Προς το περιεχόμενο

Απορίες, οδηγοί και προϊόντα με έκπτωση από epithimies, livesmart, myplanet, nestlenoiazomai και pockee

mary

Προτεινόμενες αναρτήσεις

να ρωτησω κατι επειδη ειμαι ασχετος, εχει η γυναικα μου μια καρτα αβ. προφανως ειναι η παλια. τι πρεπει να κανω για να διπλασιαζονται οι ποντοι την τεταρτη?

ευχαριστω πολυ!!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 891
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

να ρωτησω κατι επειδη ειμαι ασχετος, εχει η γυναικα μου μια καρτα αβ. προφανως ειναι η παλια. τι πρεπει να κανω για να διπλασιαζονται οι ποντοι την τεταρτη?

ευχαριστω πολυ!!

Aπλά πας και ψωνίζεις με την κάρτα σου την Τετάρτη....

α οκ! επειδη καποια στιγμη ειχα διαβασει κατι για μια εφαρμογη στο τηλεφωνο και νομιζα οτι πρεπει να βαλεις καπου τον αριθμο της καρτας πρωτα...

Μηπως εννοεις να δωσεις στο ειδικο κιοσκι τον τηλεφωνικο σου αριθμο, να σου στειλουν εναν κωδικο και να εκτυπωσεις με αυτον επιτοπου κουπονια για εξτρα ποντους;

Γινεται και αυτο, οποιαδηποτε μερα αλλά μονο σε καταστηματα που εχουν το κιοσκι.

• Like 1

δεν θυμαμαι κατι τετοιο. παντως αφου μπορω απλα να παω και στο ταμειο να μου μπουν οι ποντοι , ολα οκ! 

ο διπλασιασμος γινεται επι τοπου ή μπαινουν πρωτα οι κανονικοι και μετα απο μερικες μερες γινεται ο διπλασιασμος?

και για καθε 200 ποντους σου δινουν 6ευρω σε επιταγη?

ευχαριστω και συγνωμη για τις πολλες ερωτησεις!

Συνηθως γινεται επι τοπου αλλά μερικα παιδια ανέφεραν πως αργουν μερικες μερες να μπουν. Ναι ειναι 200 ποντοι=δωροεπιταγη 6€.

Μη λες συγνωμη ή ευχαριστω. Για αυτο ειμαστε εδω!

• Like 1

Το pockee έχει διπλασιασμό στην έκπτωση στους αφρούς και τζελ ξυρίσματος Gillette. Απο 1€=2€ υπάρχει κάπου στα συνεργαζόμενα καμιά παράλληλη προσφορά; Είμαι λίγο τσιγκούνης το ξέρω.

• Like 1

Παιδια,μια απορια το scanάρισμα των προιόντων στο pockee γινεται μεσα απο την ίδια εφαρμογή;

Επισης δεν βρισκω μεσα στην εφαρμογη που προσθετεις τον λογαριασμο που θα μπαινουν τα χρηματα.

Ναι μέσα από την εφαρμογή γίνεται. Διαλέγεις το προϊόν και πατάς κάτω δεξιά, εκεί που έχει ένα πλαίσιο, και σου ανοίγει τη κάμερα.

Για να προσθέσεις τον τραπεζικό λογαριασμό πας αριστερά στο μενού, κάτω αριστερά από το όνομα σου, στο γραναζι (ρυθμίσεις), ενημέρωση προφίλ, τρόπος πληρωμής

Στο Pockee είχαν ανακοινώσει πως κάθε μέρα έως το Σάββατο 19-9 θα διπλασιάζουν κάποιο κουπόνι (όπως χθες με τους αφρούς) αλλά για σήμερα δεν βλέπω προς το παρόν κάτι. Το μετάνοιωσαν φαίνεται...

Βιάστηκα να μιλήσω - μόλις διπλασίασαν το κουπόνι για τα γιαούρτια "Όλυμπος" 0.25x2=0.50

Nothing special...

μπορεις να μη κανεις τιποτα στο σουπερ μαρκετ αν ξερεις τι θα ψωνισεις απο πριν!

και απο το σπιτι μπορεις να διαλεξεις το καταστημα που πηγες και μετα να σκαναρεις τα προιοντα και να διαλεγεις τα κουπονια που εμφανιζονται για το προιον που σκαναρες. οταν τελειωνεις με τα προιοντα σου λεει να βαλεις στοιχεια της αποδειξης (αριθμο ταμειου και εναν αλλο). μονο στο mymarket εχει qr code που σκαναρεις για να μπουν και τα στοιχεια αυτοματα.

αν και θα σου απαντησει καποιος που τα εχει χρησιμοποιησει.

απο το λιγο που εψαξα, σε καποια καταστηματα ΑΒ εχει μεσα στο καταστημα ενα μηχανημα που μαλλον σου δινει κουπονια για καποια προιοντα

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...