stelios18120 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2015 Το ΑΒ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν συμμετέχει στο pockee;; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
makfil Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2015 Όχι, δυστυχώς. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
elefas Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2015 Μόλις έλαβα το παρακάτω email από pockee. Αγαπητέ χρήστη,Θα θέλαμε να σε ενημερώσουμε ότι λόγω των Capital Controls που ισχύουν στην χώρα μας, oι καταθέσεις σε PayPal λογαριασμούς θα διακοπούν προσωρινά.Εσύ όμως συνέχισε να χρησιμοποιείς το Pockee και να κερδίζεις μετρητά από τις αγορές σου. Εάν επιθυμείς μπορείς να αλλάξεις τον τρόπο κατάθεσης σε τραπεζικό λογαριασμό, μεταβαίνοντας στο ΠΡΟΦΙΛ > Επεξεργασία Λογαριασμού, ώστε να μην έχεις κάποια καθυστέρηση στην κατάθεση των χρημάτων που κερδίζεις. Εφόσον, διατηρήσεις τον PayPal λογαριασμό σου, θα λάβεις όλες τις εκκρεμείς εκπτώσεις σου, αμέσως μόλις αποκατασταθεί το συγκεκριμένο πρόβλημα.Ελπίζουμε και προσπαθούμε ώστε να λυθεί το θέμα άμεσα. Δυστυχώς μάλλον ήρθε η ταφόπλακα για την συμπαθέστατη κατά τα άλλα εφαρμογή. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Questioner Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2015 Μόλις έλαβα το παρακάτω email από pockee. Δυστυχώς μάλλον ήρθε η ταφόπλακα για την συμπαθέστατη κατά τα άλλα εφαρμογή. Τους τελείωσε μάλλον το χρήμα στο paypal balance τους. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
johni41 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2015 και τωρα τι βαζουμε? αριθμο λογαριασμου ή καρτας? κατι μου λεει οτι απλα ετσι θελουν να μαζεψουν τις απολειες απο 2-3πλους λογαριασμους που προφανως με το paypal δεν γινεται. τυχαιο οτι το κανουν τωρα που δινουν 3+3 ευρω για καθε νεο χρηστη? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Bubs Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2015 Να ρωτησω και εγω κατι που δεν ειδα πιο πισω να εχει απαντηθει: εαν στειλω προσκληση για ποκι στην μανα μου που ηθελα καποια στιγμη να της το φτιαξω να τα βαζει μονη της, αμα βαλω τον ιδιο τραπεζικο λογαριασμο υπαρχει θεμα; Γτ δεν ειδα να το λεει πουθενα, ουτε στην σελιδα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stelios18120 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2015 και εμενα μου το εστειλαν πριν λιγο...μαλλον παει το paypal balance χαχαχα ε δεν πειραζει το γυρισα σε τραπεζα και ειμαστε οκ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kalodrei Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2015 απο το κακο στο χειροτερο παει το pockee Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
d_gkal Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2015 ενταξει, μικρο το κακο. και η καταθεση σε λογαριασμο καλη ειναι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
spysif Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2015 Μόλις έλαβα το παρακάτω email από pockee. Δυστυχώς μάλλον ήρθε η ταφόπλακα για την συμπαθέστατη κατά τα άλλα εφαρμογή. Τους τελείωσε μάλλον το χρήμα στο paypal balance τους. και τωρα τι βαζουμε? αριθμο λογαριασμου ή καρτας? κατι μου λεει οτι απλα ετσι θελουν να μαζεψουν τις απολειες απο 2-3πλους λογαριασμους που προφανως με το paypal δεν γινεται. τυχαιο οτι το κανουν τωρα που δινουν 3+3 ευρω για καθε νεο χρηστη? και εμενα μου το εστειλαν πριν λιγο...μαλλον παει το paypal balance χαχαχα ε δεν πειραζει το γυρισα σε τραπεζα και ειμαστε οκ. απο το κακο στο χειροτερο παει το pockee ενταξει, μικρο το κακο. και η καταθεση σε λογαριασμο καλη ειναι Όπως ανέφερα και στο thread με τις "Προσφορές εκτός τεχνολογίας", πριν λίγο έγινε κανονικά κατάθεση στο PayPal από το Pockee για αγορές που έκανα στις 05/12. Μήπως ήταν προσωρινό το πρόβλημα και το έφτιαξαν; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stelios18120 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2015 Δεν ξερω παντως εγω το γυρισα σε τραπεζα γιατι μ ηρθε στο μαιλ το θεμα τους με το paypal Παντως απο τις 4 Δεκεμβρίου ακομα περιμενω να μου βαλουν κατι χρηματα απο μια αγορα απο το my market σε αποδειξη που σκαναρα.. Ελπιζω να φτιαξουν γενικως οτι θεματα εχουν γιατι ειναι ωραια εφαρμογη και εγω προσωπικα επερνα μερικα ευρουλακια στο paypal Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
johni41 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2015 επισης το νεο "περιεργο" που ειδα, ξαφνικα εληξαν κουπονια για το ariel pods 30τ!! ενω το κουπονι εληγε 31/12... τυχαιο που παιζει μια προσφορα στον ΕΛΟΜΑΣ?? κι αν καποιος αγορασε τις συγκεκριμενες συσκευασιαες πριν το ληξουν τι θα γινει? θα τα πληρωσει κανονικα? γιατι ειδοποιηση δεν ηρθε και το κουπονι μεσα λεει οτι ληγει 31/12 και εξω γραφει ΕΛΗΞΕ!! καθολου καλα νεα ολα αυτα.... ισως μεχρι εδω να ηταν το ψωμι αυτης της εφαρμογης! μεγαλη ξενερα αυτου του ειδους οι ενεργειες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Questioner Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2015 επισης το νεο "περιεργο" που ειδα, ξαφνικα εληξαν κουπονια για το ariel pods 30τ!! ενω το κουπονι εληγε 31/12... τυχαιο που παιζει μια προσφορα στον ΕΛΟΜΑΣ?? κι αν καποιος αγορασε τις συγκεκριμενες συσκευασιαες πριν το ληξουν τι θα γινει? θα τα πληρωσει κανονικα? γιατι ειδοποιηση δεν ηρθε και το κουπονι μεσα λεει οτι ληγει 31/12 και εξω γραφει ΕΛΗΞΕ!! καθολου καλα νεα ολα αυτα.... ισως μεχρι εδω να ηταν το ψωμι αυτης της εφαρμογης! μεγαλη ξενερα αυτου του ειδους οι ενεργειες Εγώ πλέον βλέπω κουπόνι για ariel pods 3in1 30τεμ. 6€. Το άλλο που έληξε ήταν 8€ για 2 συσκευασίες. Άρα μιλάμε για πολύ καλύτερο κουπόνι πλέον. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
johni41 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2015 εχεις δικιο! εμενα δεν μου εμφανιζε κατι. τωρα ετοιμαζομουν να γραψω οτι τελικα βγηκε νεο κουπονι. περνω πισω μερικα απο αυτα που ειπα γιατι αυτο με το paypal με χαλασε! το site του χωριο εχει κανενα θεμα? προσπαθω να συνδεθω και συνεχεια μου βγαζει εγγραφη/συνδεση... και δεν μπορω να επιλεξω τα κουπονια... θελει κ η γυναικα να φτιαξει κουραμπιεδες!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Porg Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2015 Έχουν χαλάσει πολύ οι προσφορές στο pockee Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα