batatoudis Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2015 Αυτό που λες μπορούσες να το κάνεις σίγουρα με την προηγούμενη διαδικασία (του αναλυτικού σκαναρίσματος προϊόντων 1 προς 1). Νομίζω και με την καινούρια διαδικασία γίνεται το ίδιο εύκολα. Αρκεί βεβαίως να είσαι σίγουρος πως τα προϊόντα που αγοράζει ο πατέρας σου αντιστοιχούν σε κουπόνι (εγώ πάντα σκανάρω δοκιμαστικά επιτόπου για να μην την πατήσω). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zafitolis Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2015 τελικά με την αναβάθμιση του pockee αρκεί να αγοράσουμε τα προϊόντα των κουπονιών και δεν παιζει ρόλο το super market που το αγοράζουμε? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
spysif Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2015 τελικά με την αναβάθμιση του pockee αρκεί να αγοράσουμε τα προϊόντα των κουπονιών και δεν παιζει ρόλο το super market που το αγοράζουμε? Το σούπερ μάρκετ εννοείται πως παίζει ρόλο... Τo check in που έκανες πριν, εξακολουθείς να το κάνεις... Γενικά, η μόνη (ουσιαστική) διαφορά σε σχέση με πριν (απλά είναι καινούργιο το όλο περιβάλλον της εφαρμογής) είναι ότι πλέον δε βλέπεις το ποσό που κερδίζεις άμεσα (καθώς τα κουπόνια δεν προστίθενται στο καλάθι ένα ένα). Το μόνο που βλέπεις είναι η απόδειξη που έχεις στείλει για έγκριση (την οποία και μπορείς να τροποποιήσεις). Τα είδη και τα ποσά που κερδίζεις έκπτωση τα βλέπεις μόνο στις επιβεβαιωμένες συναλλαγές (πατώντας επάνω στην κάθε μία). 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
makfil Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2015 Τελικά, έχει μπερδευτεί η κατάσταση με τη νέα αναβάθμιση και, ενώ σ' αυτό το νήμα έχει αναφερθεί ότι μπορείς να σκανάρεις προιόντα με τον παλιό τρόπο, στο νήμα των προσφορών αναρτήθηκε το παρακάτω σχόλιο με το οποίο φαίνεται ότι προκαλούνται προβλήματα. Το pokee είναι χειρότερο όπως το κάνανε. Δεν σου δίνει καμία δυνατότητα τι κουπόνια θα χτυπήσεις για το κάθε προϊόν.Πχ σήμερα είχε 2 ειδών κουπόνια για τα special k. Υπήρχαν 3 κουπόνια που δίνανε 0.80χ2=1.60 για κάθε συσκευασία dark chocolate σε συνδρομητές κοσμοτε, και άλλα 3 που δίναμε 2 ευρώ για κάθε 2αδα.Παίρνοντας λοιπόν 7 κουτιά ( Γιατί το my market πάλι είχε έλλειψη σε κωδικό από προσφορά. ..ασχολιαστο) θα μπορούσα να έχω επιστροφή3 κουτιά χ 0.80χ2 = 4.80Και άλλα 4 κουτιά 2 ευρώ η 2αδα = 4 ευρώΣύνολο 8.80Αντιθέτως σκαναροντας την απόδειξη με τον νέο και καλά εύκολο και γρήγορο τρόπο. ...και χωρίς να δίνει επιλογή ποιο κουπόνι χρησιμοποίησε μου έβγαλε ένα μήνυμα επιστροφής 6.90 χωρίς καν να επεξηγει πως προκύπτει το ποσό.Επιεικώς απαράδεκτο, θα έπρεπε να αφήσουν το μανιουαλ σκαναρισμα κανονικά. Τους έχω στείλει μεηλ παραπονων ώστε να επιστρέψει σαν επιλογή για όποιον θέλει το παλιό σκαναρισμα 1 προς 1 Δυστυχώς, μερικά μέλη αναρτούν εκεί σχόλια που θα έπρεπε να έχουν αναρτήσει σ' αυτό το (ειδικό) νήμα για τις εκπτώσεις από τις εταιρείες παραγωγής και το Pockee. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bill987 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2015 Ερώτηση, πόσο χρόνο παίρνει να μας πει το pockee ότι όλα είναι οκ με την απόδειξη που έβαλα και το ποσό που θα πιστωθεί στον λογαριασμό μου?? Το μεσημεράκι κατά τις 3 έβαλα την απόδειξη! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Questioner Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2015 Ερώτηση, πόσο χρόνο παίρνει να μας πει το pockee ότι όλα είναι οκ με την απόδειξη που έβαλα και το ποσό που θα πιστωθεί στον λογαριασμό μου?? Το μεσημεράκι κατά τις 3 έβαλα την απόδειξη! Συνήθως σε εμένα παίρνει 2-3 εργάσιμες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
batatoudis Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2015 (επεξεργασμένο) Ακόμη και με τον κλασικό τρόπο να σκανάρεις, δεν επιλέγεις το x2 κουπόνι αλλά το κάνει αυτόματα μόνο του το pockee. Αρχικά μάλιστα βγάζει έκπτωση λαμβάνοντας μόνο την κανονική αξία του κουπονιού, ενώ στο mail που έρχεται λίγο μετά φαίνεται αυξημένη η έκπτωση λόγω του διπλασιασμού του (από προσφορά ημέρας του pockee). Πάντως σε σκανάρισμα με τον κλασικό τρόπο σήμερα, ενός ΝΟΥΝΟΥ κι ενός χυμού που είχαν προσφορά για σήμερα και αύριο x2 έκπτωση κουπονιού, ενώ τον χυμό τον πέρασε κανονικά x2 στο mail που μου έστειλαν, στο γάλα η έκπτωση παρέμεινε αυτή του απλού κουπονιού... Επεξ/σία 23 Οκτωβρίου 2015 από batatoudis Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sa1901 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2015 mary, on 24 Oct 2015 - 5:40 PM, said: Για το θεμα του σκαναρισματος, εξακολουθει να υπαρχει η δυνατοτητα του manual ή scan barcode της αποδειξης. δυστυχώς δεν υπάρχει αυτό που λες. Όταν λένε manual εννοούν να βάλεις εσύ αριθμο ταμείου, αριθμό απόδειξης και ημερομηνία. Δεν σου δίνεται η δυνατότητα να διαλέξεις κουπόνια. Και εκεί πιστεύω ότι θα γίνει η μεγάλη μπίζνα υπέρ τους. Πήρα τρία Kelloggs Special K σήμερα. Πιστεύεις εσύ ότι θα μου δώσουν (0,80x2) x3 = 4,80 ; Πολύ φοβάμαι ότι τελικά θα χρεώσουν ένα διπλό από το Cosmote Deals 2 ευρώ και ένα 0,80x2 =3,60. Δυστυχώς κάθε αλλαγή είναι εναντίον μας. Μακάρι να μην επαληθευτώ. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mary Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2015 δυστυχώς δεν υπάρχει αυτό που λες. Όταν λένε manual εννοούν να βάλεις εσύ αριθμο ταμείου, αριθμό απόδειξης και ημερομηνία. Δεν σου δίνεται η δυνατότητα να διαλέξεις κουπόνια. Και εκεί πιστεύω ότι θα γίνει η μεγάλη μπίζνα υπέρ τους. Πήρα τρία Kelloggs Special K σήμερα. Πιστεύεις εσύ ότι θα μου δώσουν (0,80x2) x3 = 4,80 ; Πολύ φοβάμαι ότι τελικά θα χρεώσουν ένα διπλό από το Cosmote Deals 2 ευρώ και ένα 0,80x2 =3,60. Δυστυχώς κάθε αλλαγή είναι εναντίον μας. Μακάρι να μην επαληθευτώ. Τι εννοεις "Δεν σου δίνεται η δυνατότητα να διαλέξεις κουπόνια";;; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Questioner Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2015 Τι εννοεις "Δεν σου δίνεται η δυνατότητα να διαλέξεις κουπόνια";;; Μάλλον εννοεί πως πλέον δεν μπορείς να σκανάρεις κουπόνια και να προσθέτονται στο καλάθι σου ώστε να κάνεις checkout μετά. Τώρα απλά με το σκανάρισμα επιβεβαιώνεις ότι υπάρχει κουπόνι για το προϊόν. Δεν το δοκίμασα ακόμα αλλά νομίζω πως έτσι είναι. Έτσι μπορούν αυτοί να επιλέγουν τι κουπόνια θα σου πιστώσουν όπως στο παράδειγμα που έγραψε με τα Kelloggs. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kalodrei Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2015 το καινουργιο update του pockee ειναι λιγο αθλειο , καταρχην κολαει στα παλιοτερα smartphones ,δευτερων δεν σου λεει ποσα χρηματα κερδισες και εαν τα δεκτηκε τα κουπονια, εχει θεματα με το gps δεν βρισκει supermarket ..... που πριν τα εβρισκε.... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mary Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2015 Μάλλον εννοεί πως πλέον δεν μπορείς να σκανάρεις κουπόνια και να προσθέτονται στο καλάθι σου ώστε να κάνεις checkout μετά. Τώρα απλά με το σκανάρισμα επιβεβαιώνεις ότι υπάρχει κουπόνι για το προϊόν. Δεν το δοκίμασα ακόμα αλλά νομίζω πως έτσι είναι. Έτσι μπορούν αυτοί να επιλέγουν τι κουπόνια θα σου πιστώσουν όπως στο παράδειγμα που έγραψε με τα Kelloggs. Δεν έχω κάνει ούτε και εγώ συναλλαγή από τότε που αναβαθμιστηκε αλλά βλέπω πως εξακολουθεί να υπάρχει σε κάθε κουπόνι το εικονίδιο του σκαναρισματος,οπότε πάλι σκαναρεις και μπαίνει στο καλάθι... Λίγο κουλό μου ακούγεται αυτό που λέτε.... Χμ.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kalodrei Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2015 Δεν έχω κάνει ούτε και εγώ συναλλαγή από τότε που αναβαθμιστηκε αλλά βλέπω πως εξακολουθεί να υπάρχει σε κάθε κουπόνι το εικονίδιο του σκαναρισματος,οπότε πάλι σκαναρεις και μπαίνει στο καλάθι... Λίγο κουλό μου ακούγεται αυτό που λέτε.... Χμ.. δεν υπαρχει κανενα καλαθι, απλα βλεπεις αν το προιον που θες να παρεις ειναι αυτο του κουπονιου , τουλαχιστον προς το παρων. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimigar Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2015 Mary.. ...σε πιάσαμε αδιάβαστη!!! Έτσι είναι όπως αναφέρει ο pittas.. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mary Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2015 εντάξει ρε παιδιά, δε παίζει να τα ξέρω όλα, ούτε δουλεύω στο pockee... Για αυτό υπάρχει αυτό το θέμα για να γράφετε(-ουμε) ότι προβλήματα έχετε (ουμε) για τα κουπόνια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα