kounelos1 Δημοσ. 23 Μαΐου 2015 Δημοσ. 23 Μαΐου 2015 Καλησπέρα, εχει καταλάβει τον υπολογιστή μου το oursufing και όποτε ανοίγω τον browser μου(οποιονδήποτε browser),αντι να με πάει στην αρχική μου την σελίδα που είναι η google με ανοιγει τον browser και οποιαδήποτε νεα καρτέλα στη σελίδα oursurfing.Εχω δοκιμάσει να κάνω scan και να διαγράψω την απειλή με antimaleware αλλα μάταια και με το Microsoft security τα ίδια.Μήπως μπορεί να με βοήθησει κανείς?Παιδιά help pls,ο υπολογιστής είναι του γιού μου και έχω φάει ήδη μια ολόκληρη μέρα προσπαθώντας να βρώ μια λύση.
discoboyminimal Δημοσ. 23 Μαΐου 2015 Δημοσ. 23 Μαΐου 2015 καλησπερα. λοιπον, για αρχη τρεξε ενα hirens boot cd (καντο boot σε mini xp που εχει) και τρεξε απο κει κανενα antivirus (hit man pro , mbam κλπ) μετα απεγκατεστησε τους browser (με revo uninstaller) και ξανα εγκατεστησε τους οταν κανεις επανεκινηση. αν συνεχισει το προβλημα , τοτε κανε δεξι κλικ στο εικονιδιο του browser , ιδιοτητες , και δες στην εκκινηση εκτος απο το path του .exe του browser εχει και κανα url κολητα απο διπλα.. αν εχει σβηστο..
kounelos1 Δημοσ. 23 Μαΐου 2015 Μέλος Δημοσ. 23 Μαΐου 2015 Ευχαριστώ για την γρήγορη ανταπόκριση.Αγνωστε δεν θέλω να κάνω επαναφορά,αλλά και να την κάνω δεν πιστεύω να διορθωθεί το πρόβλημα.Discoboy το hirens boot cd πως το κάνεις,δεν το έχω ξανακάνει έτσι.Μπορείς μήπως να δώσεις οδηγίες? Ευχαριστώ παντώς πολύ.
Xristaras12 Δημοσ. 23 Μαΐου 2015 Δημοσ. 23 Μαΐου 2015 adwcleaner,malwarebytes και hitman pro(δεν είναι δωρεαν το τελευταίο) επίσης to Microsoft security είναι για πέταμα,αν είναι το μόνο αντιβιωτικό στο σύστημα είναι σα να μην έχεις αντιβιωτικό.Δεν προστατεύει τίποτα Βάλε άλλο. 2
discoboyminimal Δημοσ. 23 Μαΐου 2015 Δημοσ. 23 Μαΐου 2015 το hirens περιεχει μεσα ενα λειτουργικο (windows xp , bootable) και πολλα προγραμματα.. κατεβαζεισ το hirens boot cd μετα περνεις ενα αδειo cd και γραφεις το iso με ενα απο τα προγραμματα. εγω χρησιμοποιω το power iso η το magic iso. αφου το κανεις burn στο cd , τοτε κλεινεις τον υπολογιστη , βαζεις το cd μεσα και ξεκινας τον υπολογιστη απο το cdrom. αφου πατησεις το πληκτρο για να ξεκινησει το cd (press any key κλπ κλπ) μετα πατας να ανοιξουν τα mini windows για να μπεις στο λειτουργικο του cd (δεν σβηνει τιποτα υπαρχον απο τον σκληρο σου κλπ)απλα τρεχει windows μεσα απο το cd. και μετα ξεκινας το καθαρισμα,,mbam , hitmanpro (ειναι τζαμπα για τις πρωτες 30 μερες νομιζω, το κατεβαζεις) adwcleaner. φυσικα μετα απο μια τετοια διαδικασια τρεχεις ccleaner , και κανεις ενα καλο καθαρισμα στο pc (τοσο κοπο εκανες να φτασεις μεχρι εδω, τουλαχιστον κανε καλη δουλεια , και με το revo uninstaller (που υπαρχει μεσα στο cd οπως προειπα) καθαρισε οτι σαβουρα εχει το pc απο προγραμματα.., σβηνει εκτος απο το uninstall και τις καταχωρησεις στη registry για αυτο ειναι καλο το revo) ) αφου τελειωσεις , τερματιζεις το pc , και ανοιγεις τα κανονικα windows σου σε safe mode , κανεις εναν ελεγχο το startup (msconfig.exe) να δεις αν υπαρχουν τιποτα περιεργα προγραμματα που ανοιγουν χωρις να το ξερεις.. επισης δες μια και στις προγραμματισμενες εργασιες των windows .. μηπως εχει κανα event και σου ανοιγει καμια βλακια που δεν θες.. αυτα σε γενικα πλαισια, με τα παραπανω + το ποστ πιο πανω που σου ειπα θα τα λυσεις ολα..
micos000 Δημοσ. 26 Μαΐου 2015 Δημοσ. 26 Μαΐου 2015 Ευχαριστώ για την γρήγορη ανταπόκριση.Αγνωστε δεν θέλω να κάνω επαναφορά,αλλά και να την κάνω δεν πιστεύω να διορθωθεί το πρόβλημα. Και τι σε κάνει να το πιστεύεις αυτό; Κατά 99% θα στο λύσει το πρόβλημα. Είναι η ποιο γρήγορη λύση. Αν δεν λυθεί έτσι, τότε πάμε για άλλα. Μετά, ένας έλεγχος με adwcleaner και malwarebytes επιβάλλεται. 1
firepc Δημοσ. 8 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2015 Για σας παιδια, κανω συνεχεια format και παλι κολλαω τον ιο!! Απο που;;;
voldemort Δημοσ. 8 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2015 Για σας παιδια, κανω συνεχεια format και παλι κολλαω τον ιο!! Απο που;;; Απο καποιο φλασακι που εχει προσβληθει ή απο καποιον δισκο.Πρεπει να καθαρισεις και τους δισκους σου.Διαφορετικα μετα απο φορματ δεν στεκει να εχεις Ιο. Εκτος...κι αν βαζεις σπαμενα windows και ειναι επανω στο λειτουργικο. Aκομη...μηπως μετα το φορματ μπαινεις σε καμια ιστοσελιδα που εχει ads; https://www.youtube.com/watch?v=TeoZ4TBJSrI Αυτο για την διαγραφη απο το συστημα.
firepc Δημοσ. 8 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2015 στο format σβηνω τα παντα. Μολις μπαινω στα windows ολα ειναι ενταξη. Τα windows ειναι σπασμενα αλλα αν δεν γραψω τπτ παει καλα. Ο ιος κολλαει οταν αρχιζω να γραφω πραματα. Πχ vlc, winrar κ.α. Αυτα τα κατεβαζω μεσω torrent γτ παλια τα ειχα ψαξει απο google και ειχα παλι γεμισει ιους οπως τον Delta. Τωρα εχω κανει παλι format. Ξερεις κανα καλο antivirus για να μην τον κολλησω εξαρχης;
tsakonas Δημοσ. 8 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2015 Απο τορρεντ τα FREEWARE? Βαλε το bitdefender κανε λογαριασμο δωρεαν . Μετα κατεβασε οτι θες απο τις επισημες σελιδες...
firepc Δημοσ. 8 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2015 ενα link? και ενα link για utorrent εχω την εντυπωση οτι απο εκει κολλαει ο ιος
tsakonas Δημοσ. 8 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2015 http://www.bitdefender.com/solutions/free.html https://www.videolan.org/index.el.html http://www.utorrent.com/downloads https://www.malwarebytes.org/mwb-download/
voldemort Δημοσ. 8 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2015 Φιλε ts καλα σου ειπε ο φιλος tsakonas.Γιατι κατεβαζεις freeware απο torrent και το κυριοτερο εχεις adblock; οταν κανεις εγκατασταση το προγραμμα για torrent κανεις custom install ή οτι σου βγαζει τα εγκαθιστεις; υπαρχουν στους installers αυτων adware και αλλα...προσεχε λιγο τι εγκαθιστεις και απο που ιδιαιτερα οταν δεν εχεις antivirus σωστο εγκατεστημενο πιο μπροστα.
firepc Δημοσ. 8 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2015 τι addblock; Εννοεις σαν το ublock origin; ναι εχω
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα