helena_n Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2016 @stelios18120 2 κουπόνια σε μια απόδειξη; Δεν έχω χρησιμοποιήσει ποτέ κουπόνια της P&G, αλλά δε γράφουν πάνω ότι δε συνδιάζεται κουπόνι με άλλο κουπόνι; Μάλλον η ταμίας θα βάλει τα 7ευρώ απ'τη τσέπη της όταν γίνει η εκκαθάριση. Διότι με την ίδια λογική αν πας στο Βασιλόπουλο και πάρεις Ariel 30τμχ (1+1δώρο) με 12,95 και χρησιμοποιήσεις 2 κουπόνια των 6,50, θα τα πάρεις τζάμπα και θα σε πληρώσουνε και 0.05ευρω; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Radiant Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2016 @stelios18120 2 κουπόνια σε μια απόδειξη; Δεν έχω χρησιμοποιήσει ποτέ κουπόνια της P&G, αλλά δε γράφουν πάνω ότι δε συνδιάζεται κουπόνι με άλλο κουπόνι; Μάλλον η ταμίας θα βάλει τα 7ευρώ απ'τη τσέπη της όταν γίνει η εκκαθάριση. Διότι με την ίδια λογική αν πας στο Βασιλόπουλο και πάρεις Ariel 30τμχ (1+1δώρο) με 12,95 και χρησιμοποιήσεις 2 κουπόνια των 6,50, θα τα πάρεις τζάμπα και θα σε πληρώσουνε και 0.05ευρω; Είναι ένα για κάθε τεμάχιο. Πήρε 2 (1+1 βέβαια οπότε δεν ξέρω αν όντως θα μπει μέσα η ταμίας). 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stelios18120 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2016 Πηρα 1 και 1 ηταν δωρο. Οποτε δινω 2 κουπονια και τα περναει και τα 2. Και μ ηρθε τελικη 8.56 και οι 2 Μπει μεσα η δεν μπει δεν το γνωριζω. Ηρθε και ο υπευθυνος γτ τν ρωτησε να τα περασω και τις λεει περνα τα κανονικα και τα 2 κουπονια. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
helena_n Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2016 (επεξεργασμένο) Λοιπόν... πήρα τηλ μια φίλη μου που έχει δουλέψει κατά καιρούς ταμίας και μου είπε ότι έκαναν πατάτα στη περίπτωση σου. Διότι το κουπόνι γράφει ξεκάθαρα:"Μπορεί να συνδιαστεί με άλλη προσφορά (εκτός από κουπόνι) του συγκεκριμένου προϊόντος".Συνεπώς επιτρέπεται μόνο 1 κουπόνι, σε προσφορές 1+1 δώρο. edit: Πήγα το πρωί στο ΑΒ... και μετά από 20 λεπτά αναμπουμπούλα (είχα μπλοκάρει το express ταμίο και με γλωσσοφάγανε οι γιαγιάδες!)... και μετά από τηλεφωνήματα του διευθυντή του καταστήματος στα κεντρικά γραφεία του ΑΒ αλλά και στην P&G... λύθηκε το μυστήριο σχετικά με το κουπόνι του 2xAriel 14 (που δε κατάφερε ο Radiant να εξωργυρώσει τις προάλλες στο Γαλαξία). Το συγκεκριμένο κουπόνι δεν αφορά 2 τεμάχια Ariel 14τμχ... αλλά 1 πακέτο 14τμχ+14τμχ (δεμένο με ζελατίνα), το οποίο φυσικά έχει διαφορετικό barcode! Επεξ/σία 3 Φεβρουαρίου 2016 από helena_n 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stelios18120 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2016 (επεξεργασμένο) Ε δεν πειραζει εγω θα πλυνω παρ ολα αυτα με την ηλεκτρικη τα δοντια μου..... Οι pro 600 δεν υπαρχουν πουθενα! Σε κανενα καταστημα δεν βρηκα ουτε για δειγμα! (Πηγα σε 6 καταστηματα) Επεξ/σία 3 Φεβρουαρίου 2016 από stelios18120 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Radiant Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2016 Το συγκεκριμένο κουπόνι δεν αφορά 2 τεμάχια Ariel 14τμχ... αλλά 1 πακέτο 14τμχ+14τμχ (δεμένο με ζελατίνα), το οποίο φυσικά έχει διαφορετικό barcode! Άρα είναι απλά κακοδιατυπωμενο στο κουπόνι? Γιατί το ίδιο κουπόνι στο ποκι μια χαρά περνάει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
helena_n Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2016 Aν περνάει στο pockee... τότε πιθανολογώ ότι μού πούλησε παραμύθι ο διευθυνής για να με ξαποστείλει. Τώρα που το καλοσκέφτομαι... σε όσα μάρκετ κι αν έχω πάει, δε θυμάμαι να έχω δει ποτέ Ariel Pods σε πολυσυσκευασία. Έστειλα mail στην P&G, οπότε ίδωμεν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mpiftekis Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2016 Ως νέος στο Pockee, να ρωτήσω κάτι. Ο ΑΒ Βασιλόπουλος είναι στα καταστήματα που υποστηρίζει; Ευχαριστώ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
spartak1 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2016 Ως νέος στο Pockee, να ρωτήσω κάτι. Ο ΑΒ Βασιλόπουλος είναι στα καταστήματα που υποστηρίζει; Ευχαριστώ. Οχι δεν είναι 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Radiant Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2016 Ως νέος στο Pockee, να ρωτήσω κάτι. Ο ΑΒ Βασιλόπουλος είναι στα καταστήματα που υποστηρίζει; Ευχαριστώ. Όχι, για την ώρα τουλάχιστον. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Apos74 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2016 Στις προσφορες τριημερου στο Carrefour εχει εκπτωση σε κατεψυγμενες πιτσες, ζυμες, και λαχανικα. Σε συνδυασμο με το pockee, καποια απο αυτα βγαινουν αρκετα οικονομικα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Valerie_ Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2016 ήρθε μέιλ ότι μπορεί να καθυστερήσουν πληρωμές σε ππ το γράφω ενημερωτικά.. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
johni41 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2016 και σε μενα ηρθε για το paypal. ειχαν ηδη καθυστερησει να βαλουν. μαλλον θα βαλω λογαριασμο τραπεζης Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
helena_n Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2016 Σχετικά με το κουπόνι 2 x Ariel 14τμχ... ισχύει τελικά ότι είπε πιο πάνω ο Radiant. Είναι για 2 τεμάχια Αriel 14άρια, όπως και στο Pockee. Ιδού και η απάντηση που πήρα απ'τις Epithimies (αυτοματοποιημένη μεν, ξεκάθαρη δε). Kι επειδή με δουλέψανε ψιλό γαζί στον Βασιλόπουλο (ότι δήθεν είναι για πολυσυσκευασία) και τα πήρα στο κρανίο... εκτύπωσα το ίδιο κουπόνι και για τον άντρα μου... και μιας που δε δούλευε σήμερα, πήγαμε και εξαργυρώσαμε τη προσφορά (1+1 = 6.95 - 6.00 = 0.95) εις διπλούν. Ήμασταν τυχεροί γιατί είχε μόνο 5 τεμάχια στο ράφι. Τα υπόλοιπα ήταν 16άρια. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TheAccountant Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2016 Στις προσφορες τριημερου στο Carrefour εχει εκπτωση σε κατεψυγμενες πιτσες, ζυμες, και λαχανικα. Σε συνδυασμο με το pockee, καποια απο αυτα βγαινουν αρκετα οικονομικα. Καλα το carrefour και 100% θα μπορουσε να κανει εκπτωση στις ζυμες. Δεν ειναι οτι θα του στοιχησει κάτι, αφου δευτερη βδομάδα τώρα ειναι άδεια τα ψυγεία του. (carrefour Μακεδονια) 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα