aragorn Δημοσ. 23 Μαΐου 2015 Δημοσ. 23 Μαΐου 2015 Αλό και χαίρετε στην παρέα Χρειάζομαι τη συμβουλή σας για καινούριο σύστημα που πρέπει να ψωνίσω, καθώς είμαι με το laptop 4ετίας μου και έχει αρχίσει και τα φτύνει - δηλαδή μια χαρά δουλεύει, αλλά όταν πάω να κάνω οτιδήποτε παραπάνω από απλή χρήση office/internet, μπουκώνει (και με το δίκιο του, έχει έναν i3 και 4γίγα ραμ). Το λάπτοπ είναι το Toshiba Satellite L775-15R με οθόνη 17'' και βασικά αν μπορώ να το πουλήσω θα το κάνω - μπας και ξέρουμε τί χρήματα μπορεί να αξίζει αυτό το πράγμα τώρα? Για το νέο σύστημα συμπλήρωσα τη φόρμα για να βοηθήσω όποιον μπορεί να μου δώσει μια πρόταση: Ποσό που διαθέτουμε : Είμαι στην Αυστραλία, οπότε ομιλώ σε δολλάρια Αυστραλίας, και λέω μέχρι 1000 - 1200$ . Ιδανικά δε θα ήθελα να ξεπεράσω τα 1000 αλλά οκ 200 επιπλέον για καβάτζα. Χρήση υπολογιστή : Γενική χρήση internet, office, αλλά και photo editing/managing. Καλό θα ήταν να μπορεί να παίξει και κανένα game. Ειδικά προγράμματα που θα χρησιμοποιήσουμε: Photoshop, Lightroom κυρίως Αν στη σύνθεση χρειαζόμαστε οθόνη? Αν όχι ποια οθόνη έχουμε και αν σκεφτόμαστε να αγοράσουμε μελλοντικά μια άλλη. Έχω ήδη μία HP Pavilion 25xi , και μελλοντικά θα ήθελα να προσθέσω μια δεύτερη οθόνη στο σύστημα. Αν στη σύνθεση χρειαζόμαστε και πληκτρολόγιο,ηχεία,ποντίκι? Όχι Τοποθεσία στην οποία βρισκόμαστε ( για την επιλογή κατάλληλου καταστήματος). - Μελβούρνη Αυστραλίας το κατάστημα που κοιτάω κατά βάση είναι αυτό: http://www.centrecom.com.au/ Αν τα κομμάτια που θέλουμε να αγοράσουμε θέλουμε να είναι απο ένα κατάστημα ή επιθυμούμε την αγορά απο διαφορετικά καταστήματα? Από το ίδιο κατάστημα λέω, δε θέλω να μπλέξω. Αν επιθυμούμε να συναρμολογηθεί το σύστημα στο κατάστημα(στην περίπτωση που δεν γνωρίζουμε πως να το συναρμολογήσουμε) ή το σύστημα θα στηθεί απο τον ενδιαφερόμενο? Θα το στήσω μόνος μου. Αν επιθυμούμε λειτουργικό σύστημα και πιο . ε Γουίντοουζ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα