Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μάλλον το πρόβλημα είναι στη μητρική και συγκεκριμένα στα vrm που δεν έχουν ψυκτρα....

οπότε πάρε έναν 80Άρη cm ανεμιστήρα και. βάλε τον να χτυπάει τον αέρα του επάνω στα vrm Και δες μετά τι παίζει.

• Απαντ. 39
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Μα και εσύ άνθρωπέ μου 90 ευρώ για μεταχειρισμένο a8 6600k όταν 92 κάνει καινούριος ; Να στον έδινε ένα 60αρι να πω οκ, αλλά 90 ευρώ για επεξεργαστή τον οποίο από ότι συμπεραίνω μπορεί να έχει και θέμα, τι να πω. Φταίς και εσύ πάντως, με αυτά τα λεφτά έπαιρνες x4 860k και μια κάρτα γραφικών και έκανες την δουλειά σου, τώρα αυτό το κέρατο ο 6600k σου άνοιξε δουλειές.

Δημοσ.

Μα και εσύ άνθρωπέ μου 90 ευρώ για μεταχειρισμένο a8 6600k όταν 92 κάνει καινούριος ; Να στον έδινε ένα 60αρι να πω οκ, αλλά 90 ευρώ για επεξεργαστή τον οποίο από ότι συμπεραίνω μπορεί να έχει και θέμα, τι να πω. Φταίς και εσύ πάντως, με αυτά τα λεφτά έπαιρνες x4 860k και μια κάρτα γραφικών και έκανες την δουλειά σου, τώρα αυτό το κέρατο ο 6600k σου άνοιξε δουλειές.

προφανος εννοει οτι με την ψυχτρα που αγορασε του εφτασε 90 ευρο...

Δημοσ.

Εεε ναι με την ψυκτρα 90.

Και μάλιστα λέω δεν πειράζει αν αλλάξω σύστημα στο μέλλον θα χρησημοποιησω αυτή την ψυκτρα.

Αλλά που να φανταστώ ότι θα τραβιέμαι τόσες μέρες;

Και στα σχέδια μου δεν ήταν να αλλάξω επεξεργαστή. Απλά μου είπε ότι ψάχνει να τον πουλήσει. Και έτσι το πηρα

• Like 1
Δημοσ.

Αν η μητρικη ειναι καινουργια,τοτε καποιο προβλημα εχει ο επεξεργαστης.Σε συστημα που εχω φτιαξει σε φιλο ακριβως με αυτη τη μητρικη και τον ιδιο επεξεργαστη και μια ψυκτρα αναλογη με την Themis εχει 28 βαθμους idle και μαξιμουμ 58 σε games. Πηγαινε τον επεξεργαστη για αλλαγη και στο μελλον μια φιλικη συμβουλη.Αν θελεις να αγορασεις απο ατομο με χαμηλη η μηδενικη αξιολογηση δεν θα παιρνεις επεξεργαστη/μητρικη/ραμ αν πρωτα δεν κανεις σπιτι του ενα stress test.

Δημοσ.

Δεν κατάλαβες το άτομο είναι φίλος μου. Σπουδάζουμε μαζί.

Ακουμπάω το northbrigde και καίει αρκετά.

Λοιπον, πειτε λιγο τη γνωμη σας.

Αυτα εδω ειναι φυσιολογικα;;;; :/ 

Γενικα θερμοκρασιες βλεπω νορμαλ, αλλα κατι δεν μου κολλαει με τα ρολογια που αλαζουν συνεχως, οπως και τα ρευματα.

post-250754-0-79849600-1433160225_thumb.png

post-250754-0-36144500-1433160226_thumb.png

post-250754-0-01182800-1433160227_thumb.png

post-250754-0-64682800-1433160268_thumb.png

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...