terryman Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2015 Έχει έρθει ενημέρωση το ππ δεν παίζει πλέον στο pockee, θέλει ιβαν Δεν ισχύει πια. Έγινε νέα ενημέρωση την επόμενη εβδομάδα και στέλνουν κανονικά στο paypal. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kalodrei Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2015 Προσπαθώ να περάσω απόδειξη από γαλαξία και δεν μου εμφανίζει κανένα κατάστημα. Το ίδιο και από Βερόπουλο. ΜόνοCarrefour εμφανίζει κανε log out και ξανα log in , ελεξε αν το gps ειναι ανοιχτο (και αν το google services δουλευει σωστα ) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NikosKallithea Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2015 Στην εφαρμογή pockee στην επιλογή να βάλω το PayPal βάζω το email π έχω στο PayPal για να συνδεθώ ; Δεν ισχύει πια. Έγινε νέα ενημέρωση την επόμενη εβδομάδα και στέλνουν κανονικά στο paypal. OK δεν το έλαβα εγώ Οπότε για τον φίλο, ναι βάζεις το Μάιλ με το οποίο συνδέεται στο ππ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ssof Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2015 Προσπαθώ να περάσω απόδειξη από γαλαξία και δεν μου εμφανίζει κανένα κατάστημα. Το ίδιο και από Βερόπουλο. ΜόνοCarrefour εμφανίζει κανε log out και ξανα log in , ελεξε αν το gps ειναι ανοιχτο (και αν το google services δουλευει σωστα ) Σε ευχαριστώ. Τελικά έκανα επανεγκατάσταση κ και έπαιξε. Ίσως να τρώνε και με ένα logout Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tnss Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2015 Πηγα μασουτη σημερα κ πηρα oral b μια κ μια δωρο αλλα στην αποδειξη φαινεται η μια oral b.Παιζει κανα λαθος απο την ταμια;Επισης ειχα καιρο να χρησιμοποιησω το pockee,πλεον μονο την αποδειξη περναμε σωστα;Κ περιμενουμε να διασταυρωθει;γιατι παλιοτερα στο ελεγε κατευθειαν το ποσο που κερδιζες. Κάποιος παιδιά αν ξέρει;Ευχαριστώ.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
funbreaker Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2015 Σχετικά με το pockee: Έχω δηλώσει αριθμό λογαριασμού Εθνικής, θέλει κάποια επιβεβαίωση (οπότε να βάλω paypal να τελειώνουμε) ή αρκεί που έγραψα τον αριθμό? Σε πόσες μέρες μπαίνουν περίπου? Έχει διαφορά στις ημέρες ανάλογα με τον τρόπο πληρωμής που θα βάλεις? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kalgeorge Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2015 Παιδιά μια ερώτηση. Εχει μια προσφορά πχ στα γάλατα. Ένα ευρώ επιστροφή. Αν παρω δυο κούτες ή τρεις πχ, θα εχω αντίστοιχα τρεια ευρώ επιστροφή ; Η πρέπει να ειναι τρεις διαφορετικές αγορές;; Το λεω για μα μην παει χαμένη η αγορά που θα κανω. Ευχαριστω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kalodrei Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2015 οσα κουπονια λεει οτι εχεις για την βδομαδα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
makfil Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2015 Σχετικά με το pockee: Έχω δηλώσει αριθμό λογαριασμού Εθνικής, θέλει κάποια επιβεβαίωση (οπότε να βάλω paypal να τελειώνουμε) ή αρκεί που έγραψα τον αριθμό? Σε πόσες μέρες μπαίνουν περίπου? Έχει διαφορά στις ημέρες ανάλογα με τον τρόπο πληρωμής που θα βάλεις? Κάνε τον κόπο να διαβάσεις τα πρώτα posts της εξαιρετικής δουλειάς που έχει κάνει η Mary. Δεν αξίζει να επαναλαμβάνονται οι ίδιες ερωτήσεις μετά από 28 σελίδες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
funbreaker Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2015 Κάνε τον κόπο να διαβάσεις τα πρώτα posts της εξαιρετικής δουλειάς που έχει κάνει η Mary. Δεν αξίζει να επαναλαμβάνονται οι ίδιες ερωτήσεις μετά από 28 σελίδες. οκ sorry βιάστηκα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dynamics Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2015 OK δεν το έλαβα εγώ Οπότε για τον φίλο, ναι βάζεις το Μάιλ με το οποίο συνδέεται στο ππ σας υπέρ ευχαριστώ και τους δύο καλές γιορτές Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
funbreaker Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2015 Μια απορία φιλοσοφικού περιεχομένου για το Pockee. Από που αντλεί έσοδα και μας πληρώνει? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kalodrei Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2015 δεν μας πληρωνει το pockee με δικα του χρηματα ,οι εταιριες πληρωνουν εμας και καποιο ποσο στο pockee για το promote που κανει . 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Zus Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2015 Έκανα την καταχώρηση μίας απόδειξης στο Pockee τα μεσάνυχτα της 22ης Δεκεμβρίου, αλλά η αγορά είχε γίνει στις 21/12 και μου πέρασε ως προεπιλογή την 22/12. Όταν μπαίνω μέσα στη συναλλαγή, στην κατηγορία «τις επεξεργαζόμαστε» και αλλάζω ημερομηνία, δεν τη δέχεται και μου πετάει μνμ «Πρέπει να αλλάξεις κάτι πριν καταχωρήσεις τροποποιημένη συναλλαγή» Θα δημιουργήσει πρόβλημα η λάθος ημερομηνία? Γιατί δεν δέχεται την τροποποίηση της ημερομηνίας ως αλλαγή? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sakis543 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2015 Έκανα την καταχώρηση μίας απόδειξης στο Pockee τα μεσάνυχτα της 22ης Δεκεμβρίου, αλλά η αγορά είχε γίνει στις 21/12 και μου πέρασε ως προεπιλογή την 22/12. Όταν μπαίνω μέσα στη συναλλαγή, στην κατηγορία «τις επεξεργαζόμαστε» και αλλάζω ημερομηνία, δεν τη δέχεται και μου πετάει μνμ «Πρέπει να αλλάξεις κάτι πριν καταχωρήσεις τροποποιημένη συναλλαγή» Θα δημιουργήσει πρόβλημα η λάθος ημερομηνία? Γιατί δεν δέχεται την τροποποίηση της ημερομηνίας ως αλλαγή? Αν και με ένα απλό μήνυμα στην υποστήριξη της εταιρίας μπορείς να το λύσεις αυτό το θέμα, υπάρχει και άλλος τρόπος. Θεωρώ πως η εφαρμογή παίρνει την προεπιλογή που λέει, από το κινητό. Διέγραψε τελείως την καταχώρηση στο pockee, μπες στις ρυθμίσεις του κινητού ημερομηνία/ώρα, απενεργοποίησε το Αυτόματη ενημέρωση και βάλε ημερομηνία 21/12. Ξανακάνε την καταχώρηση στο pockee. Δοκίμασέ το και πες μου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα