Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

εχω paypal σε δολλαρια με χρηματα στο balance.

αν επιλεξω το ποκι να στειλει χρηματα στον paypal, θα τα στειλει σε ευρω ή δολλαρια?

• Απαντ. 891
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

εχω paypal σε δολλαρια με χρηματα στο balance.

αν επιλεξω το ποκι να στειλει χρηματα στον paypal, θα τα στειλει σε ευρω ή δολλαρια?

σε ευρω. Δε νομιζω πως εχει σχεση τι νομισμα εχεις εσυ στο paypal. Ελληνικη εταιρεια ειναι σε ευρω θα στα βαλει

Δημοσ.

Σε ευρω θα το δεις και παλι. 2 νομισματα δεν εχεις στο paypal? Ευρω και δολλαρια. Σε ευρω θα εμφανιστει

Δημοσ.

μονο δολλαρια εχω.

τελος παντων. περιμενω κατι χρηματα απ το ποκι. θα τα βαλουν στον παυπαλ. εκει θα δω τι θα γινει

Δημοσ.

OK και πες μας τι έγινε από τη στιγμή που το balance σου το έχεις μόνο σε δολάρια

Δημοσ.

μονο δολλαρια εχω.

τελος παντων. περιμενω κατι χρηματα απ το ποκι. θα τα βαλουν στον παυπαλ. εκει θα δω τι θα γινει

Εγώ θα σε συμβούλευα να κάνεις add currency και να προσθέσεις € στο ballance γιατί δεν θα ήθελες να σου κάνει την μετατροπή το paypal στα € που θα σου βάλει το pockee.

• Like 1
Δημοσ.

13:10 το μεσημερι ηρθε mail οτι ειναι οκ η συναλλαγη και σε λιγη ωρα θα κατατεθουν τα ευρω στον paypal.

μεχρι τωρα δεν ηρθε κατι. να ανησυχω?

Δημοσ.

σημερα μπηκαν τα χρηματα.

4€ πηρα απ το ποκι=4.15$ στο παυπαλ.

Σου "έφαγε" το PP με την μετατροπή γύρω στα 0.12€. Μικρό το κακό. Αν σκεφτείς βέβαια πως στο ποκι τα περισσότερα κουπόνια είναι αυτής της κατηγορίας χρημάτων και αν το χρησιμοποιείς συχνά ισως θα πρέπει να προσθέσεις και ευρώ στο balance.

Δημοσ.

αφου primary νομισμα μπορω να εχω μονο ενα!

ετσι κ αλλιως οι αγορες που κανω ειναι σε ντολλαρς, οποτε και παλι θα ετρωγε χρηματα

Δημοσ.

Για οποια την ενδιαφερει και για οποιον ενδιαφερει η κοπελα του να εχει ωραια μαλλια:

Εχει ο μασουτης εκπτωση -40% στα elvive σαμπουαν, conditioner, μασκες και λάδια. Αν κανετε και αυτο το "τεστ" (http://myelvive.lorealparis.gr/) στο τελος θα σας δωσει κουπονια εκπτωσης για τα παραπανω προϊοντα που ανεφερα.

Ενδεικτικα:

Σαμπουάν 400ml elvive αναδομηση 5: 4,71 - 1,88 (εκπτωση μασουτη) - 1,5 (κουπονι απο το site) = 1,33€ τελική

Conditioner 200ml elvive αναδομηση 5: 3,79 - 1,52 (εκπτωση μασουτη) - 1,2 (κουπονι απο το site) = 1,07€ τελική

Μάσκα elvive αναδομηση 5: 8,27 - 3,31 (εκπτωση μασουτη) - 2,5 (κουπονι απο το site) = 2,46€ τελική

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Κάποια στιγμή μέσα στο μήνα αφαίρεσαν από το Pockee τα κουπόνια για Προσωπική και Οικιακή Φροντίδα.

Μόνο εγώ το βλέπω αυτό;

Ευχαριστώ.

Επεξ/σία από dimitrakis-

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...