Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Στο επιθυμίες, ξαναεμφανίστηκαν 3 κουπόνια Oral - B. 

Το κουπόνι της ηλεκτρικής οδοντόβουρτσας Vitality στα 6 ευρώ (7 ευρώ στο pockee)

• Like 1
  • Απαντ. 891
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Το κουπόνι από ποκι για τα noxzema λέει πως δεν ισχύει για τα σουπερμάρκετ my market.

Αν αγοράσω noxzema από Βερόπουλο θα τη δεχτεί την απόδειξη?

Ναι την δέχεται, εχθές αγόρασα από το Βερόπουλο noxzema και σήμερα μου πίστωσε το ποσό

• Like 1
Δημοσ.

Για όποιον ενδιαφέρεται, στο nestlenoiazomai βγήκε ο νέος κύκλος κουπονιών.

Με μία πρώτη ματιά, νομίζω πως είναι τα ίδια με του προηγούμενου κύκλου.

• Like 1
Δημοσ.

Πηγα στο γαλαξια και πηρα oralb 3d white 1+1 με 3.49 τωρα με το ποκι τι θα γινει θα παρω πισω 3 η 1.5 ευρω,ηταν δεμενες συσκευασιες

Δημοσ.

Πηγα στο γαλαξια και πηρα oralb 3d white 1+1 με 3.49 τωρα με το ποκι τι θα γινει θα παρω πισω 3 η 1.5 ευρω,ηταν δεμενες συσκευασιες

Αμα ήταν δεμένη συσκευασία θα πάρεις 1,50€..αμα είναι 1+1 δώρο όμοια πρόιόντα θα πάρεις 3€...1+1 όμοια προϊόντα τα έχει ο Γαλαξίας και ο Μασούτης

Μήπως υπάρχει τρόπος να αποθηκεύσεις τα κουπόνια από τις επιθυμίες σε PDF;

Δημοσ.

Σε ένα φόρουμ το είχαν αναλύσει.Νομίζω πως όχι. Είναι μία από τις ρυθμίσεις ασφαλείας του προγράμματος. Γι'αυτό άλλωστε και εκτυπώνεις μέσω ειδικού προγράμματος που εγκαθίσταται στον υπολογιστή και όχι "χύμα".
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Σε ένα φόρουμ το είχαν αναλύσει.Νομίζω πως όχι. Είναι μία από τις ρυθμίσεις ασφαλείας του προγράμματος. Γι'αυτό άλλωστε και εκτυπώνεις μέσω ειδικού προγράμματος που εγκαθίσταται στον υπολογιστή και όχι "χύμα".

Σε θέματα που αφορούν εφαρμογές υπολογιστικών συστημάτων δεν υπάρχει δεν γίνεται. Βασικά ό,τι μπορείς να φανταστείς γίνεται, απλά υπεισέρχονται άλλοι παράγοντες όπως έλλειψη χρόνου, γνώσεων κτλ..

Στη συγκεκριμένη περίπτωση ένα πρόγραμμα εικονικού εκτυπωτή είναι η απάντηση, εάν έχεις windows ψαξε στο γούγλη με τις λέξεις "windows virtual printer without paper" κάτι θα βρεις

Τα τριώβολα μου FKLDS 

Δός αὐτῷ τριώβολον

Επεξ/σία από ЭΛ Ɓaʼnâņ Šŀưƫäņジ
  • Like 1
Δημοσ.

Σε θέματα που αφορούν εφαρμογές υπολογιστικών συστημάτων δεν υπάρχει δεν γίνεται. Βασικά ό,τι μπορείς να φανταστείς γίνεται, απλά υπεισέρχονται άλλοι παράγοντες όπως έλλειψη χρόνου, γνώσεων κτλ..

Στη συγκεκριμένη περίπτωση ένα πρόγραμμα εικονικού εκτυπωτή είναι η απάντηση, εάν έχεις windows ψαξε στο γούγλη με τις λέξεις "printer without paper windows virtual" κάτι θα βρεις ;-)

Τα τριώβολα μου FKLDS 

Δός αὐτῷ τριώβολον

Ευχαριστώ...τα βρήκα με το paperless printer-rarefind...εικονικός εκτυπωτής, που και καλά εκτυπώθηκαν και το αποθηκεύεις σε pdf, αλλά το pdf παίρνει μέχρι δύο κουπόνια...απλά από τον πίνακα ελέγχου-Υλικό-Συσκευές και εκτυπωτές πρέπει να έχεις επιλεγμένο τον paperless printer

Δημοσ.

Στην εφαρμογη Pockee,στiς προσφορες της Cosmote μου βγαζει μονο ενα προιον ενω στην σελιδα μπορω να δω πως υπαρχουν και αλλα προιοντα σε προσφορα.Υπαρχει καποιο προβλημα?

Δημοσ.

Promo code 5 ευρώ για καινούρια accounts Pockee με πρώτη αγορά από Μασουτη. Περισσότερα εδώ:

http://pockee.com/page/masoutis/

Στην εφαρμογη Pockee,στiς προσφορες της Cosmote μου βγαζει μονο ενα προιον ενω στην σελιδα μπορω να δω πως υπαρχουν και αλλα προιοντα σε προσφορα.Υπαρχει καποιο προβλημα?

Εμένα στο app μου τα βγάζει όλα πάντως. Δοκίμασες αποσυνδεση, clear cache κλπ μήπως τα βγάλει;
Δημοσ.

Στο Γαλαξία 17 Μαρτ. ως 2 Απρ.:

*2λιτρο λάδι Χωριο αειφόρο εξτρα παρθενο 11,60(απο 13,80) και το pockee δίνει αλλο 1 ευρω εκπτωση οποτε τελική= 10,60

*Αφρολουτρο "bioten" 750ml  -35% & -1,00 απο pockee

*Χρυση ζυμη "σπιτικη χορτοπιτα" 850γρ 4,80 (απο 6,40) & -1,00 pockee= 3,80

*Μπαρμπασταθης "Ντοματα στον τριφτη" 2Χ370γρ 1,29(απο 1,72) & -0,40 pockee= 0,89

• Like 1
Δημοσ.

Ερώτηση για τους γνώστες.

Στην τελευταία προσφορά του Pockee περιλαμβάνονται και τα pringles με επιστροφή 2Χ1€ στην αγορά 2 τεμ 150-165γρ.

Με δεδομένο ότι διατίθενται 6 κουπόνια ανά εβδομάδα, το ερώτημα είναι αν αυτά αντιστοιχούν σε 6Χ2 ή σε 6Χ1 τεμ.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...