Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Για σήμερα 9/9 και αυριο 10/9 με αφορμη το Eurobasket, το pockee διπλασιαζει την αξια μερικων κουπονιων στα συνεργαζομενα σ/μ.

Ενδεικτικά:

• COCA COLA Classic, Light και Zero συσκευασίας 1,5lt -0,40€
  • PRINGLES πατατάκια συσκευασίας 165g -0,80€ (σε συνδυασμό με έκπτωση -30% που δίνει ο Μαρινόπουλος, όπως είπε και ο kamousis, Βγαίνουν τελική τιμή 0,72 € το πακέτο 
  • ΥΦΑΝΤΗΣ ζαμπόν μπούτι light σε φέτες συσκευασίας 100gr ή ΥΦΑΝΤΗΣ γαλοπούλα φιλέτο καπνιστό σε φέτες συσκευασίας 100gr -0,40€
  • ΥΦΑΝΤΗΣ τυρί Edam και ζαμπόν σε συσκευασία 300gr -0,30€
  • ΧΡΥΣΗ ΖΥΜΗ σπτικά τρίγωνα με φέτα 750gr -2€
  • Like 1
  • Απαντ. 891
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Κανονικα σου δινει 3-4 για καθε προιον και μετα τελος.

Μαλλον εισαι τυχερος η εχεις και αλλο account :P ;)

τελιωνουν οταν κανω check out αλλα μετα ξανα εμφανιζονται καινουργια (αλλα 4 ας πουμε) σαν να  μην τα εχω χρησιμοποιησει , (ενοειτε μου στελνουν τα χρηματα κανονικα) , αυτο συμβαινει σε καποια κουπονια οχι σε ολα απο οτι εχω παρατηρησει , στις coca coles , στα misko , στα pringles , στα oral-b .δεν εχω δευτερο account .ας πουμε pringless αυτον τον μηνα εχω παρει τουλαχιστον 12 πακετα με το pockee  :-D

Δημοσ.

Από σήμερα 10/9 ως 23/9 θα έχει στα αβ , υγρό απορρυπαντικό πλυντηρίου my planet στα 15,20€ που δίνει και 200 ποντους στη κάρτα, δλδ δωροεπιταγή 6€.

Με το κουπόνι -3,2€ που υπάρχει στην αντίστοιχη σελίδα θα βγει 12€ ενώ αν προτιμησουμε να το αγοράσουμε ημέρα Τέταρτη που διπλασιάζονται οι πόντοι που θα πάρουμε, θα πάρουμε μαζί δύο δώρο επιταγές των 6€, δλδ 12€ πίσω. Δλδ τζάμπα :-)

• Like 6
Δημοσ.

Από σήμερα 10/9 ως 23/9 θα έχει στα αβ , υγρό απορρυπαντικό πλυντηρίου my planet στα 15,20€ που δίνει και 200 ποντους στη κάρτα, δλδ δωροεπιταγή 6€.

Με το κουπόνι -3,2€ που υπάρχει στην αντίστοιχη σελίδα θα βγει 12€ ενώ αν προτιμησουμε να το αγοράσουμε ημέρα Τέταρτη που διπλασιάζονται οι πόντοι που θα πάρουμε, θα πάρουμε μαζί δύο δώρο επιταγές των 6€, δλδ 12€ πίσω. Δλδ τζάμπα :-)

Ποιά είναι και που αυτή η σελίδα Μαίρη;

Δημοσ.

Το τυπωσα αυτο το κουπονι απο το πλανετ κ λεει στις οδηγιες προς το καταστημα οτι δεν συνδυαζεται με αλλη προωθητικη ενεργεια... Αρα 3.20 βγαινει

Δημοσ.

Το τυπωσα αυτο το κουπονι απο το πλανετ κ λεει στις οδηγιες προς το καταστημα οτι δεν συνδυαζεται με αλλη προωθητικη ενεργεια... Αρα 3.20 βγαινει

Όντως - χλωμό το βλέπω να το δέχονται... too good to be true!

Δημοσ.

Ευχαριστούμε για την ενδιαφέρουσα προσφορά.

Για ποιο υγρό πλυντηρίου πρόκειται; Για το Baby Planet των 40 μεζ.;

Δημοσ.

σταλθηκε mail απ το pockee οτι ακυρωθηκε μια συναλλαγη που εκανα (ηταν λαθος τα στοιχεια και ξεχασα να τα διορθωσω)

μπορω να την ξανακανω ή οχι?

Δημοσ.

ας πουμε pringless αυτον τον μηνα εχω παρει τουλαχιστον 12 πακετα με το pockee  :-D

Συναίβει και σε εμένα χτες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...