be1993 Δημοσ. 23 Μαΐου 2015 Δημοσ. 23 Μαΐου 2015 Γειά σε όλη την κοινότητα, Προσπαθώ να καταχωρήσω μια νέα αγγελία αλλά δεν βλέπω πουθενά αυτή τη δυνατότητα μπορεί να μου πει κάποιος πως, Ευχαριστώ.
pape11 Δημοσ. 23 Μαΐου 2015 Δημοσ. 23 Μαΐου 2015 Στο μενού αγγελίες αριστερά από το πεδίο οι αγγελίες μου υπάρχει το κουμπί καταχώρηση νέας αγγελίας, εφόσον δεν έχεις υποβάλει 2 αγγελίες την εβδομάδα.
driverpit Δημοσ. 23 Μαΐου 2015 Δημοσ. 23 Μαΐου 2015 Γειά σε όλη την κοινότητα, Προσπαθώ να καταχωρήσω μια νέα αγγελία αλλά δεν βλέπω πουθενά αυτή τη δυνατότητα μπορεί να μου πει κάποιος πως, Ευχαριστώ. Ρίξε μια ματιά σε αυτο το θέμα http://www.insomnia.gr/topic/531608-πως-βάζω-αγγελία/ 1
alexandros5942 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2017 Δεν με αφηνει να καταχωρησω νεα αγγελια. παταω εκει που λεει (καταχωρηση νεας αγγελιας) και με πηγαινει εκει που λεει επιλεξτε κατηγορια αγγελιας και μου δειχνει τις ηδη υπαρχουσες αγγελιες. Ξερει κανεις τι συμβαινει?
tsilitheo1 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2017 Τις ηδη υπαρχουσες δικες σου ;;;. Αν ναι, υπαρχει οριο 2 ανα εβδομαδα. Ή ισως εχει να κανει με το οτι εγγραφηκες σημερα
penny_gr Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2017 Δεν με αφηνει να καταχωρησω νεα αγγελια. παταω εκει που λεει (καταχωρηση νεας αγγελιας) και με πηγαινει εκει που λεει επιλεξτε κατηγορια αγγελιας και μου δειχνει τις ηδη υπαρχουσες αγγελιες. Ξερει κανεις τι συμβαινει? Εννοείς τη λίστα αγγελιών ή το κεντρικό μενου δλδ hardware/laptops/Κινητή τηλεφωνία...? Γτ αν ειναι το μενου καλά πας, επιλεγεις κατηγορία και σε βγαζει στη συνταξη της αγγελίας.
dimitris_213 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2017 Απλά από εκεί θα επιλέξεις ανάλογα με το τι θα βάλεις αγγελία και την κατηγορία στην οποία ανήκει.......
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα