Προς το περιεχόμενο

Απορίες, οδηγοί και προϊόντα με έκπτωση από epithimies, livesmart, myplanet, nestlenoiazomai και pockee

mary

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

έκανα πρόταση σε ένα φίλο να κατεβάσει το Ποκι μόλις πάτησε στο σύνδεσμο που του στειλα του εμφάνησε το εξής μήνυμα (θα πάρουμε τελικά τα 3ευρώ; )
148ixqs.jpg

Επεξ/σία από Kenny McCormick
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 891
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Σήμερα περάστηκαν όλες οι αποδείξεις της προηγούμενης εβδομάδας και μάλιστα και 1 χθεσινή. Κανονικά και η επιστροφή από τις οδοντόκρεμες oralb.

Aψογα.

Και εγώ πήρα επιβεβαίωση για τις αγορές της ΤΕ 23/12.

Νομίζω ότι με το νέα αναβάθμιση έχει απλουστευθεί πολύ η διαδικασία.

Δεν χρειάζεται σκανάρισμα, παρά μόνο στο κατάστημα, όποιος θέλει να βεβαιωθεί ότι υπάρχει κουπόνι για το συγκεκριμένο προιόν.

Βάζεις μόνο ημερομηνία, ταμείο και χειριστή, στο σπίτι και τελείωσες.

Και, βέβαια, στις καλές προσφορές αξίζει περισσότερα συγχαρητήρια το pockee.

• Like 1

Έκαναν μια εβδομάδα να μου στείλουν ειδοποίηση πως δεν υπάρχουν προσφορές στην απόδειξή μου. Παρατήρησα πως είχα κάνει λάθος στην ημερομηνία κατά μία μέρα, όταν πάω να την διορθώσω λέει πως δεν γίνεται να είναι προγενεστερη από την αρχική ημερομηνία της αποδειξης.
Αποφασιζω να την ξαναπερασω από την αρχή και μου λέει πως δεν επιτρέπονται αποδείξεις άνω των 7 ημερών. :mad: 
Μπορώ τώρα να κάνω κάτι?

Να προσθέσω πως οι φωτογραφίες που βάζει το ποκι είναι παραπλανητικες.
Αγόρασα 6 αφρόλουτρα νιβέα, και πρώτο πρώτο στην φωτογραφία δείχνει το creme smooth. Μου δέχτηκε μόνο τα άλλα 4 αφρόλουτρα γιατί το creme smooth δεν το αναφέρει στην περιγραφή! :mad: 

Έκαναν μια εβδομάδα να μου στείλουν ειδοποίηση πως δεν υπάρχουν προσφορές στην απόδειξή μου. Παρατήρησα πως είχα κάνει λάθος στην ημερομηνία κατά μία μέρα, όταν πάω να την διορθώσω λέει πως δεν γίνεται να είναι προγενεστερη από την αρχική ημερομηνία της αποδειξης.

Αποφασιζω να την ξαναπερασω από την αρχή και μου λέει πως δεν επιτρέπονται αποδείξεις άνω των 7 ημερών.

Μπορώ τώρα να κάνω κάτι?

Να προσθέσω πως οι φωτογραφίες που βάζει το ποκι είναι παραπλανητικες.

Αγόρασα 6 αφρόλουτρα νιβέα, και πρώτο πρώτο στην φωτογραφία δείχνει το creme smooth. Μου δέχτηκε μόνο τα άλλα 4 αφρόλουτρα γιατί το creme smooth δεν το αναφέρει στην περιγραφή!

Το καλύτερο που έχεις να κάνεις ειναι να επικοινωνήσεις με την εξυπηρέτηση και να τους πεις τι έγινε.

Λογικά θα σε εξυπηρετήσουν. Ενημέρωσα μας για την έκβαση να ξέρουμε.

Σιγά που θα κάτσω να ασχοληθώ να στέλνω μηνύματα και να περιμένω απαντήσεις. Αν γινόταν διόρθωση δεν θα υπήρχε αυτός ο περιορισμός. 

Όσο για τα νιβέα, είναι τυχεροί που δεν είναι κατάστημα/Σουπερμάρκετ! 

να ρωτησω κατι για ποκι.παμε στο λινκ κουπονια και βλεπουμε πχ τι μας αρεσει ετσι.μετα αυτα τα προιοντα τα εχουν ολα τα καταστηματα ή π.χ τα carrefour φερνουν μερικα απο αυτα,ο μασουτης καποια αλλα κλπ..?ή ολα τα καταστηματα φερνουν ολα αυτα τα προιοντα?δεν μιλαω για το αν 8α τα βρω την στιγμη που 8α παω.

Όχι, δεν λειτουργεί έτσι.

Πρέπει να είσαι στο μαγαζί, να βρεις αυτό που είναι σε προσφορά του pockee και για σιγουριά να σκανάρεις για να βεβαιωθείς.

Αγοράζεις μέχρι το σύνολο των κουπονιών που σου δίνει το pockee, πας στο σπίτι σου και, εάν έχεις την τελευταία έκδοση, περνάς την μόνο τον αριθμό του ταμείου και του χειριστή.

Δεν υπαρχει τροπος να παω διαβασμενος?

Πως θα ξερω αν ενα σουπερμαρκετ εχει καποιο προιον απο τις προσφορες και κυριως σε ποια τιμη?

τα περισσοτερα σιτε των σ/μ εχουν μονο τις προσφορες τις εβδομαδας και δεν δειχνουν ολα τα προιοντα και τις τιμες τους,εκτος και αν κανω λαθος.

Ένας τρόπος είναι να διαβάζεις το νήμα με τις "Προσφορές εκτός τεχνολογίας" και άλλος να κοιτάς στο killdeal για προσφορές και τις αλυσίδες που τις έχουν.

μια απο τα ιδια περιμενω ακομα και σημερα μου καναν επιβαιωση και τις υπολοιπες αλλα χρηματα δεν μπαινουν  , μαλλον εχουν θεμα παλι με το paypal 

Αγόρασα από ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΙΚΗ την 30/12 τα κρουασάν ΧΡΥΣΗ ΖΥΜΗ που ήταν σε προσφορά 2Χ0,50 στο pockee και έγραψα στην εφαρμογή τα στοιχεία ταμείου/χειριστή που υπέθεσα ότι είναι εκείνα που φαινόντουσαν πάνω από την "ΑΠΟΔΕΙΞΗ".

Σήμερα ήρθε απάντηση ότι δεν υπήρχε προσφορά, έστειλα αντίγραφο της απόδειξης αλλά πήρα και τηλέφωνο και μια ευγενική υπάλληλος βρήκε το θέμα, είπε ότι μάλλον δεν είναι αυτά τα στοιχεία, είπε να μπω στην εφαρμογή να διορθώσω τα στοιχεία και επειδή δεν έχω την τελευταία έκδοση, την έκανε εκείνη.

Πέρα από τα συγχαρητήρια στο support του pockee, θέλω να επισημάνω το πρόβλημα με τις αποδείξεις της αλυσίδας αυτής, στους μελλοντικούς αγοραστές.

• Like 1

Στις 28/12 μου εστειλε το Pockee οτι θα μου πιστωθουν 22€ , αλλα μεχρι σημερα τιποτα.

Να υποθεσω οτι φταινει οι τραπεζες? Το λεω αυτο γιατι και στο paypal ανεβασα χρηματα με εμβασμα την πρωτοχρονια , αλλα η εντολη απο την τραπεζα θα διεκπεραιωθει αυριο !!!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...