Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μήπως το παραπάνω θα έπρεπε να μπει στο "προσφορές εκτός τεχνολογίας"?

Εκτός από τη σωστή απάντησης της Μαίρης, να προσθέσω ότι πολλοί έχουν διαμαρτυρηθεί, στο νήμα που αναφέρεις, κάθε φορά που αναγράφει κάποιος μια προσφορά προσθέτει και το κουπόνι του pockee.

• Like 1
  • Απαντ. 891
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Όσοι το ξεχάσατε, ο Μασούτης έχει μέχρι και σήμερα τα σαμπουάν Orzene 400ml με 2.32 - 1.00 pockee = 1.32

Το Mymarket ως τις 9/2 έχει:

Orzene σαμπουάν 400ml: 2.36 - 1.00 pockee = 1.36

Orzene conditioner 250ml: 1,59 - 0.80 pockee = 0.79!

Στο γαλαξία δε μου περναγαν τα x2 Ariel 14 τμχ pods κουπόνια από επιθυμίες. Δεν ξεραν με ποια σειρά να τα χτυπήσουν. Ως αποτέλεσμα ουρές και γιαγιάδες να ωρύοντε...αξία ανεκτιμητη. :)

Ένα 2χ14 τμχ -6 ευρώ. Ένα 14τμχ -2,5 ευρώ. Και ένα 30 τμχ -6 ευρώ. Όλα όσα είχε στο επιθυμίες δλδ. Τα άλλα δύο πέρασαν κανονικά. Απλά δεβ ξεραν πωςνα περάσουν σωστά αυτό με τα 2 τεμάχια.

Τα 14άρια έπρεπε να περάσουν ακριβώς μ'αυτή τη σειρά:

- (Πληκτρολόγιο 2x)

- 1ο Ariel 14τμχ (το 2ο δεν το περνάει στο scanner)

- 3o Ariel 14τμχ

- Κουπόνι 2x14τμχ

- Κουπόνι 1x14τμx

Αν η ταμίας περάσει ανάποδα τα κουπόνια τότε:

- Το κουπόνι 1x14τμχ... θα εξαργυρώσει το 1ο τεμάχιο από τα 2xAriel 14τμ.

- Το κουπόνι 2x14τμχ δε θα μπορεί να εξαργυρωθεί, διότι στην απόδειξη απομένουν (1x Ariel 14τμχ) + (1x Ariel 14τμχ) αντί για 2 x Ariel 14τμχ. B)

Επεξ/σία από helena_n
  • Like 1
Δημοσ.

Τα 14άρια έπρεπε να περάσουν ακριβώς μ'αυτή τη σειρά:

- (Πληκτρολόγιο 2x)

- 1ο Ariel 14τμχ (το 2ο δεν το περνάει στο scanner)

- 3o Ariel 14τμχ

- Κουπόνι 2x14τμχ

- Κουπόνι 1x14τμx

Αν η ταμίας περάσει ανάποδα τα κουπόνια τότε:

- Το κουπόνι 1x14τμχ... θα εξαργυρώσει το 1ο τεμάχιο από τα 2xAriel 14τμ.

- Το κουπόνι 2x14τμχ δε θα μπορεί να εξαργυρωθεί, διότι στην απόδειξη απομένουν (1x Ariel 14τμχ) + (1x Ariel 14τμχ) αντί για 2 x Ariel 14τμχ. B)

Τα σέβη μου. Θα το έχουμε υπόψιν τις επόμενες;)

Δημοσ.

Κι όμως μια φίλη μου επιμένει ότι το έχω γράψει λάθος. :lol:  Δεν έχω κρατήσει την απόδειξη μου, αλλά την εμπιστεύομαι γιατί είναι πιο παλιά στο κουρμπέτι. Αυτή λοιπόν λέει ότι η σωστή σειρά είναι:

- (Πληκτρολόγιο 2x)
- Ariel 14τμχ (το 2ο δεν το περνάει στο scanner)

- Κουπόνι 2x14τμχ

- Ariel 14τμχ
- Κουπόνι 1x14τμx

Δημοσ.

Κι όμως μια φίλη μου επιμένει ότι το έχω γράψει λάθος. :lol:  Δεν έχω κρατήσει την απόδειξη μου, αλλά την εμπιστεύομαι γιατί είναι πιο παλιά στο κουρμπέτι. Αυτή λοιπόν λέει ότι η σωστή σειρά είναι:

- (Πληκτρολόγιο 2x)

- Ariel 14τμχ (το 2ο δεν το περνάει στο scanner)

- Κουπόνι 2x14τμχ

- Ariel 14τμχ

- Κουπόνι 1x14τμx

Πρέπει να έχει δίκιο η φίλη σου γιατί τα κουπόνια τα χτυπάνε μετά τα προϊόντα.

Δημοσ.

Ο Γαλαξίας έχει τις oral b 1+1. Αν πάρω την vitality + έκπτωση με το pockee θα έιναι -7€ ή 2x -7€ ?

Το δοκιμασε ενας στο αλλο τοπικ "προσφορες εκτος τεχνολογιας". Περιμενει αποτελεσμα.
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δεν θυμάμαι αν έχει αναφερθεί, αλλά ενημερώνω ότι το manamia, έχει αλλάξει και πλέον υπάρχει το Nestle Νοιάζομαι www.nestlenoiazomai.gr

Επίσης στο pockee, μπορούμε να το χρησιμοποιούμε πλέον και από την ιστοσελίδα τους.

Επεξ/σία από terryman
  • Like 1
Δημοσ.

To fairy 400gr εχει στις επιθυμιες κουπονι -0.70 ευρω και το pockee εχει διπλάσιασμο εκπτωσης -1.40 ευρω δηλαδη συνολικο οφελος - 2.10 ευρω εκπτωση σε καθε αγορα.

Περνανε και τα 2 η μολις θα παω να το βαλω pockee θα μ ριξουν ακυρο επειδη εχω ηδη περασει στα ταμια κουπονι απο επιθυμιες;

Δημοσ.
Απο topic "προσφορες εκτος τεχνολογιας" που αφορα τις ηλεκτρικες οδοντοβουρτσες oral-b vitality. Γαλαξιας+επιθυμιες+pockee.

SKRUTZ, on 02 Feb 2016 - 2:51 PM, said:

Να σκορπίσω λίγο τον πανικό?????????

Ήρθε επιβαιβέωση από το pockee και θα μου κάνει κατάθεση 14€ για 2 oral B.

Επομένως βγαίνει 0,50€ η μία....

Όπως είπα 1 χαρτινο κουπόνι δέχτηκαν στο ταμείο και 2 από pockee.

Δημοσ.

Δεν θυμάμαι αν έχει αναφερθεί, αλλά ενημερώνω ότι το manamia, έχει αλλάξει και πλέον υπάρχει το Nestle Νοιάζομαι www.nestlenoiazomai.gr

Επίσης στο pockee, μπορούμε να το χρησιμοποιούμε πλέον και από την ιστοσελίδα τους.

Ναι το γνωριζω. Ειναι στο προγραμμα για να γινουν αλλαγές στον οδηγο και νεα screenshots σε αυτα τα 2 κομματια. Απλα πρεπει να βρω μπολικο χρονο, ορεξη και τον parsifal με κεφια για να επεξεργαστει το αρχικο ποστ.

• Like 1
  • Moderators
Δημοσ.

Να προσθέσω ότι πολλοί έχουν διαμαρτυρηθεί, στο νήμα που αναφέρεις, κάθε φορά που αναγράφει κάποιος μια προσφορά προσθέτει και το κουπόνι του pockee.

Ακομα και αν στην παραπανω προταση (που νοημα δεν βγαζει αφου εχει συντακτικο προβλημα) κανεις διορθωσεις, δε νομιζω οτι στεκει αυτο που προσπαθεις να πεις.

Το ζουμι: Εκει δεν εχουν θεση αποριες περι, ή προωθηση (χωρις προσφορα) κουπονιων και εφαρμογων, εδω δεν εχουν θεση προσφορες εκτος τεχνολογιας. Οσοι διαμαρτυρονται εκει, διαμαρτυρονται για οσους διατυπωνουν αποριες αντι/χωρις να δινουν α) προσφορα και/ή β) feedback περι αυτης. Ειναι γνωστα πραγματα και χιλιοειπωμενα. :)

• Like 1
Δημοσ.

Πηρα και εγω 2 κομματια απο γαλαξια και οι 2 στα 8.57 ευρω :) (επιθυμιες -14 ευρω (7+7)και η 1 δωρο επειδη στις 2 η 1 δωρο δινει ο γαλαξιας)

(10.91 που λεει η αποδειξη ειναι και με κατι αλλα που πηρα...)

Να σημειωθει οτι πηγα σε 4 καταστηματα και δεν ειχαν.....στο 5 καταστημα βρηκα τελευταια 2 κομματια...

post-210891-0-20660100-1454433984_thumb.jpg

post-210891-0-67447400-1454433994_thumb.jpg

Δημοσ.

Ακομα και αν στην παραπανω προταση (που νοημα δεν βγαζει αφου εχει συντακτικο προβλημα) κανεις διορθωσεις, δε νομιζω οτι στεκει αυτο που προσπαθεις να πεις.

Το ζουμι: Εκει δεν εχουν θεση αποριες περι, ή προωθηση (χωρις προσφορα) κουπονιων και εφαρμογων, εδω δεν εχουν θεση προσφορες εκτος τεχνολογιας. Οσοι διαμαρτυρονται εκει, διαμαρτυρονται για οσους διατυπωνουν αποριες αντι/χωρις να δινουν α) προσφορα και/ή β) feedback περι αυτης. Ειναι γνωστα πραγματα και χιλιοειπωμενα. :)

Εχουν θεση προσφορες εκτος τεχνολογιας, οταν:

Εφοσον η καλυτερη τιμη για το ταδε προιον πετυχαινεται με κουπονι απο επιθυμιες ή μεσω της εφαρμογης pockee, τοτε η θεση του ειναι εδω.

Ειναι γνωστα πραγματα και χιλιοειπωμενα. Ασχετως που δεν βοηθαει η "κατασταση". :-)

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...