makfil Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2015 Επομένως, αυτό που πρέπει να εξετάσουμε είναι εάν μπορούμε να κάνουμε downgrade στην προηγούμενη έκδοση, όσοι εγκατέστησαν την τελευταία. (Γιαυτό δεν πρέπει να βιαζόμαστε με τις αναβαθμίσεις). 2
kwgwkou Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2015 Επομένως, αυτό που πρέπει να εξετάσουμε είναι εάν μπορούμε να κάνουμε downgrade στην προηγούμενη έκδοση, όσοι εγκατέστησαν την τελευταία. (Γιαυτό δεν πρέπει να βιαζόμαστε με τις αναβαθμίσεις). Πολύ σωστά. Αν λοιπόν κάποιος βρει τρόπο για downgrade της εφαρμογής (κατά προτίμηση όχι μέσω backup όλου του κινητού), ας ενημερώσει.
makfil Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2015 Σκέφτηκα να ενημερώσω τον Ζήση Τσαϊρέλη (ιδρυτή του Pockee), σχετικά με το πρόβλημα και τις δυνατότητες επίλυσής του και έστειλα ένα μήνυμα. Παράλληλα, ενημέρωσα και τον DuctTapeNinja που εκπροσωπεί το Pockee στο νήμα αυτό. 5
pittas Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2015 Το pokee είναι χειρότερο όπως το κάνανε. Δεν σου δίνει καμία δυνατότητα τι κουπόνια θα χτυπήσεις για το κάθε προϊόν.Επιεικώς απαράδεκτο, θα έπρεπε να αφήσουν το μανιουαλ σκαναρισμα κανονικά. Τους έχω στείλει μεηλ παραπονων ώστε να επιστρέψει σαν επιλογή για όποιον θέλει το παλιό σκαναρισμα 1 προς 1 (Aφαιρεθηκε το σχολιο περι επιστροφης 6.9 ευρω αντι για 8.80 κατοπιν διευκρινησης μεσω εμεηλ απο την ομαδα διαχειρισης του ποκι οτι στο τελος του checkout μου εβγαλε το ποσο που μου εγινε επιστροφη απο προηγουμενη συναλλαγη - αραγε ποσο λογικο ειναι αυτο - και οχι το ποσο της συναλλαγης που μολις ειχα σκαναρει) Εγω συνεχιζω και επιμενω οτι το νεο συστημα εχει 2 πολυ χτυπητες αδυναμιες 1. Δεν σε αφηνει να επιλεξεις ποια κουπονια θα χρησιμοποιησεις και για ποια προιοντα 2. Δεν σε ενημερωνει για το τελικο ποσο που περιμενεις να σου επιστραφει. Δεν μπορω να καταλαβω που εγκειται η δυσκολια στο να δωσουν επιλογη σκαναρισματος 1 προς 1, οπως ισχυε μεχρι και τωρα
Poincareγρ Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2015 Έχει κανείς σας τα κουπόνια στο Pockee με τον χυμό πορτοκάλι της Amita? Αν ναι, πόσα κουπόνια είναι?. Ρωτάω γιατί εγώ δεν τα βλέπω, χρησιμοποίησα ένα μια φορά αλλά θυμάμαι είχε διαθέσιμα παραπάνω από ένα!
terryman Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2015 Εμένα λέει 5. Δεν έχω χρησιμοποιήσει κανένα.
aiadas Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2015 Επίσης άλλη μια αδυναμία της νέας έκδοσης του pockee είναι η μη αυτόματη ανανέωση των διαθέσιμων κουπονιών ενός προϊόντος μετά από checkout. Πλέον θα πρέπει να περιμένεις όσες εργάσιμες χρειάζονται για την έγκριση της απόδειξης για να δεις αν δικαιούσαι κι άλλα κουπόνια για το ίδιο προϊόν...
makfil Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2015 Πήρα απάντηση από τον ιδρυτή του Pockee και, σε γενικές γραμμές, υποστηρίζει ότι: 1 .Η ομάδα του παρακολουθεί το νήμα και αύριο το πρωί θα αναρτηθεί απάντηση στα περισσότερα θέματα που έχουν τεθεί. 2. Downgrade δεν γίνεται αλλά θα γίνουν βελτιωτικές διορθώσεις. 3. Σε καμία περίπτωση ο χρήστης δεν κερδίζει λιγότερα με τη νέα έκδοση, αλλά, αντίθετα, μπορεί να κερδίσει κάποια προσφορά την οποία μπορεί να αγνοούσε με την προηγούμενη. Ας περιμένουμε, λοιπόν, την επίσημη και αναλυτική απάντηση. Και ας έχουμε στο μυαλό μας ότι η παρουσία του Pockee στο νήμα αυτό αποτελεί τη μεγαλύτερη και ασφαλέστερη εγγύηση των μελών του forum που χρησιμοποιούν την εφαρμογή. 3
douvras Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2015 Καλησπέρα, Είμαι ο Κώστας και εκπροσωπώ την ομάδα του Pockee. Καταρχάς είναι πολύ σημαντικό για εμάς που γράφετε τις εμπειρίες σας από το Pockee, τα σχόλιά και τις παρατηρήσεις σας…Μας βοηθούν να βελτιώνουμε συνέχεια την εφαρμογή… Όπως πολλοί θα είδατε βγάλαμε μία νέα έκδοση που είναι εντελώς διαφορετική σε σχέση με την προηγούμενη. Συγκεκριμένα ο χρήστης το μόνο που χρειάζεται να κάνει να καταχωρήσει τα στοιχεία της απόδειξης και εμείς αυτόματα βρίσκουμε τις Pockee προσφορές του. Αυτό γίνεται σε δεύτερο χρόνο και όχι κατά τη διάρκεια του checkout. Η συγκεκριμένη αλλαγή προήλθε μετά από feedback πολλών χρηστών μας οι οποίοι θεωρούν πως το σκανάρισμα των προϊόντων είναι κουραστικό και χρονοβόρο. Οπότε πήραμε την απόφαση να κάνουμε το Pockee όσο πιο απλό γίνεται ώστε να το χρησιμοποιήσουν όλο και περισσότεροι για τα ψώνια τους. Άποψη μας είναι πως η αφαίρεση του σκαναρίσματος είναι πολύ σημαντική όσον αφορά στην εξοικονόμηση χρόνου, μείωση πολυπλοκότητας εφαρμογής. Σε κάθε περίπτωση ακούμε και τους προβληματισμούς ορισμένων σχετικά με τη μη αναφορά του ποσού που είναι «προς κατάθεση» από τη συναλλαγή που μόλις έγινε. Βέβαια, σε πολύ λίγες ημέρες από τη συναλλαγή σας θα λάβετε αναλυτικό μήνυμα σχετικά με το ποσό που κερδίσατε. Αναφορικά με τους προβληματισμούς σας περί μικρότερων / λιγότερων εκπτώσεων, εμείς βρίσκουμε αυτόματα όλες τις προσφορές σας (άσχετα με το εάν θα τις επιλέγατε ή όχι). Επίσης δουλεύουμε ώστε μέσα στις επόμενες εβδομάδες να αυξηθούν κατά πάρα πολύ τεμάχια από κάθε προϊόν που μπορεί κάποιος να αγοράσει και να επωφεληθεί των εκπτώσεων. Οπότε θα έχουμε νέα σε αυτό το κομμάτι σύντομα. Για ένα πράγμα να είστε σίγουροι…οι χρήστες μας είναι ό,τι πιο σημαντικό έχουμε και σε καμία περίπτωση δεν κάνουμε αλλαγές στην εφαρμογή για να δυσκολεύουμε τη ζωή ή για να σας αποδίδουμε αυθαίρετα μικρότερες εκπτώσεις από αυτές που δικαιούστε. Ξέρουμε πως μόνο εφόσον είστε εσείς ικανοποιημένοι θα μπορέσει εν τέλει το Pockee να πετύχει το στόχο και σκοπό του. Κλείνοντας θα έλεγα να δώσουμε όλοι μία πίστωση χρόνου στη νέα εφαρμογή, να τη δοκιμάσουμε όλοι μας 2-3 φορές ώστε να διαμορφώσουμε καλύτερα γνώμη. Σε κάθε περίπτωση, είναι δεδομένο πως εμείς θα εξετάσουμε την ιδέα – πρότασή σας να προστεθεί η προσθήκη προσφορών ώστε να ξέρετε ανά πάσα στιγμή πόσα θα κερδίσετε. Συνεχίστε να στέλνετε τα σχόλιά σας….είναι πολύ σημαντικά για εμάς!! 8
mary Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2015 Ευχαριστώ πάρα πολύ τον χρήστη douvras για την επίσημη απαντησή του από τη πλευρά του pockee. Είναι πολύ σημαντικό και για τις 2 μεριές που υπάρχει αυτή η αλληλεπίδραση, σε πιο "προσωπικό επίπεδο", μεταξύ της εφαρμογής και των χρηστών της. Χαίρομαι που η ομάδα του pockee παρακολουθεί αυτό το νήμα, μαζεύοντας ακόμα περισσότερες εμπειρίες των χρηστών σχετικά με την εφαρμογή και που οι χρήστες του pockee μπορούν να λάβουν μια πιο επίσημη απάντηση, ξέροντας πως το feedback τους σίγουρα θα αξιολογηθεί.
protel Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2015 Αυτό που λες μπορούσες να το κάνεις σίγουρα με την προηγούμενη διαδικασία (του αναλυτικού σκαναρίσματος προϊόντων 1 προς 1). Νομίζω και με την καινούρια διαδικασία γίνεται το ίδιο εύκολα. Αρκεί βεβαίως να είσαι σίγουρος πως τα προϊόντα που αγοράζει ο πατέρας σου αντιστοιχούν σε κουπόνι (εγώ πάντα σκανάρω δοκιμαστικά επιτόπου για να μην την πατήσω). Δηλαδη με την καινουρια διαδικασια τα προιοντα θα πρεπει παλι να τα σκαναρω η θα τα αγορασω και μετα που θα παω σπιτι να κανω την διαδικασια?!
spysif Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2015 Δηλαδη με την καινουρια διαδικασια τα προιοντα θα πρεπει παλι να τα σκαναρω η θα τα αγορασω και μετα που θα παω σπιτι να κανω την διαδικασια?! Μπορείς να σκανάρεις (είτε αυτόματα είτε γράφοντας ένα ένα αριθμό του barcode) το προϊόν την ώρα που είσαι στο σούπερ μάρκετ για να δεις αν ανήκει στα προϊόντα που μπορείς να εξαργυρώσεις [υπάρχουν κάποια barcodes που δεν περιλαμβάνονται στα κουπόνια του pockee (ενώ μπορεί να νομίζεις ότι περιλαμβάνονται), γιατί είναι μια ειδική έκδοση ή μια προσφορά 1+1 που έχει διαφορετικό barcode]. Αυτό που μπορείς να κάνεις αφού έχεις πάει στο σπίτι, είναι να περάσεις στο pockee την απόδειξη (είτε σκανάροντάς την είτε συμπληρώνοντας χειροκίνητα τους αριθμούς που ζητάει η εφαρμογή) για να σου εξαργυρώσουν την αξία των κουπονιών. Αυτό που άλλαξε στην τελευταία αναβάθμιση είναι ότι δε βλέπεις άμεσα την αξία των κουπονιών που θα σου εξαργυρώσουν (ενώ πριν το έβλεπες όταν έκανες check out), αλλά μόνο όταν οριστικοποιηθεί η πληρωμή, βλέπεις ποια κουπόνια εξαργυρώνονται.
MikeJ Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2015 Πολλά dislike για την νέα έκδοση από εμένα που ήμουν μεγάλος φαν. Θεωρώ πως πλέον νιώθεις σαν να μην έχεις καθόλου έλεγχο επάνω στο τελικό αποτέλεσμα όπως πριν αλλά βασίζεσαι στον υπάλληλο του Pockee ή/και σούπερ μάρκετ που προφανώς θα κοιτάξει να ελαχιστοποιησει το κέρδος του χρήστη, πχ στις περιπτώσεις που ένα προϊόν είναι 1+1 δώρο ( μη δεμένο) θα μας περνάνε 2 κουπόνια ή 1 γιατί εμείς εδώ τόσο καιρό βάζαμε 2 κουπόνια κάτι που αμφιβάλλω ότι θα συνεχίσει να γίνεται. Επίσης το γεγονός ότι δεν μαθαίνεις άμεσα πόσα κέρδισες αλλά και πόσα κουπόνια έχεις χρησιμοποίησει και πόσα σου έχουν μείνει είναι όλα αρνητικά αφού δημιουργούν μπερδέματα... Εγώ πχ τώρα δε ξέρω πόσα κουπόνια για έναν χυμό μου έχουν απομείνει αφού έχω χρησιμοποιεί ήδη κάμποσα χωρίς να αλλάξει ο μετρητής.... Ομάδα που κερδίζει δεν αλλάζει παιδιά. Δε ξέρω ποιοι είναι αυτοί οι χρήστες που βαριοντουσαν να σκαναρουν τα προϊόντα αλλά προσωπικά πιστεύω πρέπει να πάτε σε δυνατότητα επιλογής μεταξύ της παλαιάς μεθόδου και της καινούριας. Όποιος βαριέται να σκαναρει ας χρησιμοποιεί την καινούρια και εμείς ας χρησιμοποιουμε την παλιά (επίσης θα μπορούσατε να πάτε σε μια ενδιαμεση λύση όπου ο χρήστης επιλέγει τα κουπόνια και μπαινουν σε καλαθι και καταχωρεί την απόδειξη χωρίς σκαναρισμα όπως τώρα αλλά τουλάχιστον έχει άμεση γνώση των κουπονιών που χρησιμοποιησε του πόσων χρημάτων κέρδισε άλλα και του πόσων κουπονιών του απομένουν και χωρίς σκαναρισμα 5
Questioner Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2015 Πολλά dislike για την νέα έκδοση από εμένα που ήμουν μεγάλος φαν. Θεωρώ πως πλέον νιώθεις σαν να μην έχεις καθόλου έλεγχο επάνω στο τελικό αποτέλεσμα όπως πριν αλλά βασίζεσαι στον υπάλληλο του Pockee ή/και σούπερ μάρκετ που προφανώς θα κοιτάξει να ελαχιστοποιησει το κέρδος του χρήστη, πχ στις περιπτώσεις που ένα προϊόν είναι 1+1 δώρο ( μη δεμένο) θα μας περνάνε 2 κουπόνια ή 1 γιατί εμείς εδώ τόσο καιρό βάζαμε 2 κουπόνια κάτι που αμφιβάλλω ότι θα συνεχίσει να γίνεται. Επίσης το γεγονός ότι δεν μαθαίνεις άμεσα πόσα κέρδισες αλλά και πόσα κουπόνια έχεις χρησιμοποίησει και πόσα σου έχουν μείνει είναι όλα αρνητικά αφού δημιουργούν μπερδέματα... Εγώ πχ τώρα δε ξέρω πόσα κουπόνια για έναν χυμό μου έχουν απομείνει αφού έχω χρησιμοποιεί ήδη κάμποσα χωρίς να αλλάξει ο μετρητής.... Ομάδα που κερδίζει δεν αλλάζει παιδιά. Δε ξέρω ποιοι είναι αυτοί οι χρήστες που βαριοντουσαν να σκαναρουν τα προϊόντα αλλά προσωπικά πιστεύω πρέπει να πάτε σε δυνατότητα επιλογής μεταξύ της παλαιάς μεθόδου και της καινούριας. Όποιος βαριέται να σκαναρει ας χρησιμοποιεί την καινούρια και εμείς ας χρησιμοποιουμε την παλιά (επίσης θα μπορούσατε να πάτε σε μια ενδιαμεση λύση όπου ο χρήστης επιλέγει τα κουπόνια και μπαινουν σε καλαθι και καταχωρεί την απόδειξη χωρίς σκαναρισμα όπως τώρα αλλά τουλάχιστον έχει άμεση γνώση των κουπονιών που χρησιμοποιησε του πόσων χρημάτων κέρδισε άλλα και του πόσων κουπονιών του απομένουν και χωρίς σκαναρισμα Nough said. Το τραγικότερο όλων είναι να μην ξέρεις πόσα έχεις κερδίσει πριν κάνεις το checkout. 2
MikeJ Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2015 Για μένα ακόμα τραγικότερο είναι να μην ξέρεις πόσα κουπόνια σου απομένουν από το κάθε προϊόν καθώς σε μένα τουλάχιστον η επαλήθευση γίνεται κάθε Δευτέρα μεσημέρι ανεξάρτητα από το πότε χρησιμοποίησα την εφαρμογή. Άρα θα πρέπει να σημειώνω χειρόγραφα σε χαρτί και να θυμάμαι αν έχω χρησιμοποιήσει 2 ή 3 κουπόνια γάλακτος και αν μου έχει μείνει κάποιο διαθέσιμο ή όχι για να μην τη πατήσω και αγοράσω κάποιο επιπλέον για το οποίο θα φάω άκυρο λόγω εξάντλησης κουπονιών. Για να δουλέψει το πράγμα ως έχει θα πρέπει είτε τα κουπόνια να είναι απεριόριστα (ώστε να μην υπάρχει το ζήτημα του πόσα και αν μου έχουν μείνει) είτε να υπάρχει άμεση επαλήθευση των στοιχείων και ενημέρωση του αριθμού των κουπονιών. Θεωρώ πως τίποτα από τα δύο δεν είναι εφικτό και άρα πρέπει να υπάρξει μια ενδιάμεση κατάσταση όπως αυτή που αναφέρω πιο πάνω, δλδ ξεχνάμε το σκανάρισμα αφού υπάρχουν πολλοί που το βαριούνται (αν και εμένα μου άρεσε καθώς πρόσθετε μια ιδιαιτερότητα σε όλη την εμπειρία) αλλά κρατάμε το καλάθι και την επιλογή των κουπονιών από την παλαιά έκδοση ώστε να ξέρουμε πόσα κουπόνια μας απομένουν και πόσα έχουμε κερδίσει κατά προσέγγιση, δίνοντας παράλληλα και στους πολύ βιαστικούς την επιλογή της απλής καταχώρησης της απόδειξης όπως τώρα. 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα