mary Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2015 Κάποια στιγμή μέσα στο μήνα αφαίρεσαν από το Pockee τα κουπόνια για Προσωπική και Οικιακή Φροντίδα. Μόνο εγώ το βλέπω αυτό; Ευχαριστώ. Οχι και γω το παρατηρησα. Οντως τα εβγαλαν...
Professor Xavier Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2015 To ποκι έχει κουπόνι -1€ για 4 πακέτα μακαρόνια μίσκο (Βασική σειρά των 500γρ) Μήπως ξέρει κανείς αν τα 4 πακέτα πρέπει να είναι ίδια ή μπορεί να είναι και 4 διαφορετικά?
mary Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2015 "4 οποιαδηποτε συσκευασιες των 500γρ" λεει. Οποτε παιρνεις οποια 4 θελεις, αρκει να μην ειναι πολυσυσκευασια.
johni41 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2015 καλησπερα! εχτε δοκιμσαει να στειλετε email για να φτιαξει αλλος pockee λογαριασμο και να παρετε και οι 2 σας 3ευρω στην πρωτη συναλλαγη του νεου χρηστη? πως ειμαστε σιγουροι οτι ολα εγιναν σωστα και θα μας δωσει τα 3 ευρω? ρωταω γιατι σε εναν φιλο μολις εκανε εγγραφη του εβγαλε ενα μηνυμα οτι ειναι καινουριος και τον καλοσοριζει με 3ευρω. τιποτα αλλο και εμενα δεν μου εχει ερθει καμια ενημερωση μεχρι τωρα...
mary Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2015 Όταν κάνει την πρώτη του συναλλαγή που θα εξαργυρώσει κουπόνι μέσα από το pockee τις θα πάρεις καλή εσύ και αυτός από 3€
johni41 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2015 οταν λες κουπονι εννοεις μια οποιαδηποτε προσφορα, και τα υπολλοιπα θα γινουν αυτοματα?
mary Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2015 Ναι να αγοράσει κάτι που να είναι στη λίστα με τα κουπόνια από κάποιο συνεργαζομενο σούπερ μάρκετ και όταν του πιστωθει το ποσό του κουπονιου τότε λογικά θα του δώσουν και το μπόνους των 3€ σε αυτόν και σε σένα
terryman Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2015 Διαβάστε περισσότερα για την προσφορά με τα 3 ευρώ Site: εδώ.
johni41 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2015 αν δουλεψει σε καποιον ας ενημερωσει να ξερουμε κι μεις αν το καναμε σωστα ή πηγε κατι λαθος...
stonecityboys Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2015 σημερα μπηκαν τα χρηματα. 4€ πηρα απ το ποκι=4.15$ στο παυπαλ. Βαλε να δεχεσαι ΚΑΙ ευρω.Δεν σε συμφερει ετσι... Μια ΒΑΣΙΚΗ ερωτηση. Μπορεις να ανεβασεις ενα screenshot απο την πληρωμη που σου εκανε το pockee? Ως το ποιος σου τα εστειλε εννοω. Αυτο που θελω να ξερω ειναι οτι εγω πχ εχω στο pockee εναν λογαριασμο στο Αλφα email. Το παυπαλ που εβαλα ειναι το Βητα email. Οταν θα γινει η πληρωμη στο BΗτα θα φαινεται πουθενα το Αλφα? Λεει οτι δηλ η πληρωμη αυτη ειναι για τον ταδε λογαριασμο pockee ?
lefta_yparxoun Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2015 κι εγώ έχω λογαριασμό στο ποκι με ένα μέιλ και paypal σε άλλο και το μήνυμα ότι πληρώθηκα πηγαίνει και στα δύο μέιλ (βέβαια τώρα που τα είδα καλύτερα το pockee στέλνει μήνυμα στο μέιλ εγραφής και το paypal στο συνδεδεμένο με paypal μέιλ.)
kalgeorge Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2015 μπορω να βαλω λογαριασμό μιας καρτας χρεωστικής απλά και να μου ερχονται εκει? ή πρεπει να εχω paypal αναγκαστικα?
mary Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2015 Οχι, βαζεις και καρτας. Δεν ειναι απαραιτητο να εχεις paypal
kalgeorge Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2015 Οχι, βαζεις και καρτας. Δεν ειναι απαραιτητο να εχεις paypal σε ευχαριστω πολυ μαιρη... μια ερωτηση ακομα, μιας και το ειδα καπως αργα το θρεντ. αξιζει? εχει προιόντα? με μια γρήγορη ματια στις κριτκες ειδα οτι λενε αρνητικά, και οτι πλεον δεν εχει καθόλου προιόντα και δεν εχει κερδισει κανεις κατι
mary Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2015 Το αν αξίζει δε μπορεί να στο πει κανείς αντικειμενικα. Δεν έχεις κάτι να χάσεις αν τη βάλεις. Μερικά προϊόντα συμφέρει να τα παίρνεις με το pockee και ακόμα πιο πολύ συνδυαστικα με προσφορές των σ/μ που συνεργάζεται. Προσωπικά, έχω καιρό να τη χρησιμοποιήσω και δε ξέρω τι παίζει με το "πρόβλημα" που αναφέρουν τελευταία.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα