helena_n Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2016 +200 πόντοι στη Nestlenoiazomai, αν βγάλετε μια φωτογραφία με 3 οποιαδήποτε προϊόντα Nestle που έχετε αγοράσει και τη στείλετε στη παρακάτω διεύθυνση. Δεν είναι καμιά προσφορά της προκοπής, αλλά με τους επιπλέον 250 πόντους της εγγραφής (σύνολο 450)... θα περιμένω κάνα Βασιλόπουλο να βγάλει σε προσφορά -40% το Fitness Dark Chocolate 375gr και θα εξαργυρώσω τους 450 πόντους για ένα κουπόνι -0.70€. (3.70-40%) - 0.70... θα βγει το κουτί σε τελική τιμή 1.50€. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Radiant Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2016 - (Πληκτρολόγιο 2x) - Ariel 14τμχ (το 2ο δεν το περνάει στο scanner) - Κουπόνι 2x14τμχ - Ariel 14τμχ Aν περνάει στο pockee... τότε πιθανολογώ ότι μού πούλησε παραμύθι ο διευθυνής για να με ξαποστείλει. Τώρα που το καλοσκέφτομαι... σε όσα μάρκετ κι αν έχω πάει, δε θυμάμαι να έχω δει ποτέ Ariel Pods σε πολυσυσκευασία. Έστειλα mail στην P&G, οπότε ίδωμεν. Με τη σειρά που μας είπες πέρασαν και σε Γαλαξία το κουπόνι από Επιθυμίες 2x14 τμχ κάψουλες Ariel 3 in 1. Thanks! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mary Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2016 Εγιναν αλλαγές στον οδηγό και προστεθηκαν νεα screenshots για nestlenoiazomai και pockee (εφαρμογη και ιστοσελιδα). 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
helena_n Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2016 (επεξεργασμένο) Θανόπουλος ως 9/2Ariel Pods 30τμχ + (δώρο Αriel Pods 14τμχ) Και τα 2 κουπόνια απ'τις Επιθυμίες γίνονται δεκτά γιατί δεν αφορούν το ίδιο προϊόν. Επίσης αν σας πούνε ότι δε μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το κουπόνι των 14τμ επειδή το προϊόν είναι δώρο, μη μασήσετε. Κανένα προϊόν δεν είναι δώρο! "Δώρο" το λένε για λόγους μάρκετινγκ, αλλά λογιστικά απαγορεύεται να πωληθεί ένα προϊόν σε μηδενική τιμή (διότι δε θα αποδοδεί ΦΠΑ). Συνεπώς χρεώνουν κανονικά το προϊόν, κι έπειτα αφαιρούν το ποσό επί της τελικής τιμής. Στην απόδειξη περνάει:Αriel Pods 30τμχ ---------------> 13.00Αriel Pods 14τμχ ----------------> 7.00Έκπτωση Καταστήματος------> -7.00Κουπόνι Επιθυμίες 30τμχ -----> -6.50Κουπόνι Επιθυμίες 14τμχ -----> -2.50Τελική Τιμή -----------------------> 4.00 Επεξ/σία 6 Φεβρουαρίου 2016 από helena_n Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
makfil Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2016 Και αν συνυπολογίσεις και τα κουπόνια του pockee; (έχεις επιστροφή 5€) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
attanasio Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2016 Και αν συνυπολογίσεις και τα κουπόνια του pockee; (έχεις επιστροφή 5€) Αν είδα καλά δεν είναι ο Θανόπουλος στο pockee. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Radiant Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2016 Βγάλανε από επιθυμίες το κουπόνι για Ariel pods 3 σε 1 30τμχ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mary Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2016 Ναι αλλά υπαρχει στο Pockee. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
helena_n Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2016 Ρίξανε και το κουπόνι 2x14τμχ Ariel στα 5.00ευρώ 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Radiant Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2016 Ναι αλλά υπαρχει στο Pockee. Ρίξανε και το κουπόνι 2x14τμχ Ariel στα 5.00ευρώ Πτου. Mymarket τα 30 τμχ τις έχει 8 euros. 1,5 με ποκι τελικη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Professor Xavier Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2016 Πτου. Mymarket τα 30 τμχ τις έχει 8 euros. 1,5 με ποκι τελικη. Δεν το βλέπω πουθενά! είναι σίγουρο??? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Radiant Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2016 Δεν το βλέπω πουθενά! είναι σίγουρο??? Χτες στο mymarket Γλυφάδας το ειδα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Bubs Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2016 Να ρωτησω και εγω κατι μηπως απαντησει ο φιλος απο το pockee: Γιατι σε iphone 6s η εφαρμογη λειτουργει τοσο χαλια; Παραδειγμα: οταν πλοηγουμαι στα κουπονια και παταω πισω για να μπω στην λιστα κολλαει και μενει στο κουπονι μεχρι να την κλεισω εντελως. Οταν ειμαι στην καρτελα με τις συναλλαγες και παταω να τις δω μια μια παλι κολαει στην εξοδο και κανω το ιδιο. Το γνωρίζουν οι developers αυτο; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
orck Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2016 Μπορει να εχει απαντηθει ξανα, συγνωμη εαν αυτο ισχυει. Εχω λογαριασμο Pockee και εχω ρυθμισει να μου κανει επιστροφη στο Paypal μου. Μπορω και στο Pockee της γυναικας μου να στελνει τα χρηματα στο ιδιο Paypal; Θα υπαρξει καποιο προβλημα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Radiant Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2016 Μπορει να εχει απαντηθει ξανα, συγνωμη εαν αυτο ισχυει. Εχω λογαριασμο Pockee και εχω ρυθμισει να μου κανει επιστροφη στο Paypal μου. Μπορω και στο Pockee της γυναικας μου να στελνει τα χρηματα στο ιδιο Paypal; Θα υπαρξει καποιο προβλημα; Για ΙΒΑΝ έχω δοκιμάσει και παίρνει μέχρι 2 φορές. Για paypal δε γνωρίζω σίγουρα. Αλλά αν δε το πάρει σου βγάζει μήνυμα εκείνη τη στιγμή οπότε no worries. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα