Προς το περιεχόμενο

Απορίες, οδηγοί και προϊόντα με έκπτωση από epithimies, livesmart, myplanet, nestlenoiazomai και pockee

mary

Προτεινόμενες αναρτήσεις

@stelios18120

2 κουπόνια σε μια απόδειξη; Δεν έχω χρησιμοποιήσει ποτέ κουπόνια της P&G, αλλά δε γράφουν πάνω ότι δε συνδιάζεται κουπόνι με άλλο κουπόνι; Μάλλον η ταμίας θα βάλει τα 7ευρώ απ'τη τσέπη της όταν γίνει η εκκαθάριση. :o

Διότι με την ίδια λογική αν πας στο Βασιλόπουλο και πάρεις Ariel 30τμχ (1+1δώρο) με 12,95 και χρησιμοποιήσεις 2 κουπόνια των 6,50, θα τα πάρεις τζάμπα και θα σε πληρώσουνε και 0.05ευρω; :-D

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 891
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

@stelios18120

2 κουπόνια σε μια απόδειξη; Δεν έχω χρησιμοποιήσει ποτέ κουπόνια της P&G, αλλά δε γράφουν πάνω ότι δε συνδιάζεται κουπόνι με άλλο κουπόνι; Μάλλον η ταμίας θα βάλει τα 7ευρώ απ'τη τσέπη της όταν γίνει η εκκαθάριση. :o

Διότι με την ίδια λογική αν πας στο Βασιλόπουλο και πάρεις Ariel 30τμχ (1+1δώρο) με 12,95 και χρησιμοποιήσεις 2 κουπόνια των 6,50, θα τα πάρεις τζάμπα και θα σε πληρώσουνε και 0.05ευρω; :-D

Είναι ένα για κάθε τεμάχιο. Πήρε 2 (1+1 βέβαια οπότε δεν ξέρω αν όντως θα μπει μέσα η ταμίας).

• Like 1

Πηρα 1 και 1 ηταν δωρο.

Οποτε δινω 2 κουπονια και τα περναει και τα 2. Και μ ηρθε τελικη 8.56 και οι 2

Μπει μεσα η δεν μπει δεν το γνωριζω.

Ηρθε και ο υπευθυνος γτ τν ρωτησε να τα περασω και τις λεει περνα τα κανονικα και τα 2 κουπονια.

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Λοιπόν... πήρα τηλ μια φίλη μου που έχει δουλέψει κατά καιρούς ταμίας και μου είπε ότι έκαναν πατάτα στη περίπτωση σου. Διότι το κουπόνι γράφει ξεκάθαρα:

"Μπορεί να συνδιαστεί με άλλη προσφορά (εκτός από κουπόνι) του συγκεκριμένου προϊόντος".

Συνεπώς επιτρέπεται μόνο 1 κουπόνι, σε προσφορές 1+1 δώρο.

edit: Πήγα το πρωί στο ΑΒ...  και μετά από 20 λεπτά αναμπουμπούλα (είχα μπλοκάρει το express ταμίο και με γλωσσοφάγανε οι γιαγιάδες!)... και μετά από τηλεφωνήματα του διευθυντή του καταστήματος στα κεντρικά γραφεία του ΑΒ αλλά και στην P&G... λύθηκε το μυστήριο σχετικά με το κουπόνι του 2xAriel 14 (που δε κατάφερε ο Radiant να εξωργυρώσει τις προάλλες στο Γαλαξία).

zTLNp0k.jpg

Το συγκεκριμένο κουπόνι δεν αφορά 2 τεμάχια Ariel 14τμχ... αλλά 1 πακέτο 14τμχ+14τμχ (δεμένο με ζελατίνα), το οποίο φυσικά έχει διαφορετικό barcode!

Επεξ/σία από helena_n
  • Like 3

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ε δεν πειραζει εγω θα πλυνω παρ ολα αυτα με την ηλεκτρικη τα δοντια μου..... :P

Οι pro 600 δεν υπαρχουν πουθενα! Σε κανενα καταστημα δεν βρηκα ουτε για δειγμα!

(Πηγα σε 6 καταστηματα)

Επεξ/σία από stelios18120
  • Like 1

Το συγκεκριμένο κουπόνι δεν αφορά 2 τεμάχια Ariel 14τμχ... αλλά 1 πακέτο 14τμχ+14τμχ (δεμένο με ζελατίνα), το οποίο φυσικά έχει διαφορετικό barcode!

Άρα είναι απλά κακοδιατυπωμενο στο κουπόνι? Γιατί το ίδιο κουπόνι στο ποκι μια χαρά περνάει.

Aν περνάει στο pockee... τότε πιθανολογώ ότι μού πούλησε παραμύθι ο διευθυνής για να με ξαποστείλει. Τώρα που το καλοσκέφτομαι... σε όσα μάρκετ κι αν έχω πάει, δε θυμάμαι να έχω δει ποτέ Ariel Pods σε πολυσυσκευασία. Έστειλα mail στην P&G, οπότε ίδωμεν.

VFqhusz.jpg

Ως νέος στο Pockee, να ρωτήσω κάτι.

Ο ΑΒ Βασιλόπουλος είναι στα καταστήματα που υποστηρίζει;

Ευχαριστώ.

Όχι, για την ώρα τουλάχιστον.

• Like 1

Στις προσφορες τριημερου στο Carrefour εχει εκπτωση σε κατεψυγμενες πιτσες, ζυμες, και λαχανικα. Σε συνδυασμο με το pockee, καποια απο αυτα βγαινουν αρκετα οικονομικα.

Σχετικά με το κουπόνι 2 x Ariel 14τμχ... ισχύει τελικά ότι είπε πιο πάνω ο Radiant. Είναι για 2 τεμάχια Αriel 14άρια, όπως και στο Pockee.

Ιδού και η απάντηση που πήρα απ'τις Epithimies (αυτοματοποιημένη μεν, ξεκάθαρη δε).

1PWKRHN.jpg

Kι επειδή με δουλέψανε ψιλό γαζί στον Βασιλόπουλο (ότι δήθεν είναι για πολυσυσκευασία) και τα πήρα στο κρανίο... εκτύπωσα το ίδιο κουπόνι και για τον άντρα μου... και μιας που δε δούλευε σήμερα, πήγαμε και εξαργυρώσαμε τη προσφορά (1+1 = 6.95 - 6.00 = 0.95) εις διπλούν.

Ήμασταν τυχεροί γιατί είχε μόνο 5 τεμάχια στο ράφι. Τα υπόλοιπα ήταν 16άρια. :-D

• Like 1

Στις προσφορες τριημερου στο Carrefour εχει εκπτωση σε κατεψυγμενες πιτσες, ζυμες, και λαχανικα. Σε συνδυασμο με το pockee, καποια απο αυτα βγαινουν αρκετα οικονομικα.

Καλα το carrefour και 100% θα μπορουσε να κανει εκπτωση στις ζυμες. Δεν ειναι οτι θα του στοιχησει κάτι, αφου δευτερη βδομάδα τώρα ειναι άδεια τα ψυγεία του. (carrefour Μακεδονια)

• Like 4

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...