Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα σας. Χτες μου εδωσε ο θειος μου το iphone 4s. Το είχε παει σε εναν τεχνικο να του αλλαξει την μπαταρια, του το κρατησε γυρω στον μήνα. οταν του το εφερε το κινητο και το ανοιξε ελεγε οτι το κινητο ειναι απενεργοποιημενο και οτι θελει συνδεση με το itunes για να ενεργοποιηθει. τα προβληματα ειναι 2! πρωτον δεν ειχε ποτε itunes, κλησεις εκτακτης αναγκης δεν μπορει να κανει για να του το ξεκλειδωνα με κατι βιντεακια π ειδα στο youtube, αφου δεν μπορει να βγαλει εστω δεν υπαρχει σιμ , ψαχνει συνεχεια για το δυκτιο.ημερομηνια και ωρα δεν μπορω να τα αλλαξω αφου ειναι κλειδωμενο. Σκεφτηκα να αλλαξω την κεραια , αλλα καθως παλι το εψαχνα λεει οτι μπορει να φταει η ημερομινια και η ωρα για το σημα. τι να κανω;Ευχαριστω

Δημοσ.

οπως;

Γιατι να ειναι απενεργοποιημενο και προσπαθεις να το ξεκλειδωσεις;δεν θυμαται το email και το Password που εβαζε;

Πως θα το ανοιξεις;Εαν δεν ξερεις κωδικους θα πρεπει να επικοινωνησεις με την Apple.

Eκτος κι αν ο θειος σου θυμαται το email του και να αλλαξει κωδικο απο εκει.

Δημοσ.

με τα iphone δεν εχω καμια σχεση πραγματικα, e-mail και τετοια δεν θυμαται , κατι ο γιος του ειχε κανει λεει και κατι τετοια , το πηραμε τηλεφωνο το παιδι και δεν εβγαλα ακρη .με το itunes μπορω να κανω κ εγω δικο μ λογαριασμο και να το ξεκλειδωσω ;

Δημοσ.

με τα iphone δεν εχω καμια σχεση πραγματικα, e-mail και τετοια δεν θυμαται , κατι ο γιος του ειχε κανει λεει και κατι τετοια , το πηραμε τηλεφωνο το παιδι και δεν εβγαλα ακρη .με το itunes μπορω να κανω κ εγω δικο μ λογαριασμο και να το ξεκλειδωσω ;

Όχι δεν υπάρχει λύση. Αν δεν είναι κλεμένο το κινητό και έχεις απόδειξη αγοράς μπορείς σύμφωνα με αυτές τις οδηγίες να το ξεκλειδώσεις. Αλλιώς τζάμπα το αγόρασες/έκλεψες

Δημοσ.

Δεν εχετε σχεση με i-phone.Ουτε εσυ,ουτε ο θειος σου ουτε ο γιος του.Τι ατυχια ρε γαμωτο.

Αλλα να το αγορασετε σε τιμη ευκαιριας ειχατε σχεση-γνωση.

Δινει πονο η apple στο θεμα ασφαλειας,την παραδεχομαι.

Δημοσ.

Το μονο που μπορεις να κανεις ειναι να βρεις το μαιλ του παλιού κατοχου μεσο ενος glitch...

Δεν βοηθαει ομως καθος απ οτι μας λες το κινητό ειναι 99% κλεμμένο οποτε καλη τυχη...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Οταν λες κλειδωμενο τι ενώνεις,δεν εχεις καμια πρόσβαση στο τηλ.  Συνδεση με το ι τουνεσ εκανες.    

Απο τι λες τουλαχιστον δεν το αγορασες τωρα, μπαταρια άλλαξε ο θειος ,ας το παει στον τεχνικο να το ενεργοποιήσει, αν ειναι κλεμμένο δεν πρόκειται να ξεκλειδώσει ποτε.

Πριν την αλλαγη μπαταριας λειτουργούσε κανονικά?Καλό θα ηταν να γινεις ποιο συγκεκριμένος.Πρωτα ρωταμε και μετα βγαζουμε συμπεράσματα και εκτοξεύουμε κατηγορίες.

Επεξ/σία από spyros007
Δημοσ.

Τι λετε ρε στον άνθρωπο .Συνδεση με το ι τουνεσ θελει η μια διαδικασία με το wi fi  για να δει την sim λογο αλλαγής μπαταρίας. Κομπλέξαρες δεν ειναι κλειδωμένο το τηλ ουτε κλεμμένο, απλως άσχετος αυτος που το εχει. Αφήστε λοιπον τις παπαρι2ες και βοηθηστε τον.

τον ρώτησα στο 5 ποστ και δεν απάντησε,τι άλλο να του πούμε?  

Δημοσ.

spyros007 ευχαριστω,  le06 μου λεει αγνωστη συσκευη μολις το συνδεω

drivers έχεις περάσει στο pc?

Δημοσ.

drivers έχεις περάσει στο pc?

Δεν χρειάζεται κάτι, το βρίσκει συνήθως!

Εγώ αυτό που κατάλαβα δεν είναι κλειδωμένο με apple id κλπ, απλά θέλει ενεργοποίηση από το iTunes. Το κατέβασες το iTunes στον υπολογιστή σου;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...