Προς το περιεχόμενο

Galaxy s6 fast charging

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα παιδια προχθες πηρα το s6 και θα ηθελα να κανω μια ερωτηση για το fast charging.

Να χρησιμοποιω το fast charging συνεχεια ως φορτιση η να παρω αλλον φορτιστη και να φορτιζω το κινητο κανονικα?Θα εχει προβλημα η μπαταρια αν κανω καθε μερα μια φορτιση με το φαστ τσαρτζ ευχαριστω πολύ!

Δημοσ.

Η γρηγορη φορτιση δεν ειναι μονο στον φορτιστη αλλα και επιλογη στο android.Εαν δεν θελεις να χρησιμοποιεις την γρηγορη φορτιση απενεργοποιησε την.

Ρυθμισεις

Εξοικονομηση ενεργειας

Γρηγορη Φορτιση(Ξετσεκαρισε την)

Ποιος ο λογος να αλλαξεις εναν τετοιο φορτιστη;Να αλλαξεις τον Samsung για να πας που;χαλαρωσε και οτι θελεις αλλο ρωτα εδω μεσα.Εχεις ενα τερας κινητο και απολαυσε το.

Εγω παντως στο note 4 συνηθως την χρησιμοποιω εαν δεν βιαζομαι την απενεργοποιω.

Δημοσ.

Η γρηγορη φορτιση δεν ειναι μονο στον φορτιστη αλλα και επιλογη στο android.Εαν δεν θελεις να χρησιμοποιεις την γρηγορη φορτιση απενεργοποιησε την.

Ρυθμισεις

Εξοικονομηση ενεργειας

Γρηγορη Φορτιση(Ξετσεκαρισε την)

Ποιος ο λογος να αλλαξεις εναν τετοιο φορτιστη;Να αλλαξεις τον Samsung για να πας που;χαλαρωσε και οτι θελεις αλλο ρωτα εδω μεσα.Εχεις ενα τερας κινητο και απολαυσε το.

Εγω παντως στο note 4 συνηθως την χρησιμοποιω εαν δεν βιαζομαι την απενεργοποιω.

δεν έχει επιλογή στο s6

Δημοσ.

δεν έχει επιλογή στο s6

Ναι μου το ειπε και εδωσα την αναλογη απαντηση.

Συνεχιζει κανονικα με οτι προτεινει και λεει η Samsung...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...