηματική δήλωσή σου σημαίνει ότι το έχεις δοκιμάσει είτε σ' αυτό το προιόν είτε σε άλλο, δεδομένου ότι ο Questioner κράτησε και μια μικρή επιφύλαξη.

Ναι με τις καψουλες Ariel παλιότερα. Βέβαια δεν είχα βρει 12 τεμάχια αλλά σίγουρα ήταν πάνω από 6. Σε κάθε περίπτωση αν θες να το επιβεβαίωσεις μπες στο live chat του site, απαντάνε άμεσα!

Δημοσ.

Είχα στείλει ερώτημα ταυτόχρονα με το 1ο post και δεν μου απάντησαν ακόμη.

Τηλεφώνησα τώρα και η κοπέλα επιβεβαίωσε ότι κάθε κουπόνι αφορά σε 2 τεμ.

Ευχαριστώ και πάλι.

• Like 1
Δημοσ.

Δεν ξερω αν εχει γραφτει αλλα σημερα ανακαλυψα οτι πλεον δεν ειναι αναγκη να εχεις το Pockee στο κινητο σου μπορεις στην σελιδα τους να βαλεις τον λογαριασμο σου και να κανεις απο κει εξαργυρωση.

http://pockee.com/

Πατας εκει που λεει Website βαζεις  email και κωδικο και σε βγαζει εδω

http://pockee.com/coupons/

Αν εχει ηδη γραφτει τοτε delete το μυνημα. :-)

• Like 1
Δημοσ.

Σημσντική εξέλιξη αλλά παραμένει η δυσκολία εντοπισμού προσφορών, αφού δεν κυκλοφορεί φυλλάδιο.

Μπορούμε να εκμεταλλευτούμε μόνο όσες αναφερθούν από συμφορουμίτες που θα επισκέπτονται καταστήματα.

• Like 3
Δημοσ.

Αντε να το χρησιμοποιήσω και εγω που δεν πάω σε αλλο σμ,

Να μας ενημερώνεις και για καμία προσφορά... :P

• Like 2
Δημοσ.

Ειμαι καινουριος στο pockee.Εβαλα τροπο πληρωμης τραπεζα.Χρειαζεται να γραψω τον αρ.λογαριασμου ή το iban;

Δημοσ.

Ειμαι καινουριος στο pockee.Εβαλα τροπο πληρωμης τραπεζα.Χρειαζεται να γραψω τον αρ.λογαριασμου ή το iban;

Τον iban

Δημοσ.

Υπάρχει ενημέρωση της εφαρμογής στο Play Store και η οποία φέρνει μια σημαντική αλλαγή.

Για να γίνει κατάθεση της αξίας των κουπονιών στο λογαριασμό μας, θα πρέπει πλεον να επιλέξουμε το κουμπί της "Κατάθεσης" από το Προφίλ, ώστε να ολοκληρωθεί η διαδικασία επιστροφής του ποσού των κουπονιών.

(ενημερώθηκε και ο οδηγός με νεο screenshot)

• Like 1
Δημοσ.

Ότι θέλεις, σου βγάζει δύο κενά πλαίσια.

Στο ένα βάζεις το iban (το κενό ξεκινάει μετά το GR)

Στο άλλο αριθμό λογαριασμού.

Διαλέγεις ότι σε βολεύει!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...