Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ι ειναι το Ζοναρς ρε παιδες ;

To Ζοναρς είναι ένα γνωστό μαγαζί εστίασης στο κέντρο της Αθήνας. Παλιότερα είχα να πάει να φαω παγωτό της φωτιάς εκεί. Τώρα τι άλλο παίζει εκτός από εστίαση δεν ξέρω.

• Like 1
Δημοσ.

Στη Θεσσαλονίκη πάντως ήξερα στη Γιαννιτσών το "μεταξύ μας" Που πήγαιναν εκεί νεαροί και τους ψωνιζαν μιλφογκιλφ

Εχει και διαφημιστικο σποτακι στο youtube.

Αθανατο west side

• Like 1
Δημοσ.

τιποτα μωρε απλα παλιοτερα συναντιουνταν για καφε ολες οι χαι κλας κυριες και κυριοι και γενικα ακουγονταν καποια πραγματα.Δεν εχει να κανει με το μαγαζι σαν λειτουργια μαγαζιου κυριλε ζαχαροπλαστειο καφε ειναι.Δεν το ειπα πριν για την πηγη για αυτο για το κρεας το ειπα.

Δημοσ.

Στη Θεσσαλονίκη πάντως ήξερα στη Γιαννιτσών το "μεταξύ μας" Που πήγαιναν εκεί νεαροί και τους ψωνιζαν μιλφογκιλφ

Εχει και διαφημιστικο σποτακι στο youtube.

Αθανατο west side

Ελεινο και ΤΡισαθλιο μαγαζι με λαϊκό σκυλάδικα σιτεμένες γριές οχι μιλφ. Πολυ καλύτερες βρίσκεις μεσα απο το ιντερνετ οι παντρεμένες οι Ελληνίδες κρα κάνουν και ολα γρήγορα και καθαρά Sent from my iPhone using Insomnia
Δημοσ.

Η ανδρική πορνεία διώκεται ποινικά στην Ελλάδα, δεν έχει αποποινικοποιηθει. Υπάρχουν ζιγκολό στα site γνωριμιών αλλά είναι παράνομο

H ανδρική πορνεία δεν διώκεται ποινικά στην Ελλάδα.Τυπικά είναι νόμιμη από το 1999 (νόμος 2734/1999).Το θέμα είναι οτι σπάνια άνδρες επιδιώκουν (ντρέπονται,δεν ξέρουν,γουατέβα) να πάρουν άδεια για το επάγγελμα με αποτέλεσμα να υπάρχει αυτή η σύγχηση.Στο 4ο λεπτό.

• Like 2
Δημοσ.

Runner25, Μοιράσου τις εμπειρίες σου μαζί μας; Μιλάμε για επί χρημασι εδώ.

απο ζιγκολο δεν ξερω εχω παντως γνωστους που εχουν φαει και λεφτα απο γυναικα εγω δεν καταδεχομαι να παρω ουτε ευρω δεν θελω να εχω καμια χρηματικη υποχρεωση

πρεπει κατα τη γνωμη μου να ειναι τριμπαζο η αλλη και να μη βρισκει και δεν ξερω και τι γινεται με τους αναπηρους

παλια θυμαμαι μια γνωστη της μανας μου ειχε γιο με νοητικη στερηση και ελεγε "ο πατερας του τον νικολακη τον πηγε και στις γυναικες" και αυτοι ισως καπως εξυπηρετουνται

Δημοσ.

Ουτε ενα σχολιo απο μια κοπελα σ'αυτο το thread ?????

Είναι απασχολημένες κάνοντας δωρεάν σεξ όπως προβλέπεται.

• Like 3
Δημοσ.

Αρχικά οι γυναίκες δεν χρειάζεται να πάνε σε οίκο ανοχής. Ακόμα και να μην είναι απόλυτα εμφανήσιμες όλο και κάποιον που θα θέλει να βουλώσει καμιά τρύπα θα βρούνε. Τώρα, αν είναι κουασιμόδος σε θηλυκή έκδοση, ακόμα και επι πληρωμή δεν νομίζω ότι θα βρούνε κάτι. 

Δημοσ.

Πάντως η  ανδρική πορνεία στην Ελλάδα αφορά στην συντριπτική πλειοψηφία γκέι μπερδέματα.Τώρα για ζιγκολό ή πόρνο που να απευθύνεται σε γυναίκες πρέπει κάπως πιο υπόγεια να γίνονται.Υποθέτω βοηθά οτι κ οι γυναίκες γενικά είναι λιγότερο vocal στους τρόπους με τους οποίους ψάχνουν σεξ.Για άνδρες που εκδίδονται επί πληρωμή σε άλλους άνδρες πανεύκολο είναι.Μόνο στις πιάτσες της Αθήνας να πας βρίσκεις μιλούνια τέτοιους.Σύμφωνα με το παραπάνω βίντεο έτσι.

Δημοσ.

Επειδη δεν ειμαι γυναίκα,δεν μπορώ να αντιληφθώ την οπτική του sex απο την γυναικεια οχθη της ψυχολογίας.

Κατα πόσο μια γυναίκα στο σεξ αισθάνεται το "θύμα" ή ο "παθητικός" της υπόθεσης; Γιατι κατα καιρους ακουω απο γυναίκες ατάκες του στυλ "τον γάμησα/πήδηξα" ,και δεν εννοουν strapon καταστάσεις.

Απο την αντρική πλευρά (φαλονρατης mode-on) αισθανομαι ο ενεργητικός και κατα καποιο τροπο ενα αισθημα mission accomplished στο κρεβατι.

Επομένως δε μπορώ να αντιληφθώ για ποιο λογο να ειναι κακό και παράνομη η παρουσια νομιμων αδειοδοτημενων "συνοδων κυριων" αφου ουσιαστικά "νικητες" θα βγουν.Και πδξαν και πληρωθηκαν.

Αφορμη του προβληματισμού, σχολιο στο παραπανω βιντεο απο τον ομιλουντα που λεει "πολλα αγορια ντρεπονται για αυτη τη δουλειά τους" (εκτως και αν εννοουσε homi καταστάσεις).

Δημοσ.

Επειδη δεν ειμαι γυναίκα,δεν μπορώ να αντιληφθώ την οπτική του sex απο την γυναικεια οχθη της ψυχολογίας.

Κατα πόσο μια γυναίκα στο σεξ αισθάνεται το "θύμα" ή ο "παθητικός" της υπόθεσης; Γιατι κατα καιρους ακουω απο γυναίκες ατάκες του στυλ "τον γάμησα/πήδηξα" ,και δεν εννοουν strapon καταστάσεις.

Απο την αντρική πλευρά (φαλονρατης mode-on) αισθανομαι ο ενεργητικός και κατα καποιο τροπο ενα αισθημα mission accomplished στο κρεβατι.

Επομένως δε μπορώ να αντιληφθώ για ποιο λογο να ειναι κακό και παράνομη η παρουσια νομιμων αδειοδοτημενων "συνοδων κυριων" αφου ουσιαστικά "νικητες" θα βγουν.Και πδξαν και πληρωθηκαν.

Αφορμη του προβληματισμού, σχολιο στο παραπανω βιντεο απο τον ομιλουντα που λεει "πολλα αγορια ντρεπονται για αυτη τη δουλειά τους" (εκτως και αν εννοουσε homi καταστάσεις).

μην την ψαχνεις τη δουλεια το ιδιο δουλευουν και ειναι και πιο χυμα απο τους αντρες 

https://www.youtube.com/watch?v=BBDyQwS_g2w

https://www.youtube.com/watch?v=yDoMPROUSpE

• 11 μήνες μετά...
Δημοσ.

Δεν χρειαζονται οι γυναικες οικο ανοχης. Γινονται οποτε θελουν οι ιδιες οικος ανοχης και γλιτωνουν και τα δρομολογια!!! 

Αρκει να μην εχουν τσιχλα στον εγκεφαλο. 

:-D

Δε νομιζω, φανταζομαι και η γυναικα θα εχει καποια στανταρ που θα πρεπει να καλυπτονται.

Η γυναίκα αν θέλει να ....θεί δεν χρειάζεται να πληρώσει...βγαίνει για ένα ποτό και δεν πληρώνει ούτε ποτό ούτε ταξί για το σπίτι.

Απ τη μια ναι, απ την αλλη δεν ξερει ποιον εχει απεναντι της, αν ειναι κομπλε η ψυχακιας, αν θα τον ξαναδει η οχι και τι συμπεριφορα θα εχει μετα αυτος.

Αρχικά οι γυναίκες δεν χρειάζεται να πάνε σε οίκο ανοχής. Ακόμα και να μην είναι απόλυτα εμφανήσιμες όλο και κάποιον που θα θέλει να βουλώσει καμιά τρύπα θα βρούνε. Τώρα, αν είναι κουασιμόδος σε θηλυκή έκδοση, ακόμα και επι πληρωμή δεν νομίζω ότι θα βρούνε κάτι.

Αυτο. Πολλες γυναικες ξεφευγουν πολυ απο τα κλασσικα προτυπα ομκρφιας, και εκτος αυτου φανταζομαι αν ηθελε απλα να βουλωσει μια τρυπα οπως χαρακτηριζεις γλαφυρα, υπαρχει και το αγγουρι 40 λεπτα απ τη λαικη. Το θεμα ειναι να υπαρχει επαγγελματισμκς , ακομη και σ αυτο.

• 1 χρόνο αργότερα...
Δημοσ.

Αφού ξαναήρθε αυτό το θέμα ψηλά αν και πανάρχαιο, διάβασα πάλι τις απαντήσεις και ρε παιδιά πραγματικά αναρωτιέμαι για το πρακτικό του πράγματος.

Οι γυναίκες εκδιδόμενες χρησιμοποιούν λιπαντικά.

οι άντρες εκδιδόμενοι τι κάνουν για να παίξει έπαρση σημαίας άραγε;

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...