voldemort Δημοσ. 23 Μαΐου 2015 Δημοσ. 23 Μαΐου 2015 Ξερει καποιος φιλος πως απενεργοποιουνται οι φωνητικες κλησεις; Εχω παει στην μπαταρια και μου την απασχολει κατα 3%.Δεν τις χρησιμοποιω. Lolipop 5.0.1...λειτουργικο.
.::NikoS::. Δημοσ. 23 Μαΐου 2015 Δημοσ. 23 Μαΐου 2015 Δηλαδη δε μιλάς στο τηλέφωνο; Γιατι εγω σαν φωνητικες κλησεις καταλαβαινω αυτο το πραγμα...
voldemort Δημοσ. 23 Μαΐου 2015 Μέλος Δημοσ. 23 Μαΐου 2015 Νομιζω οτι δεν μιλαμε για το ιδιο πραγμα. Edit:Μαλλον βρηκα τι παιζεται... Μετα απο ψαξιμο οντως φωνητικες κλησεις ειναι μαλλον αυτο που λες.Διοτι εχει ρυθμιση και κλησεις βιντεο κλπ... Φωνητικες κλησεις νομιζα κλησεις χρησιμοποιωντας κατι σαν την φωνητικη αναζητηση μεσω Bluetooth κ.α. Γραψε λαθος.
.::NikoS::. Δημοσ. 23 Μαΐου 2015 Δημοσ. 23 Μαΐου 2015 Καταλαβα οτι ειχες καταλαβει λαθος πραγμα, αλλα εγω σαν φωνητικες κλησεις καταλαβαινω γενικως τα τηλεφωνηματα. Οταν μπαινεις σε εκεινη την επιλογη να δεις λεπτομεροιες, δε σου δειχνει και διαρκεια; Ειναι η διαρκεια που μιλησες. 1
voldemort Δημοσ. 23 Μαΐου 2015 Μέλος Δημοσ. 23 Μαΐου 2015 Καταλαβα οτι ειχες καταλαβει λαθος πραγμα, αλλα εγω σαν φωνητικες κλησεις καταλαβαινω γενικως τα τηλεφωνηματα. Οταν μπαινεις σε εκεινη την επιλογη να δεις λεπτομεροιες, δε σου δειχνει και διαρκεια; Ειναι η διαρκεια που μιλησες. Eχεις δικιο. Δεν το προσεξα καθολου...απλα επειδη εκανα κανα 2 factory reset(επειδη δοκιμαζα κατι εφαρμογες μεχρι να στησω το μηχανημα) και στην αρχη δεν μου το εδειχνε(δεν ξερω γιατι)νομιζα οτι δεν επρεπε να τρεχει. Εαν ψαξεις σχετικα με φωνητικες κλησεις εχει και κατι αλλα...αλλα ο καθενας οπως θελει τα περιγραφει. Τελος καλο,ολα καλα.
.::NikoS::. Δημοσ. 23 Μαΐου 2015 Δημοσ. 23 Μαΐου 2015 Οντως ο καθένας τα γράφει όπως θέλει. Και οι ελληνικές μεταφράσεις κάνουν ακόμα χειρότερα τα πράγματα μερικές φορές. Παράδειγμα σε ενα samsung παλαιοτερα ελεγε εκει στην μπαταρια κατι για ραδιο. Και εννοουσε την υπηρεσια που πιανει σημα το κινητο Τα αλλα που λες για τις φωνητικες εντολες μαλλον πρεπει να περιεχονται καπου αλλου. Λογικά σε κάποιο google service μαζι με πολλα αλλα πραγματα. Επισης αν πας στη διαχειριση εφαρμογων εκει που σου δειχνει ολες τις εφαρμογες (και αυτες που ειχε το κινητο απο μονο του) ισως βρεις καποια που δε θες και να τα κανεις Απενεργοποιηση. Αυτο δε γινεται σε ολες τις εφαρμογες ομως. Αν θες να σβησεις εφαρμογες συστηματος πρεπει να γινεις root. Και φυσικα μετα για να τις επαναφερεις ή πρεπει να τις κρατησεις backup ή πρεπει να ξαναφλασαρεις το λογισμικο της συσκευης.
voldemort Δημοσ. 23 Μαΐου 2015 Μέλος Δημοσ. 23 Μαΐου 2015 Επισης αν πας στη διαχειριση εφαρμογων εκει που σου δειχνει ολες τις εφαρμογες (και αυτες που ειχε το κινητο απο μονο του) ισως βρεις καποια που δε θες και να τα κανεις Απενεργοποιηση. Αυτο δε γινεται σε ολες τις εφαρμογες ομως. Αν θες να σβησεις εφαρμογες συστηματος πρεπει να γινεις root. Και φυσικα μετα για να τις επαναφερεις ή πρεπει να τις κρατησεις backup ή πρεπει να ξαναφλασαρεις το λογισμικο της συσκευης. Αυτο παντα το κανω.Κατι facebook,hangouts,svoice κλπ εχουν φαει disable αρκετα.Κανα 2-3 ηθελα ακομη αλλα δεν με αφηνει(θελει root) χωρις να ειναι χρησιμα.Τωρα ειμαι στο 1,5gb δεσμευμενα. Οταν τελειωσει η εγγυηση θα γινει και το root.
.::NikoS::. Δημοσ. 23 Μαΐου 2015 Δημοσ. 23 Μαΐου 2015 Για τι συσκευη μιλαμε; Και ροοτ να κανεις απο την διαχειριση εφαρμογων παλι δε θα σε αφηνει. Με προγραμμα τριτου κατασκευαστη μπορεις να κανεις τετοια πραγματα.
saruman123 Δημοσ. 23 Μαΐου 2015 Δημοσ. 23 Μαΐου 2015 Ξερει καποιος φιλος πως απενεργοποιουνται οι φωνητικες κλησεις; Εχω παει στην μπαταρια και μου την απασχολει κατα 3%.Δεν τις χρησιμοποιω. Lolipop 5.0.1...λειτουργικο. ΚαλησπεραΟτι διαγραφη θες μονο με root Το Uninstaller pro κανει αυτη την δουλεια Μια λυση προσωρινη χωρις root για να μην σου απασχολει την μπαταρια ειναι το Greenify(η τελευταια εκδοση δεν θελει root)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα