Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Κάποια στιγμή μέσα στο μήνα αφαίρεσαν από το Pockee τα κουπόνια για Προσωπική και Οικιακή Φροντίδα.

Μόνο εγώ το βλέπω αυτό;

Ευχαριστώ.

Οχι και γω το παρατηρησα. Οντως τα εβγαλαν... :(

• Απαντ. 891
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

To ποκι έχει κουπόνι -1€ για 4 πακέτα μακαρόνια μίσκο (Βασική σειρά των 500γρ)

Μήπως ξέρει κανείς αν τα 4 πακέτα πρέπει να είναι ίδια ή μπορεί να είναι και 4 διαφορετικά?

Δημοσ.

"4 οποιαδηποτε συσκευασιες των 500γρ" λεει. Οποτε παιρνεις οποια 4 θελεις, αρκει να μην ειναι πολυσυσκευασια.

Δημοσ.

καλησπερα! εχτε δοκιμσαει να στειλετε email για να φτιαξει αλλος pockee λογαριασμο και να παρετε και οι 2 σας 3ευρω στην πρωτη συναλλαγη του νεου χρηστη?

πως ειμαστε σιγουροι οτι ολα εγιναν σωστα και θα μας δωσει τα 3 ευρω? ρωταω γιατι σε εναν φιλο μολις εκανε εγγραφη του εβγαλε ενα μηνυμα οτι ειναι καινουριος και τον καλοσοριζει με 3ευρω. τιποτα αλλο και εμενα δεν μου εχει ερθει καμια ενημερωση μεχρι τωρα...

Δημοσ.

Όταν κάνει την πρώτη του συναλλαγή που θα εξαργυρώσει κουπόνι μέσα από το pockee τις θα πάρεις καλή εσύ και αυτός από 3€

Δημοσ.

Ναι να αγοράσει κάτι που να είναι στη λίστα με τα κουπόνια από κάποιο συνεργαζομενο σούπερ μάρκετ και όταν του πιστωθει το ποσό του κουπονιου τότε λογικά θα του δώσουν και το μπόνους των 3€ σε αυτόν και σε σένα

Δημοσ.

σημερα μπηκαν τα χρηματα.

4€ πηρα απ το ποκι=4.15$ στο παυπαλ.

Βαλε να δεχεσαι ΚΑΙ ευρω.Δεν σε συμφερει ετσι...

Μια ΒΑΣΙΚΗ ερωτηση.

Μπορεις να ανεβασεις ενα screenshot απο την πληρωμη που σου εκανε το pockee?

Ως το ποιος σου τα εστειλε εννοω.

Αυτο που θελω να ξερω ειναι οτι εγω πχ εχω στο pockee εναν λογαριασμο στο Αλφα email.

Το παυπαλ που εβαλα ειναι το Βητα email.

Οταν θα γινει η πληρωμη στο BΗτα θα φαινεται πουθενα το Αλφα?

Λεει οτι δηλ η πληρωμη αυτη ειναι για τον ταδε λογαριασμο pockee ?

Δημοσ.

κι εγώ έχω λογαριασμό στο ποκι με ένα μέιλ και paypal σε άλλο και το μήνυμα ότι πληρώθηκα πηγαίνει και στα δύο μέιλ (βέβαια τώρα που τα είδα καλύτερα το pockee στέλνει μήνυμα στο μέιλ εγραφής και το paypal στο συνδεδεμένο με paypal μέιλ.)

Δημοσ.

μπορω να βαλω λογαριασμό μιας καρτας χρεωστικής απλά και να μου ερχονται εκει? ή πρεπει να εχω paypal αναγκαστικα?

Δημοσ.

Οχι, βαζεις και καρτας. Δεν ειναι απαραιτητο να εχεις paypal

σε ευχαριστω πολυ μαιρη... μια ερωτηση ακομα, μιας και το ειδα καπως αργα το θρεντ.

αξιζει? εχει προιόντα? με μια γρήγορη ματια στις κριτκες ειδα οτι λενε αρνητικά, και οτι πλεον δεν εχει καθόλου προιόντα και δεν εχει κερδισει κανεις κατι

Δημοσ.

Το αν αξίζει δε μπορεί να στο πει κανείς αντικειμενικα.

Δεν έχεις κάτι να χάσεις αν τη βάλεις. Μερικά προϊόντα συμφέρει να τα παίρνεις με το pockee και ακόμα πιο πολύ συνδυαστικα με προσφορές των σ/μ που συνεργάζεται.

Προσωπικά, έχω καιρό να τη χρησιμοποιήσω και δε ξέρω τι παίζει με το "πρόβλημα" που αναφέρουν τελευταία.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...