makfil Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2015 Δεν λες, όμως, σε ποιο s/m είχε αυτά τα είδη που αγόρασες. Αν ήταν πχ στα ΑΒ, δεν έχουν συμβληθεί με το Pockee. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Valerie_ Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2015 Χτες έκανα κι εγώ την πρώτη μου αγορά με pockee (τα ξυραφάκια venus) τα σκάναρα για να σιγουρευτώ πως είναι στην προσφορά και εκείνη την ώρα πέρασε ο υπεύθυνος καταστήματος και με κοίταξε κάπως,είμαι σίγουρη δεν ξέρει για το Pockee στάνταρ. Ξέρετε τι μου έκανε εντύπωση; στα σ/μ τα μηχανήματα που έχουν για έλεγχο τιμών κάνουν πολύ περισσότερο να σκανάρουν,αυτό μόλις πέρασα το barcode από μπροστά κατευθείαν το αναγνώρισε χωρίς να το κρατήσω ακίνητο μπροστά στην κάμερα. και μην ακούω βλακείες μερικοί θέλουμε να σκανάρουμε μη βρεθούμε προ εκπλήξεων 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kalodrei Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2015 το ποσο γρηγορα το scanarei εξαρταται στο κινητο (αναλυση καμερας ) και το barcode του προιοντος (που βρισκεται αν ειναι τσαλακομενο κτλπ) Ο ΜΑΣΟΥΤΗΣ εβαλε barcode στην αποδειξη για να το περνας κατευθειαν 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sa1901 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2015 Σήμερα μου ήρθε mail απο το pockee πως δεν μπορούν να μου πιστώσουν χρήματα γιατι δεν εχει καποια προσφορα η αποδειξη. Η αγορα ειχε γινει στις 20 του μηνα ακομα είχαμε καλάθια κτλ και οι προσφορες ήταν οι οδοντουρτσες και οδοντοκρεμες ORAL B. Εστειλα μαιλ να δω τι θα γινει... Σας εχει συμβεί κάτι ανάλογο. 2-3 φορές το εχω χρησιμοποιησεί το Pockee σε μικρο ποσα δλδ 40-50 λεπτα. Τώρα ήταν 18ευρω επιστροφή Μου το έστειλαν και εμένα για τρεις αποδείξεις παρακαλώ. Σε Βερόπουλο και Προμηθευτική. Ψάχνω να βρω τις αποδείξεις τώρα, να δω τι αγόρασα. Δε βρέθηκε κάποια Pockee προσφορά Σε ευχαριστούμε για την Pockee συναλλαγή σου, αλλά δε βρήκαμε κάποια προσφορά στην παρακάτω απόδειξη. Είσαι σίγουρος ότι τα στοιχεία είναι σωστά; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
spysif Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2015 Μήπως έχεις βάλει λάθος στοιχεία αποδειξης και γι αυτό δεν τη δεχεται; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tsr250 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2015 τα χρηματα τα βαζουν μην ανησυχειτε , εμενα μου εχουν βαλει 200+ ευρω , το καινουργιο app που ειναι για τα πανυγηρια ειναι το θεμα Εμενα μου εχουν βάλει 299,55 €..τον πανικό τον είχα κάνει τοτε που μπήκε ο Βερόπουλος και υπήρχε διπλασιασμός συν την αφαιρεση του Βεροπουλου -15 €, μαζι με την επιστροφή του pockee , ψώνισα ενα καρότσι μέχρι απάνω μονο με 40€ !!! Και εγώ από τότε με το update δεν έχω μπει στη διαδικασία να το χρησιμοποιήσω. Ειδικά για κάτι τόσο νέο, οι αλλαγές κατά τη γνώμη μου πρέπει να γίνονται σταδιακά ώστε να εισάγεις και τον πελάτη σου στην φιλοσοφία. Τη μια μέρα είχαμε το καλάθι μας και ξέραμε τι μας γινόταν άμεσα, με απόλυτο έλεγχο και χωρίς να περιμένουμε εκκαθαρίσεις και την άλλη μέρα είχαμε κάτι άλλο. Σίγουρα όχι το Pockee που αναδείξαμε. Πήγα σήμερα στο SM και δεν ασχολήθηκα καν να βγάλω το smartphone από την τσέπη. Μου αρέσει που μας καλέσανε στα γραφεία τους να μας ρωτήσουν για τις νέες αλλαγές... ..τι να πω ,κανονικά πρέπει να ακούσουν την πλειοψηφία και να το ξανά αλλάξουν!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chris456 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2015 Τι εννοείς σας καλέσανε στα γραφεία τους? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sa1901 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2015 Τι εννοείς σας καλέσανε στα γραφεία τους? http://www.pockee.com/%CE%B5%CE%BB%CE%B1-%CE%BD%CE%B1-%CF%83%CE%B5-%CE%B3%CE%BD%CF%89%CF%81%CE%B9%CF%83%CE%BF%CF%85%CE%BC%CE%B5/ 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alfas Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2015 Δεν λες, όμως, σε ποιο s/m είχε αυτά τα είδη που αγόρασες. Αν ήταν πχ στα ΑΒ, δεν έχουν συμβληθεί με το Pockee. mYmarket Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JohnnyX Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2015 Μια ερώτηση. Με το νέο σύστημα του Pockee μήπως κοιτούν αν χρησιμοποιησες κουπόνια απο επιθυμίες και δεν το περνάει; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
baskon Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2015 Οσον αφορα το pockee, θα συμφωνησω οτι ακομα και αν τα λαθη που γινονται ειναι υπερ μας (δηλ. Μεγαλυτερη καταθεση απο αυτη που περιμενεις), προτιμουσα χιλιες φορες τη προηγουμενη εκδοση οπου ειχες ελεγχο.. Τι κερδιζεις και ποσα κουπονια μενουν.. Κ εγω πλεον κοιταω ελαχιστα το κινητο μεσα στο σμ.. Ξερω περιπου τι εχει εκπτωση, και δεν ασχολουμε περαιτερω... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
orck Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2015 Θεωρω οτι το Pockee εχει πολυ περιορισμενη ποικιλια απο κουπονια. Και περιορισμενη λιστα με συνεργαζομενα σουπερ μαρκετ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lefta_yparxoun Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2015 Τα σουπερμάρκετ είναι αρκετά, τα είδη είναι λίγα αλλά αν δεν έχει πολλούς χρήστες πως να πάει στον προμηθευτή και να ζητήσει έκπτωση γιατί θα του πουλήσει (για παράδειγμα) 10 χιλιάδες γάλατα; Θέλει λοιπόν την στήριξή μας ακόμη και όταν δεν είναι τρομερές οι προσφορές του για να γίνει καλύτερο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kalodrei Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2015 χμ, σημερα πληρωθηκα με το καινουργιο συστημα ,σου στελνουν email και σου λεει ποια κουπονια εξαργυρωνεις και σου καταθεσαν χρηματα για αυτα. Το update που εκανα σημερα δυστυχως δεν αλλαξε κατι ,εχουν βαλει περισσοτερα κουπονια για καποιες προσφορες απο οτι ειδα. Γενικα πιστευω οτι πρεπει να επιστρεψει το scanarisma για οσους το θελουν και το καλαθι,να κρατησουν και τον καινουργιο τροπο για τους ποιο τεμπεληδες...... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Valerie_ Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2015 εγώ ψώνισα την περασμένη Πέμπτη και το Σάββατο (29 και 31 ) και μπήκαν σήμερα τα λεφτά. Βέβαια δεν ήταν πολλά. αλλά τσακ μπαμ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα