dendenden Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2016 Έχει εκτυπώσει κανένας κουπόνια από τις "επιθυμίες" σε mac osx ? Μόνο σε windows το κατάφερα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
FKLDS Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2016 Δεν πιάνει, ήταν το πρώτο πράγμα που έκανα, και το ρούτερ έκλεισα και άνοιξα για να αλλάξει η IP. μέχρι και το πρόγραμμα coupon έσβησα και ξανα εγκατέστησα! Μάλλον έχεις δίκιο! θα δοκιμάσω σε άλλο PC και βλέπουμε. Με αφορμή το πρόβλημα που αντιμετώπισες, το έψαξα λίγο παραπάνω. Και η απεγκατάσταση πάντως δεν πιάνει, γιατί θέλει "πείραγμα-καθάρισμα" το μητρώο του υπολογιστή. Το πρόγραμμα αναγνωρίζει μία μοναδική ταυτότητα χρήστη ανά υπολογιστή, από την πρώτη εγκατάσταση. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
demolition23 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2016 Πως μπορώ να καταχωρισω τον προμο κωδικό του pokcee FEB2016? Μου λέει ότι δεν υποστηρίζεται όταν το βάζω στην εφαρμογή. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Radiant Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2016 Πως μπορώ να καταχωρισω τον προμο κωδικό του pokcee FEB2016? Μου λέει ότι δεν υποστηρίζεται όταν το βάζω στην εφαρμογή. Εμένα ήρθε αυτό το email για promo στο pockee του πατέρα μου που δεν έχω κάνει καμία αγορά. Μήπως σου τυχε κάτι τέτοιο και σένα; Γιατί κ μένα στο δικό μου account δε το αναγνώριζε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
FKLDS Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2016 Έχουν αποσυρθεί όλα τα κουπόνια απο το epithimies.gr, πλην 2 (Fairy Platinum και Viakal Spray) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
karasardelis Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2016 Έχουν αποσυρθεί όλα τα κουπόνια απο το epithimies.gr, πλην 2 (Fairy Platinum και Viakal Spray) Πράγματι... Μας πήρανε χαμπάρι... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimos39 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2016 Έλαβα από το ποκι στο μειλ μου χθες ότι είμαι ένας από τους τυχερούς στον διαγωνισμό της λακτα και ότι σήμερα θα μου έρθει κάτι για να εξαργυρώσω κουπόνια, άλλα δεν έχω λάβει τίποτα είτε μειλ, είτε προμο η κάτι τέλος πάντων, έχει άλλος ανάλογη εμπειρία; οκ λάθος τώρα το είδα.... 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Professor Xavier Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2016 Τυχερακια! Καλοφαγωτες! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
άδικος Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2016 Ερώτηση pockee: μπορώ να στείλω sms για 9ψήφιο κωδικό από άλλο κινητό που δεν είναι εγκατεστημένη η εφαρμογή και να τον χρησιμοποιήσω στο smartphone που έχω το pockee; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mary Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2016 Ερώτηση pockee: μπορώ να στείλω sms για 9ψήφιο κωδικό από άλλο κινητό που δεν είναι εγκατεστημένη η εφαρμογή και να τον χρησιμοποιήσω στο smartphone που έχω το pockee; Ποιον 9ψηφιο κωδικο λες; Δεν καταλαβα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
άδικος Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2016 Παράληψη. Αυτόν που σου στέλνει η cosmote Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ЭΛ Ɓaʼnâņ Šŀưƫäņジ Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2016 Ερώτηση pockee: μπορώ να στείλω sms για 9ψήφιο κωδικό από άλλο κινητό που δεν είναι εγκατεστημένη η εφαρμογή και να τον χρησιμοποιήσω στο smartphone που έχω το pockee; Αυτόν που σου στέλνει η cosmote Φυσικά, ακόμα και εάν έχεις σταθερό ΟΤΕ γίνεται (μέσω H/Y https://www.cosmote.gr/dealsforyou/jsp/deal_deal.jsp?catalogRefIds=d4y_sku220302&productId=d4y_prod220022&id=d4y_cat160017) 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
άδικος Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2016 Φυσικά, ακόμα και εάν έχεις σταθερό ΟΤΕ γίνεται (μέσω H/Y https://www.cosmote.gr/dealsforyou/jsp/deal_deal.jsp?catalogRefIds=d4y_sku220302&productId=d4y_prod220022&id=d4y_cat160017) Thank you sir (and ma'am). edit: Φαντάζομαι whatsup δε κάνει; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mary Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2016 Thank you sir (and ma'am). edit: Φαντάζομαι whatsup δε κάνει; Γιατι να μην κανει; Για ολους τους συνδρομητες cosmote ειναι. Εγω απο what's up εστειλα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
άδικος Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2016 Γιατι να μην κανει; Για ολους τους συνδρομητες cosmote ειναι. Εγω απο what's up εστειλα. Σωστά! Και κάτι τελευταίο. Ο κωδικός είναι για πάντα ή λήγει; Γιατί το μήνυμα που πήρα γράφει μέχρι 3/3. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα