sa1901 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2015 Μήπως έχεις βάλει λάθος στοιχεία αποδειξης και γι αυτό δεν τη δεχεται; Λοιπόν... Νέα από το μέτωπο. Με το παλίο app, όταν έδινες την απόδειξη, μετά εμφανίζονταν εκ νέου τα κουπόνια που είχες ήδη καταναλώσει και μπορούσες να ξανα-αγοράσεις τα ίδια προϊόντα. Τώρα που μας βγάλαν το καλάθι, ΧΑΘΗΚΕ ΚΑΙ Η ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΤΩΝ ΚΟΥΠΟΝΙΩΝ. Γι' αυτόν το λόγο δεν μου πιστώσανε λεφτά για τις επόμενες αγορές μου. Και πού στο καλό θέλετε να το ξέρουμε αυτό, αφού μέχρι τώρα δεν ίσχυε; Και μην μου πείτε ότι ήταν bug και το διορθώσαν, γιατί εγώ δεν ήξερα ότι το θεωρούσαν πρόβλημα αυτό. Πίστευα ότι έτσι δούλευε το σύστημα. Αξιοπιστία να σου πετύχει.... δυστυχώς δεν υπάρχει αυτό που λες. Όταν λένε manual εννοούν να βάλεις εσύ αριθμο ταμείου, αριθμό απόδειξης και ημερομηνία. Δεν σου δίνεται η δυνατότητα να διαλέξεις κουπόνια. Και εκεί πιστεύω ότι θα γίνει η μεγάλη μπίζνα υπέρ τους. Πήρα τρία Kelloggs Special K σήμερα. Πιστεύεις εσύ ότι θα μου δώσουν (0,80x2) x3 = 4,80 ; Πολύ φοβάμαι ότι τελικά θα χρεώσουν ένα διπλό από το Cosmote Deals 2 ευρώ και ένα 0,80x2 =3,60. Δυστυχώς κάθε αλλαγή είναι εναντίον μας. Μακάρι να μην επαληθευτώ. Τελικά μπήκαν διπλό Cosmote Deals 2 ευρώ x2 + μονό 0,80 x2 = 5,60 ευρώ Αυτό όμως δεν αλλάζει την συνολική εντύπωση της νέας εφαρμογής pockee. Και συμφωνώ απόλυτα με την παρακάτω άποψη: Οσον αφορα το pockee, θα συμφωνησω οτι ακομα και αν τα λαθη που γινονται ειναι υπερ μας (δηλ. Μεγαλυτερη καταθεση απο αυτη που περιμενεις), προτιμουσα χιλιες φορες τη προηγουμενη εκδοση οπου ειχες ελεγχο.. Τι κερδιζεις και ποσα κουπονια μενουν.. Κ εγω πλεον κοιταω ελαχιστα το κινητο μεσα στο σμ.. Ξερω περιπου τι εχει εκπτωση, και δεν ασχολουμε περαιτερω... 1
skoulas Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2015 Αν δωσω κουπονι απο epithimies θα περάσει και το κουπονι του pockee;
vdeseris Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2015 Και τα supermarket ΓΑΛΑΞΙΑΣ στο pockee. Μόλις μου ήρθε ειδοποιήση
liakos18 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2015 Εγώ δεν βλέπω κάποια διαφορά στη εφαρμογή μου, να ανησυχώ; Τελευταίο update το έχει κάνει στις 18/10. Μπορεί να φταίει το ότι το έχω σε iphone 4 με iOS 7 και ίσως η νέα version θέλει κάτι παραπάνω.
MikeJ Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2015 παρατηρώ ότι ενώ πριν όποτε και αν είχε γίνει η αγορά , δλδ από Δευτέρα εώς και Σάββατο τα χρήματα μου πιστώνονταν τη Δευτέρα ενώ τώρα μου πιστώθηκαν χρήματα την Δευτέρα για συναλλαγές έως την προηγούμενη Τρίτη, ενώ συναλλαγή της Πέμπτης ακόμα δεν έχει πιστωθεί. οπότε και άλλο αρνητικό - μεγαλύτερη καθυστέρηση στη πίστωση των χρημάτων, φαντάζομαι γιατί πλέον ο φόρτος εργασίας τους έχει αυξηθεί αφού πρέπει αυτοί να εντοπίζουν τις προσφορές μία - μία ενώ πριν απλά έλεγχαν αν ίσχυαν αυτά που τους δώσαμε.
johni41 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2015 προσπαθω να εκτυπωσω ενα κουπονι απο επιθυμιες για την ηλεκτρικη οδοντοβουρτσα και μου βγαζει συνεχεια οτι εχω φτασει το οριο εκτυπωσης... εχω να εκτυπωσω πανω απο 10 μερες καποιο κουπονι. το δοκιμασα κ απο αλλο υπολογιστη και παλι τα ιδια. παιζει να κλειδωνει αν εχεις πολλους λογαριασμους?
lefta_yparxoun Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2015 δύο λογαριασμούς σε κάθε υπολογιστή δέχεται
johni41 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2015 εβγακα ακρη τελικα. σε αφηνει καθε κουπονι μονο 2 φορες(απο διαφορετικους λογαριασμους). και με 3ο λογαριασμο που δεν εχει χρησιμοποιησει το κουπονι που εχουν εκτυπωσει οι 2 προηγουμενοι λογαριασμοι δεν σε αφηνει να το εκτυπωσεις. δηλαδη καθε κουπονι 2 φορες μονο απο καθε υπολογιστη μεχρι να τα βγαλουν τελειως. γιατι ηλπιζα οτι τωρα που θα αλλαξει ο μηνας θα με αφηνε με αλλους λογαριασμους αλλα δεν...
mary Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2015 Εκτός από τα σ/μ Γαλαξίας που προστέθηκαν πριν λόγο καιρό στο pockee, τώρα και τα OK Anytime Markets συενργάζονται με την εφαρμογή κουπονιών. 1
liakos18 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2015 Μια πίστωση του Pockee είναι εκκρεμής απο τις 3/11. Είναι φυσιολογικό; Ειναι η πρώτη φορά που το χρησιμοποιώ οπότε δε γνωρίζω το χρονοδιάγραμμα.
makfil Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2015 Όχι, Κανονικά έπρεπε να έχουν πιστωθεί τα χρήματα στο λογαριασμό σου. Μήπως δεν έγινε σωστά η διαδικασία; Σε κάθε περίπτωση, στείλε ένα πμ στον Κώστα (douvras, post #264), που εκπροσωπεί το Pockee σ' αυτό το νήμα.
tsr250 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2015 Αν δωσω κουπονι απο epithimies θα περάσει και το κουπονι του pockee; Μέχρι προτινως περνούσε. !!!! Τώρα , -γενικά -, σε όλα, '' οποίος πρόλαβε τον κύριο είδε.''
johni41 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2015 μπηκα στο επιθυμιες και μου βγαζει μονο 2 κουπονια! ενω στο pockee υπαρχουν και τα υπολοιπα απο επιθυμιες... και σε αλλους γινεται αυτο ή φταιει κατι σε μενα και δεν τα εμφανιζει?
mary Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2015 Και σε μενα ετσι ειναι. Τα βγαλαν απο το site
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα