Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γέμισε ο τόπος συσκευές και λειτουργικά συστήματα. Μας έχουν πρήξει τα μυαλά , είναι τόσο μεγάλη η ποικιλία στην αγορά των smartphone που και να θες να αγοράσεις κάτι θα σου πάρει τουλάχιστον 2,5 χρόνια για να αποφασίσεις τι και ποιο.

First-World-Problems.jpg

• Like 9
Δημοσ.

Δεν ξέρω τι λεει ο τύπος, πάντως έχοντας δει firefoxOS σε αλκατέλ συσκευή, το βρήκα εύχρηστο και ενδιαφερον.

Μακάρι να πάει καλά.

Είχα και εγω το Alcatel και όντως το FirefoxOS ήταν ενδιαφέρον και μου άρεσε παρόλο τα bugs που είχε.. περίμενα αρκετούς μήνες για να δώσουν το update όπως και έκαναν με το οποίο διόρθωσαν κάποια πράγματα στο GUI αλλά τα σοβαρά bugs παρέμειναν... όποτε το Alcatel πήγε στον πάγκο.

Με τα specs των 25$ για smartphone απλά θα δεν.... και καλά κάνει και δεν το προχωράει. 

Δημοσ.

τι ακριβως πρεπει να εχει για να σε εντυπωσιασει; να φτιαχνει καφε;

Ας αρχίσει πρώτα να μην κρασσάρει και να κολλάει. Δεν ξέρω τι πρέπει να κάνει, αλλά πρέπει να είναι κάτι καλό αλλιώς ο Chrome θα μείνει κυρίως μαζί με τον Edge.

Δημοσ.

Μακάρι. Θα το ψάξω και εγώ αλλά αν ξέρεις ήδη πως να μεταφέρω bookmarks/history/session/etc στο νέο προφιλ πες μου. Μέχρι να βρω κάτι θα μείνω στο 37.0.2 που λειτουργεί στην εντέλεια.

Μπορείς να δοκιμάσεις να κάνεις refresh το υπάρχον προφίλ. Σβήνει τις τροποποιήσεις που έκανες στο προφίλ σου κρατώντας παράλληλα κωδικούς, bookmarks κ.λπ.

https://support.mozilla.org/en-US/kb/refresh-firefox-reset-add-ons-and-settings

Δημοσ.

Ας αρχίσει πρώτα να μην κρασσάρει και να κολλάει. Δεν ξέρω τι πρέπει να κάνει, αλλά πρέπει να είναι κάτι καλό αλλιώς ο Chrome θα μείνει κυρίως μαζί με τον Edge.

μαλλον πρεπει να αλλαξεις pc ή να κανεις φορματ δεν φταιει ο φουφης.

Δημοσ.

μαλλον πρεπει να αλλαξεις pc ή να κανεις φορματ δεν φταιει ο φουφης.

O Firefox κρασάρει, εμένα προσωπικά για ένα διάστημα κράσαρε κάθε μέρα, χωρίς να τον έχω φορτωμένο πολλά πολλά και σε PC καλό. Πλέον το έχω γυρίσει σε Chrome μόνο και μόνο λόγω σταθερότητας.

Δημοσ.

μονο που εγω το δουλευω το chrome απο τη πρωτη μερα που βγηκε εκει να δεις κρασαρισμα και χωρις πολλα πολλα επανω. Εβαλα φουφη πριν 3ης εβδομαδες και βρηκα την υγεια μου.

Δημοσ.

Ρε παιδιά μια  βοήθεια αν ξέρει κάποιος:

Έχω το lightshot στον υπολογιστή και όταν παίρνω screenshot, αν πατήσω το παρακάτω εικονίδιο

k2z5ZE8.png

Μπορώ στον Chrome, να κάνω με ctrl v επικόλληση στο Facebook σαν σχόλιο.

Στον Mozilla δεν λειτουργεί η επικόλληση.

Καμια ιδέα? Να πω πως κατέβασα και το addon του lightshot, αλλά τζίφος.

Δημοσ.

δεν εχει κανενα τετοιο προβλημα. το προβλημα ειναι απο την μερια σου. δοκιμασε να τρεξεις ενα καινουργιο,καθαρο προφιλ.

Δημοσ.

δεν εχει κανενα τετοιο προβλημα. το προβλημα ειναι απο την μερια σου. δοκιμασε να τρεξεις ενα καινουργιο,καθαρο προφιλ.

Κολλάει κάποιες φορές στα videos και στις σελίδες που έχουν κινούμενες εικόνες.

Έχω τον ι7-4770Κ και 16 γιγα ραμ. Αποκλείεται να μην του φτάνει αυτό.

Δημοσ.

O Firefox κρασάρει, εμένα προσωπικά για ένα διάστημα κράσαρε κάθε μέρα, χωρίς να τον έχω φορτωμένο πολλά πολλά και σε PC καλό. Πλέον το έχω γυρίσει σε Chrome μόνο και μόνο λόγω σταθερότητας.

Ναι, σταθερότητα στη ρουφιανιά. Εσύ σερφάρεις και η Google πλουτίζει, αλλά ο κάθένας με τα γούστα του. Προσωπικά θεωρώ τον firefox τον καλύτερο browser.

Για το firefox OS: είχα την ευκαιρία να το δω για λίγο και δε με εντυπωσίασε ιδιαίτερα. Στο ταπεινό hardware του Alcatel απλά δουλεύει. Θα μπορούσε να τα παέι καλύτερα αν αποκτούσε λίγο περισσότερο "χαρακτήρα". Αν ανέβαζαν λίγο τα specs των κινητών που το χρησιμοποιούν ή το έκαναν ακόμα πιο απλοϊκό ώστε να πάει πιο άνετα, τότε ίσως να είχε μια ελπίδα. Απλά θα πρέπει να ξεκαθαρίσουν σε πιο κοινό απευθύνεται και να κάνουν τις ανάλογες ενέργειες ώστε να ανταποκριθεί στις ανάγκες του. Προφανώς η Mozila το πήγαινε προς "φτηνό smartphone", αλλά την πρόλαβε η MS, που έχει 4πύρηνο, δίκαρτο με 59€. Μάλλον η Mozila σκέφτηκε να πάει ακόμα πιο χαμηλά, αλλά υπάρχει και το θέμα του hardware... Με 25€ δε νομίζω ότι μπορείς να πάρεις αρκετά ικανό hardware, ώστε να τρέχει αξιοπρεπώς ένα πλήρες mobile OS. Τώρα τα πράγματα είναι αρκετά δύσκολα για τη Mozila...

Δημοσ.

Firefox browser δουλεύει απροβλημάτιστα σε μένα και μ ένα σωρό καρτέλες ανοιχτές. Όσο για το firefox OS το είχα δει σε εκείνο το πρώτο alcatel που είχε έρθει Ελλάδα και παίζει να μην έκανε ούτε για να πάρεις τηλέφωνο( είχε βέβαια ελαφρυντικό πως ήταν η πρώτη έκδοση και σε πολύ low spects συσκευή). Αν δεν κάνει καμιά καλή κίνηση δεν τη κόβω να χει μέλλον στο mobile τομέα και κρίμα γιατί είναι πολύ σημπαθητική η Mozilla.

Δημοσ.

Γέμισε ο τόπος συσκευές και λειτουργικά συστήματα. Μας έχουν πρήξει τα μυαλά , είναι τόσο μεγάλη η ποικιλία στην αγορά των smartphone που και να θες να αγοράσεις κάτι θα σου πάρει τουλάχιστον 2,5 χρόνια για να αποφασίσεις τι και ποιο.

αυτό όπως το περιγράφεις λέγεται εξέλιξη και όχι μονοπωλειακή αγορά.....και τα λειτουργικά στην χαμηλή κατηγορία είναι δύο android και windows phone,όχι και τόσο μεγάλη ποικιλία.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...