Προς το περιεχόμενο

Απορίες, οδηγοί και προϊόντα με έκπτωση από epithimies, livesmart, myplanet, nestlenoiazomai και pockee

mary

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 891
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Σε τρεις αποδείξεις που πέρασα στο pockee πέρασαν όλα τα προϊόντα που είχε η απόδειξη (oral b, always, fairy κ.λ.π. συνδυαστικά με κουπόνι από επιθυμίες), εκτός από τα προϊόντα "PANTENE Expert Collection" που αγόρασα (επίσης με κουπόνι από επιθυμίες) - από αυτά δεν πέρασε κανένα στο pockee αν και είχα τουλάχιστον από ένα σε κάθε απόδειξη. Περίεργο... έχει κανείς ιδέα γιατί;

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Έχουν κάνει μια μικρή αλλαγή στην συσκευασία Ariel 3in1 pods. Από 14 το κάνανε 15 κάψουλες!

Υπάρχει περίπτωση να μη δεχτούν το κουπόνι από επιθυμίες?

Το ποκι το δέχεται!

Έχουν κάνει μια μικρή αλλαγή στην συσκευασία Ariel 3in1 pods. Από 14 το κάνανε 15 κάψουλες!

Υπάρχει περίπτωση να μη δεχτούν το κουπόνι από επιθυμίες?

Το ποκι το δέχεται!

Στο ταμείο μου κάνανε μανούρα για το κουπόνι από επιθυμίες αλλά τελικά το δεχτήκανε και πέρασε και στο πόκι.... το barcode είναι το ίδιο άρα και το προϊόν είναι το ίδιο....

Εχθες το απογευμα εκανα μια αγορα απο Γαλαξια (conditioner Orzene) και σημερα το pockee μου κατεθεσε στην τραπεζα τα χρηματα.

Πρωτη φορα που μεσα σε λιγοτερο απο 24 ωρες κανει την καταθεση. Μπραβο τους!

μολις ηρθα απο Γαλαξια(πηρα την προσφορα με τα ορζενε) πηρα δυο προιοντα στην ιδια αποδειξη παιζει να μην μου δεχτη το pockee τ ενα προιον?η δεν υπαρχει προβλημα?Επειδη ειναι η πρωτη φορα που χρησιμοποιω την εφαρμογη απλα κανω καταχωρηση την αποδειξη?

Οτι κ να παρεις μαζι δεν πειραζει

Καταχωρησε και θα στα βαλουν τα χρηματα

την καταχωρησα οπως εγραφε στις οδηγιες σε ευχαριστω!

• Like 1

Υπάρχει κάποιο όριο στα κουπόνια από επιθυμίες όταν εκτυπώνεις από τον ίδιο Η/Υ?

Εκτύπωσα σχεδόν όλα τα κουπόνια με το δικό μου προφίλ, και προσπαθώ να εκτυπώσω με το προφίλ της κοπέλας μου, αλλά μου βγάζει μήνυμα  Φτάσατε το όριο εκτύπωσης!!!

• Like 1

Υπάρχει κάποιο όριο στα κουπόνια από επιθυμίες όταν εκτυπώνεις από τον ίδιο Η/Υ?

Εκτύπωσα σχεδόν όλα τα κουπόνια με το δικό μου προφίλ, και προσπαθώ να εκτυπώσω με το προφίλ της κοπέλας μου, αλλά μου βγάζει μήνυμα  Φτάσατε το όριο εκτύπωσης!!!

Δοκίμασες να σβήσεις cache και cookies του browser;

Aυριο στο μασουτη το fairy clean & care 400ml που ανεφερα στο προηγουμενο ποστ θα βγει: 1,99-35%-0,70pockee= 0,59
Το οδοντικο νημα oral-b: 3,49-30%-1,0pockee= 1,44

*Τα αναφερω παλι γιατι δεν ηξερα τιμες ραφιου στο προηγουμενο ποστ μου.

Ένας εύκολος τρόπος για να εξοικονομήσετε χρήματα. :lol:

Πήγα στο Γαλαξία για να πάρω γάλα... και παρατηρώ μια κυρία που είχε μεταξύ άλλων στο καλάθι της:
- 3 x Αlways
- 2 x Gilette αφρούς
- 2 x Οrzene σαμπουάν
- 2 x Orzene μαλακτικές

Την πήρα από πίσω μέχρι το ταμείο :ph34r: (η απόδειξη της λογικά είναι 1 νούμερο μικρότερο απ'τη δική μου απόδειξη).

Θα την καταχωρήσω την Κυριακή (μη τυχόν χρησιμοποιεί κι αυτή pockee και βρω τον μπελά μου)...

• Like 1

Ισως καποιος άλλος στο σπίτι εκτύπωσε από διαφορετικο λογαριασμο. Εκτυπωση από μεχρι 2 λογαριασμους στον ιδιο υπολογιστη επιτρεπεται. Παραπανω οχι.

Αν πιάσει πες να ξέρουμε.

Αν πιάσει πες να ξέρουμε.

Δεν πιάνει, ήταν το πρώτο πράγμα που έκανα, και το ρούτερ έκλεισα και άνοιξα για να αλλάξει η IP. μέχρι και το πρόγραμμα coupon έσβησα και ξανα εγκατέστησα!

Ισως καποιος άλλος στο σπίτι εκτύπωσε από διαφορετικο λογαριασμο. Εκτυπωση από μεχρι 2 λογαριασμους στον ιδιο υπολογιστη επιτρεπεται. Παραπανω οχι.

Μάλλον έχεις δίκιο! θα δοκιμάσω σε άλλο PC και βλέπουμε.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...