terryman Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2015 Όντως, ο αριθμός διαθέσιμων κουπονιών, είναι το σημαντικότερο πρόβλημα, αυτή την στιγμή! 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Thor_batman Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2015 Προσωπικά το προηγούμενο pockee το μισούσα έμοιαζε με δημόσια υπηρεσία που σε στέλνει να κανείς 15000 πράγματά ενώ χρειαζόταν μόνο ένα πράγμα για να εξακριβώσει τα στοιχεία σου... Τώρα βάζοντας απλά μια απόδειξη όλα καλά και όλα όμορφα ήταν τρελό να πρέπει να γυρίσω από το σουπερμάρκετ και σκαναρω ένα ένα 30 τεμάχια για να πάρω το ποσό που αναλογούσε. Ηταν βαρετό αυτό είναι αδιαμφισβήτητητο τώρα αν κάποιος του άρεσε να κάνει σκαν κουτάκια υπάρχουν και αλλά πράγματα στην ζωή πιο διασκεδαστικά. Κάτι που δεν έχετε καταλάβει είναι ότι το ποκι δεν το συμφέρει να σου δώσει λιγότερα όσο περισσότερα σου δίνει τόσο περισσότερα κερδίζει δεν χρειάζεται να είσαι πυρηνικός φυσικός τώρα ακόμα και αν δεν έχεις κάτι στο καλάθι που μ συνέβαινε συχνά παίρνεις τα χρήματα κανονικά και κανένας γενικά δεν θέλει να σας δωαει λιγότερα γιατί όσο περισσότερα σας δίνουν τόσο περισσότερο θα αγοράζεται δεν είναι rocket science... Τεσπα τώρα είναι τέλειο και αφού είδα ότι άλλαξαν λογική θα πάρει χρόνο για να προστεθούν πράγματα αυτό π έχουμε να κάνουμε είναι να μην κραζουμε αλλά να δώσουμε εποικοδομητικά σχόλιο και να στηριζουμε το ποκι γτ στον κάτω κάτω λεφτά δίνει και πολύ εύκολα Προσωπικά θα ήθελα ΑΒ και σκλαβενιτη αν και για σκλαβενιτη όλοι ξέρουμε ότι διαφημίσει ς κτλ δεν θέλει γι αυτό δεν έχει και φυλλάδιο άρα μάλλον δεν πρέπει να το λέμε στα καταστήματα σκλαβενιτη Τώρα για λίστα χρησιμοποιώ τα αγαπημένα για να μην τα γράφω σε χαρτί εκεί θα μπορουσατε να προσθέτετε και μια εκτίμηση ποσό γιατί δεν μπορείτε να ξέρετε αν πάρω κάτι παραπάνω ή λιγότερο Με το Pockeenoob κτλ να κερδίσουμε έξτρα πράγματα αφού θα είμαι καλός καταναλωτής Τα κουπόνια να γίνουν απεριόριστα προφανώς στην λογική που κάνουν οι τηλεπικοινωνιακοί παροχή που λένε 1200 λεπτά = απεριόριστα σίγουρα ο αριθμός δεν θα είναι 1200 αλλά ένα λογικό νούμερο ώστε να έχουμε ήσυχο το κεφάλι ανά μήνα ή ανά εβδομάδα ή ανά όσο ορίσετε ότι θα ανανεώνονται τα κουπόνια Εμένα μου άρεσε ο γιος μου και ή κόρη μου που δεν υπήρχε ούτε μια στο εκατομμύριο να κάνουν όλη αυτή την διαδικασία τώρα μια χαρά εύκολα Προσωπικά και πάλι μπράβο πενταστερο πηρατε και επειδή διάβαζα σε ένα μπλογκ ότι είναι ελληνική προσπάθεια 2φορες μπράβο! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pittas Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2015 Πολλά dislike για την νέα έκδοση από εμένα που ήμουν μεγάλος φαν. Θεωρώ πως πλέον νιώθεις σαν να μην έχεις καθόλου έλεγχο επάνω στο τελικό αποτέλεσμα όπως πριν αλλά βασίζεσαι στον υπάλληλο του Pockee ή/και σούπερ μάρκετ που προφανώς θα κοιτάξει να ελαχιστοποιησει το κέρδος του χρήστη, πχ στις περιπτώσεις που ένα προϊόν είναι 1+1 δώρο ( μη δεμένο) θα μας περνάνε 2 κουπόνια ή 1 γιατί εμείς εδώ τόσο καιρό βάζαμε 2 κουπόνια κάτι που αμφιβάλλω ότι θα συνεχίσει να γίνεται. Επίσης το γεγονός ότι δεν μαθαίνεις άμεσα πόσα κέρδισες αλλά και πόσα κουπόνια έχεις χρησιμοποίησει και πόσα σου έχουν μείνει είναι όλα αρνητικά αφού δημιουργούν μπερδέματα... Εγώ πχ τώρα δε ξέρω πόσα κουπόνια για έναν χυμό μου έχουν απομείνει αφού έχω χρησιμοποιεί ήδη κάμποσα χωρίς να αλλάξει ο μετρητής.... Ομάδα που κερδίζει δεν αλλάζει παιδιά. Δε ξέρω ποιοι είναι αυτοί οι χρήστες που βαριοντουσαν να σκαναρουν τα προϊόντα αλλά προσωπικά πιστεύω πρέπει να πάτε σε δυνατότητα επιλογής μεταξύ της παλαιάς μεθόδου και της καινούριας. Όποιος βαριέται να σκαναρει ας χρησιμοποιεί την καινούρια και εμείς ας χρησιμοποιουμε την παλιά (επίσης θα μπορούσατε να πάτε σε μια ενδιαμεση λύση όπου ο χρήστης επιλέγει τα κουπόνια και μπαινουν σε καλαθι και καταχωρεί την απόδειξη χωρίς σκαναρισμα όπως τώρα αλλά τουλάχιστον έχει άμεση γνώση των κουπονιών που χρησιμοποιησε του πόσων χρημάτων κέρδισε άλλα και του πόσων κουπονιών του απομένουν και χωρίς σκαναρισμα Το αυτο. Καταλαβαινουμε οτι για πολλους η διαδικασια του σκαναρισματος ηταν βαρετη/too much αλλα γιατι να μας παιρνει ολους η μπαλα. Αν μου επιτρεπει ο φιλος MikeJ να κανω μια περιληψη των πολυ σωστων παρατηρησεων του. Χτυπητες αδυναμιες ακομα κι αν το αυτοματο σκαναρισμα ειναι προς οφελος μας ειναι τα εξης 1. Δεν ξερουμε ποσα θα μας επιστραφουν 2. κι ακομα χειροτερο, μεχρι να εξαργυρωθει το ποσο δεν ξερουμε ποσα κουπονια εχουμε ακομη διαθεσιμα (Δηλαδη παει μια βδομαδα τσαμπα) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MikeJ Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2015 Σε μια παλαιότερη έκδοση της εφαρμογής αν θυμάμαι καλά αρκούσε να σκανάρεις ένα μόνο από τα προϊόντα που έχεις αγοράσει και μετά το γύρισαν στο πρέπει να τα σκανάρεις όλα ένα προς ένα, τώρα το πήγαν στο δεν σκανάρεις κανένα. Νομίζω η ενδιάμεση λύση του να τα επιλέγεις χωρίς σκανάρισμα είναι η βέλτιστη αφού και ξέρεις πόσα κερδίζεις και πόσα κουπόνια έχεις χρησιμοποιήσει και ταυτόχρονα γλυτώνεις το σκανάρισμα... ΥΓ 1 Βλέπω ότι θα μπουν και τα καταστήματα Γαλαξίας σύντομα στο Pockee... άντε να μπει και ο ΑΒ και θα μαστε κομπλέ (απορώ που δεν είναι από τους πρώτους που μπήκε). Τον Σκλαβενίτη δεν τον αναφέρω γιατί τεχνολογικά κλπ είναι στον μεσαίωνα ακόμα ΥΓ 2 Στο χάρτη με τα καταστήματα που συμμετέχουν στο Pockee μου βγάζει κάτι καταστήματα Μασούτη και Bazaar στην Σαουδική Αραβία... φαντάζομαι πρόκειται για λάθος... εδώ δεν έχει Μασούτη η Νότια Ελλάδα θα έχει στη Σαυδική Αραβία. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimath Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2015 Επίσης δουλεύουμε ώστε μέσα στις επόμενες εβδομάδες να αυξηθούν κατά πάρα πολύ τεμάχια από κάθε προϊόν που μπορεί κάποιος να αγοράσει και να επωφεληθεί των εκπτώσεων. Οπότε θα έχουμε νέα σε αυτό το κομμάτι σύντομα. Κατά την άποψή μου πρώτα θα έπρεπε να γίνει αυτό και μετά να προχωρήσετε στην αλλαγή της διαδικασίας. Δεν είναι δυνατόν η εφαρμογή να μου δείχνει ότι έχω 5 διαθέσιμα κουπόνια amita κι εγώ να τα έχω ξοδέψει από το Σάββατο (η συναλλαγή είναι ακόμη "υπό επεξεργασία"). Προέχει η αξιοπιστία σε μια εφαρμογή και μετά οι ευκολίες. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Questioner Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2015 Κατά την άποψή μου πρώτα θα έπρεπε να γίνει αυτό και μετά να προχωρήσετε στην αλλαγή της διαδικασίας. Δεν είναι δυνατόν η εφαρμογή να μου δείχνει ότι έχω 5 διαθέσιμα κουπόνια amita κι εγώ να τα έχω ξοδέψει από το Σάββατο (η συναλλαγή είναι ακόμη "υπό επεξεργασία"). Προέχει η αξιοπιστία σε μια εφαρμογή και μετά οι ευκολίες. Τουλάχιστον ας το δείχνει όπως στις τράπεζες με το λογιστικό υπόλοιπο που μετατρέπεται σε πραγματικό όταν γίνει η εκκαθάριση μετά από 1-2 εργάσιμες. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stelios18120 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2015 Εχω καταθεση στο pockee 2 αποδείξεις απο τις 23 του μηνα και ακομα περιμενω μια πιστωση στο paypal. Ποσες μερες κανουν να τα βαλουν μεσα μωρεε;; τι καθυστερηση ειναι αυτη; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mary Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2015 Αύριο θα μπουν. Σε 7 μέρες στα βαζουν 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stelios18120 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2015 Μια χαρα. αντε γιατι δεν ειναι μικρο το ποσο.τα μισα κουπονια του pockee σηκωσα. Thanks mary Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kalodrei Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2015 τα χρηματα τα βαζουν μην ανησυχειτε , εμενα μου εχουν βαλει 200+ ευρω , το καινουργιο app που ειναι για τα πανυγηρια ειναι το θεμα 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sa1901 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2015 Εμένα το pockee μου φαίνεται πολύ δύσχηστο πλέον. Δεν έχει κανένα έλεγχο ο χρήστης. Σαν να σου λένε ψώνισε εσύ, ενημέρωσέ μας από που ψώνισες και εμείς θα δούμε τι και πότε θα σου δώσουμε. Πιστεύω ότι εμμέσως πλην σαφώς, οδηγούν τους συνειδητοποιημένους καταναλωτές στα χάρτινα κουπόνια πάλι. Σήμερα πρόσεξα ότι μου έβαλε στον λογαριασμό μου, τρεις αποδείξεις που χρειάζεται να διορθώσω. Τι χρειάζεται να διορθώσω βρε παλικάρια; Τα στοιχεία των αποδείξεων που απλά αντέγραψα; Ούτε κουπόνια διάλεξα ούτε τίποτα. Τόσους μήνες που τα κάναμε χειροκίνητα, διορθώσεις δεν χρειάζονταν, τώρα που είναι όλα αυτοματοποιημένα, ξαφνικά εμφανίζονται λάθη; Μας δουλεύετε; Έχω την αίσθηση ότι η εποχή του pockee τελείωσε. Μέχρι εδώ ήταν. Πάμε για άλλα. 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stelios18120 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2015 Παιδια συμφωνω 100% μαζι σας. Και εμενα μ αρεσε παρα πολυ η εφαρμογη πριν το update. Ψωνιζα οτι ηθελα.εβλεπα ποσα κουπονια ειχα.χτυπαγα ενα ενα τα προιοντα και ηξερα τι θα παρω και ποσα κουπονια εμειναν. Τι σημαίνει επαιρνε χρονο στους χρηστες να χτυπανε ενα ενα τα προιοντα;;;σιγα το πραμα.ε οκ και εγω εκανα μερικα σκαναρισματα στα προιοντα και ηξερα επιτοπου τι θα παρω και τι εμεινε.το να αφιερωσεις 5-10 λεπτα να κανεις μπαμπ μπαμ την δουλεια σου και να ξερεις τι σου γινεται ειναι καλυτερο απο το σκαναρε αποδειξη και περιμενε χωρις να ξερεις τι σου γινεται. Εγω πηρα χαρτι και μολυβι και σημειωνω τι κουπονι εμεινε κτλπ....τραγικα πραγματα. Επιστροφη στην παλια εφαρμογη αμεσα.το λεω εδω γιατι ειδα και ξερω οτι το παρακολουθουν ατομα απο το pockee... Aλλιως κουπονια με εκτυπωση και bye bye pockee γιατι δεν γινεται ετσι δουλεια.(την ιδια αποψη εχουν το 99% ατομα που το χρησιμοποιούν στην δουλεια μου και δεν ειναι λιγοι..) 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Questioner Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2015 Και εγώ από τότε με το update δεν έχω μπει στη διαδικασία να το χρησιμοποιήσω. Ειδικά για κάτι τόσο νέο, οι αλλαγές κατά τη γνώμη μου πρέπει να γίνονται σταδιακά ώστε να εισάγεις και τον πελάτη σου στην φιλοσοφία. Τη μια μέρα είχαμε το καλάθι μας και ξέραμε τι μας γινόταν άμεσα, με απόλυτο έλεγχο και χωρίς να περιμένουμε εκκαθαρίσεις και την άλλη μέρα είχαμε κάτι άλλο. Σίγουρα όχι το Pockee που αναδείξαμε. Πήγα σήμερα στο SM και δεν ασχολήθηκα καν να βγάλω το smartphone από την τσέπη. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
diplo Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2015 προφανώς η εταιρία που το έχει με το τελευταίο update στοχεύει τον μέσο χρήστη που δε θέλει να παιδεύεται και πολύ. Θα αγοράσει ότι είναι να αγοράσει και αν του κάτσει...θα πάρει και επιστροφή. Όμως πρέπει να προβληματιστούν πολύ από αυτό που είπε ο Questioner. Αν δε βγάλει το κινητό στο σουπερ μαρκετ ο πελάτης πως θα δει πιο προϊόν προμοτάρουν; Πως θα λειτουργήσει η διαφήμιση; Πως θα αγοράσω το κάτι παραπάνω, που σε νορμαλ συνθήκες δε θα αγόραζα; (impulse buying νομίζω το έλεγε η γιαγιά μου στο χωρίο) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alfas Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2015 Σήμερα μου ήρθε mail απο το pockee πως δεν μπορούν να μου πιστώσουν χρήματα γιατι δεν εχει καποια προσφορα η αποδειξη. Η αγορα ειχε γινει στις 20 του μηνα ακομα είχαμε καλάθια κτλ και οι προσφορες ήταν οι οδοντουρτσες και οδοντοκρεμες ORAL B. Εστειλα μαιλ να δω τι θα γινει... Σας εχει συμβεί κάτι ανάλογο. 2-3 φορές το εχω χρησιμοποιησεί το Pockee σε μικρο ποσα δλδ 40-50 λεπτα. Τώρα ήταν 18ευρω επιστροφή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα