Επισκέπτης Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2016 Σε εμένα και σήμερα πιστώθηκε το πόσο και λογικά αύριο θα φανεί στον λογαριασμό μου από αγορές της προηγούμενης εβδομάδας. Κανένα πρόβλημα με άλφα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
attanasio Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2016 Υποθέτω πως λόγω των (σούπερ) προσφορών του δεκέμβρη σε ariel/oral b θα είναι πολύ μεγαλύτερα τα ποσά από pockee προς paypal και θα υπάρχει πάλι θέμα λόγω cc. Κάποια στιγμή σίγουρα θα μπουν -έτσι κι αλλιώς με την έως τώρα άψογη πορεία του έχω μεγαλύτερη εμπιστοσύνη στο pockee απ'ότι στις τράπεζες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
taslikos Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2016 Τωρα δεν εχει καμία καλή προσφορά.. Θα βγάλουν λέτε?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stelios18120 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2016 Απο 27-12-2015 και ακομα περιμενω να μου βαλουν 3 ευρω απο κατι αγορες. Εχει κανεις αλλος τοσο μεγαλη καθυστέρηση;; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
orck Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2016 Ναι εγω περιμενω 48 ευρω για αρκετες εβδομαδες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stelios18120 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2016 Βαρεσανε διαλυση η φορτος εργασιας; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
makfil Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2016 Όσοι περιμένετε κατάθεση, έχετε πάρει μήνυμα επιβεβαίωσης της συναλλαγής; Εάν ναι, μην αγχώνεστε, τα χρήματα θα κατατεθούν οπωσδήποτε. Εάν έχετε επιλέξει paypal, έχει λίγη επιπλέον καθυστέρηση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kalodrei Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2016 χθες το pockee μου εβαλε τα χρηματα στο paypal που περιμενα . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stelios18120 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2016 Να και μια πολυ γρηγορη συναλλαγη. Καταθεσα αποδειξη 10-1-2016 και 12-1-2016 εγινε η καταθεση στον λογαριασμο μου στην τραπεζα. Σας εχει γινει κ εσας τοσο αμεση κ γρηγορη συναλλαγη; εμενα πρωτη φορα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Radiant Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2016 Να και μια πολυ γρηγορη συναλλαγη. Καταθεσα αποδειξη 10-1-2016 και 12-1-2016 εγινε η καταθεση στον λογαριασμο μου στην τραπεζα. Σας εχει γινει κ εσας τοσο αμεση κ γρηγορη συναλλαγη; εμενα πρωτη φορα. Μια απ τα ίδια αγορά χτες το απόγευμα, κατάθεση σήμερα το μεσημέρι :| Not bad Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stelios18120 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2016 Ετσι ειναι οκ. Οχι και κατι 10ημερα για ψιλοποσα. Δεν ξερω αν παιζει ρολο που μ τα εβαλαν επιτοπου επειδη ηταν μικρο το ποσο (6 ευρω) Εσενα ηταν μεγαλο το ποσο; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Radiant Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2016 Ετσι ειναι οκ. Οχι και κατι 10ημερα για ψιλοποσα. Δεν ξερω αν παιζει ρολο που μ τα εβαλαν επιτοπου επειδη ηταν μικρο το ποσο (6 ευρω) Εσενα ηταν μεγαλο το ποσο; Εμένα ήταν 40 λετπά + τα 4 ευρώ απ τη Χ.Ε. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2016 Έχει να κάνει με το φόρτο εργασίας. Δεν παίζει καλή προσφορά όποτε δεν έχει κινηθεί πολύ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stelios18120 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2016 Εγω πηρα 4 οδοντοκρεμες oral b απο κρητικο σε προσφορα 1.99 και το pockee ειχε και κουπονι 1.5 ευρω μειον οποτε μ βγηκαν μονο 0.50 λεπτα η μια. Με 2 ευρω δηλαδη 4 οδοντοκρεμες.και ειναι και αυτες που παιρνω οποτε μ ηρθε μια χαρα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kenny McCormick Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2016 Εμένα ήταν 40 λετπά + τα 4 ευρώ απ τη Χ.Ε. Καλησπέρα για να ενεργοποιηθούν τα 4 ευρώ από τη Χ.Ε. θα πρέπει να κάνω εγγραφή στο newsletter τους και να μου ρθει μέιλ ή λειτουργεί και με αυτό που έχετε αναρτήσει; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα