kalgeorge Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2015 Το αν αξίζει δε μπορεί να στο πει κανείς αντικειμενικα. Δεν έχεις κάτι να χάσεις αν τη βάλεις. Μερικά προϊόντα συμφέρει να τα παίρνεις με το pockee και ακόμα πιο πολύ συνδυαστικα με προσφορές των σ/μ που συνεργάζεται. Προσωπικά, έχω καιρό να τη χρησιμοποιήσω και δε ξέρω τι παίζει με το "πρόβλημα" που αναφέρουν τελευταία. ενταξει μαιρη, σε ευχαριστω πολυ για τις διευκρινησεις. καποιος που το εχει χρησιμοποιησει τελευταια? εχει καποια γνώμη?
kalgeorge Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2015 (επεξεργασμένο) Λοιπόν παιδιά κατέβασα την εφαρμογή. Που βλέπω όμως σε ποια καταστήματα έχουν τις προσφορές που επιλέγω;; Δεν το βρίσκω.... Ευχαριστω εκ των προτέρων edit. λοιπον, εχει ανανεωθεί η εφαρμογή.... επιλέγω τα κουπόνια που θελω/.. μπαινουν στα αγαπημένα... οκ επιλεγω καταστήματα να μπουν στα αγαπημενα μου....οκ από εκει και περα ΠΩΣ ξερω ποια καταστήματα εχουν τα συγκεκριμένα κουπόνια? Επεξ/σία 3 Δεκεμβρίου 2015 από kalgeorge
eddie1996 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2015 Λοιπόν παιδιά κατέβασα την εφαρμογή. Που βλέπω όμως σε ποια καταστήματα έχουν τις προσφορές που επιλέγω;; Δεν το βρίσκω.... Ευχαριστω εκ των προτέρων edit. λοιπον, εχει ανανεωθεί η εφαρμογή.... επιλέγω τα κουπόνια που θελω/.. μπαινουν στα αγαπημένα... οκ επιλεγω καταστήματα να μπουν στα αγαπημενα μου....οκ από εκει και περα ΠΩΣ ξερω ποια καταστήματα εχουν τα συγκεκριμένα κουπόνια? όλα τα καταστήματα που έχεις επιλέξει και είναι κοντά σου ισχύουν τα κουπόνια ή γενικά όσες αλυσίδες super market υπάρχουν στο pockee γίνονται δεκτά τα κουπόνια..
kalgeorge Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2015 όλα τα καταστήματα που έχεις επιλέξει και είναι κοντά σου ισχύουν τα κουπόνια ή γενικά όσες αλυσίδες super market υπάρχουν στο pockee γίνονται δεκτά τα κουπόνια.. αααα μαλιστα, σε ευχαριστω πολύ eddie. Ρωτάω γιατι μπηκα ενδεικτικά σε ένα σουπερ μαρκετ που είναι κοντα μου, και ΔΕΝ βρηκα το προιόν στην τιμή που ελεγε το κουπονι. Επίσης, ΔΕΝ μου εμφανιζε την επιλογή check in. τι κανω λα΄θος?
eddie1996 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2015 αααα μαλιστα, σε ευχαριστω πολύ eddie. Ρωτάω γιατι μπηκα ενδεικτικά σε ένα σουπερ μαρκετ που είναι κοντα μου, και ΔΕΝ βρηκα το προιόν στην τιμή που ελεγε το κουπονι. Επίσης, ΔΕΝ μου εμφανιζε την επιλογή check in. τι κανω λα΄θος? Λοιπόν όταν πας στο super market και θέλεις να αγοράσεις κάτι που έχει προσφορά από το pockee πληρώνεις κανονικά στην τιμή του super market και όταν πας σπίτι συμπληρώνεις την φόρμα με τα απαραίτητα στοιχεία και πιστώνεσαι το χ ποσό του κουπονιού με κατάθεση σε έναν δικό σου τραπεζικό λογαριασμό και έτσι παίρνεις το ποσό του κουπονιού.Η επιλογή check in δεν υπάρχει πλέον....
kalgeorge Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2015 Λοιπόν όταν πας στο super market και θέλεις να αγοράσεις κάτι που έχει προσφορά από το pockee πληρώνεις κανονικά στην τιμή του super market και όταν πας σπίτι συμπληρώνεις την φόρμα με τα απαραίτητα στοιχεία και πιστώνεσαι το χ ποσό του κουπονιού με κατάθεση σε έναν δικό σου τραπεζικό λογαριασμό και έτσι παίρνεις το ποσό του κουπονιού.Η επιλογή check in δεν υπάρχει πλέον.... ετσι πες μου και εχω φαει την εφαρμογή χαχχχαχ..... αρα, σαν βήματα....βρίσκω το κουπονι... πχ, τζελ ξυρισματος 1.5 ευρω. (τυχαια τα ποσα και τα προιοντα) παω στο κατάστημα, το σκαναρω, το αγοραζω, πληρωνω στο ταμείο, και στο σπιτι απλα σκαναρω το barcode ή συμπληρώνω τα στοιχεια της απόδειξης, ώστε από τα 3 ευρω πχ , που εκανε το τζελ, το 1.5 του κουπονιού να μου πιστωθεί στον λογαριασμό?
Questioner Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2015 ετσι πες μου και εχω φαει την εφαρμογή χαχχχαχ..... αρα, σαν βήματα....βρίσκω το κουπονι... πχ, τζελ ξυρισματος 1.5 ευρω. (τυχαια τα ποσα και τα προιοντα) παω στο κατάστημα, το σκαναρω, το αγοραζω, πληρωνω στο ταμείο, και στο σπιτι απλα σκαναρω το barcode ή συμπληρώνω τα στοιχεια της απόδειξης, ώστε από τα 3 ευρω πχ , που εκανε το τζελ, το 1.5 του κουπονιού να μου πιστωθεί στον λογαριασμό? Έτσι ακριβώς με μια διόρθωση: Το σκανάρισμα του προϊόντος δεν είναι απαραίτητο αν ξέρεις για ποιο ακριβώς προϊόν έχεις κουπόνι στο pockee. Ουσιαστικά το σκανάρισμα το έχεις για να τσεκάρεις αν υπάρχει κουπόνι από το pockee για συγκεκριμένα πράγματα που αγοράζεις.
kalgeorge Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2015 Έτσι ακριβώς με μια διόρθωση: Το σκανάρισμα του προϊόντος δεν είναι απαραίτητο αν ξέρεις για ποιο ακριβώς προϊόν έχεις κουπόνι στο pockee. Ουσιαστικά το σκανάρισμα το έχεις για να τσεκάρεις αν υπάρχει κουπόνι από το pockee για συγκεκριμένα πράγματα που αγοράζεις. δηλαδή από την στιγμη που τα εχω δει στην εφαρμογή και τα εχω τοποθετησει στα αγαπημενα μου, δεν χρειαζεται να τα σκαναρω μεσα στο κατάστημα? μονο και μονο από την αποδειξη, ειτε σκαναρισμενη ειτε καταχωρημενη με το χερι, θα δουν τα προιόντα και θα τα πιστωσουν?
Questioner Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2015 δηλαδή από την στιγμη που τα εχω δει στην εφαρμογή και τα εχω τοποθετησει στα αγαπημενα μου, δεν χρειαζεται να τα σκαναρω μεσα στο κατάστημα? μονο και μονο από την αποδειξη, ειτε σκαναρισμενη ειτε καταχωρημενη με το χερι, θα δουν τα προιόντα και θα τα πιστωσουν? Δεν χρειάζεται καν να βάλεις πράγματα ως αγαπημένα κλπ. 1) Ανοίγεις το πόκι 2) Βλέπεις ποια προϊόντα σε ενδιαφέρουν 3) Πας ψωνίζεις 4) Γυρίζεις σπίτι > ανοίγεις το πόκι > πατάς το μεγάλο εικονίδιο στο κέντρο > επιλέγεις μια από τις δύο επιλογές βάσει της απόδειξής σου (αν η απόδειξη έχει ειδικό qr code πατάς "Scan Barcode" αλλιώς πατάς "Φόρμα") > κάνεις checkin το κατάστημα που πήγες > καταχωρείς τα στοιχεία της απόδειξης 5) Αυτοί θα σου πιστώσουν το μέγιστο δυνατό κέρδος στο λογαριασμό σου Αν δεν είσαι σίγουρος για τα προϊόντα, μπορείς καθώς ψωνίζεις να ανοίξεις το πόκι και να τα σκανάρεις για να βλέπεις αν όντως αντιστοιχούν σε κάποιο κουπόνι. Αυτό είναι προαιρετικό αλλά θα σου το συνιστούσα τουλάχιστον στην αρχή για να μπεις στο νόημα.
kalgeorge Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2015 Δεν χρειάζεται καν να βάλεις πράγματα ως αγαπημένα κλπ. 1) Ανοίγεις το πόκι 2) Βλέπεις ποια προϊόντα σε ενδιαφέρουν 3) Πας ψωνίζεις 4) Γυρίζεις σπίτι > ανοίγεις το πόκι > πατάς το μεγάλο εικονίδιο στο κέντρο > επιλέγεις μια από τις δύο επιλογές βάσει της απόδειξής σου (αν η απόδειξη έχει ειδικό qr code πατάς "Scan Barcode" αλλιώς πατάς "Φόρμα") > κάνεις checkin το κατάστημα που πήγες > καταχωρείς τα στοιχεία της απόδειξης 5) Αυτοί θα σου πιστώσουν το μέγιστο δυνατό κέρδος στο λογαριασμό σου Αν δεν είσαι σίγουρος για τα προϊόντα, μπορείς καθώς ψωνίζεις να ανοίξεις το πόκι και να τα σκανάρεις για να βλέπεις αν όντως αντιστοιχούν σε κάποιο κουπόνι. Αυτό είναι προαιρετικό αλλά θα σου το συνιστούσα τουλάχιστον στην αρχή για να μπεις στο νόημα. και υποθέτω ότι σου δίνει επιλογή checkin για το κατάστημα όταν εισαι στο σπιτι? εννοεις ότι το καταχωρεις...σωστα? αλλιως δεν γινεται να στο βρει από τις υπηρεσίες τοποθεσιας πχ, μιας και δεν εισαι εκει. εισαι άψογος... αναλυτικά τα βήματα, σε ευχαριστώ παρα πολύ. Μήπως επειδή ΚΑΙ η εφαρμογή εχει αλλάξει ΚΑΙ τα βήματα, να γίνει καποιο update στις οδηγίες?? Μαίρη?
johni41 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2015 καλημερα! ειναι σιγουρο οτι μπορουμε μεχρι 2 λογαριασμους pockee να εχουμε στο ιδιο paypal? αν βαλει φιλος μου το δικο μου (3ο δηλαδη) θα εχουμε θεμα? δεν θα μας ενημερωσουν αν δε μπορουν να δωσουν τα λεφτα πισω?
mary Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2015 και υποθέτω ότι σου δίνει επιλογή checkin για το κατάστημα όταν εισαι στο σπιτι? εννοεις ότι το καταχωρεις...σωστα? αλλιως δεν γινεται να στο βρει από τις υπηρεσίες τοποθεσιας πχ, μιας και δεν εισαι εκει. εισαι άψογος... αναλυτικά τα βήματα, σε ευχαριστώ παρα πολύ. Μήπως επειδή ΚΑΙ η εφαρμογή εχει αλλάξει ΚΑΙ τα βήματα, να γίνει καποιο update στις οδηγίες?? Μαίρη? Τα βήματα δεν έχουν αλλάξει. Αυτό που εχει αλλάξει είναι στο τέλος που αντί να σκαναρεις το προϊόν με το κουπόνι, τώρα δε χρειάζεται αυτό.
kalgeorge Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2015 Οκ δεν διαφωνώ. Εξάλλου δεν την εχω δουλέψει την εφαρμογή. Αλά σίγουρα έχουν αλλάξει τα print screens διότι εχει αλλάξει το interface της εφαρμογής.
johni41 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2015 καλημερα! ειναι σιγουρο οτι μπορουμε μεχρι 2 λογαριασμους pockee να εχουμε στο ιδιο paypal? αν βαλει φιλος μου το δικο μου (3ο δηλαδη) θα εχουμε θεμα? δεν θα μας ενημερωσουν αν δε μπορουν να δωσουν τα λεφτα πισω? εχει αποψη κανεις?
kalgeorge Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2015 στο προφιλ, όταν βαζεις τα στοιχεια της καρτας, σου ζηταει ονοματεπωνυμο.... βαζεις χωρις φοβο ετσι? και όταν θελήσεις να σβησεις την καρτα παλι, υπαρχει επιλογή?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα