darktraitor Δημοσ. 23 Μαΐου 2015 Δημοσ. 23 Μαΐου 2015 Καλησπερα παιδια προχθες πηρα το s6 και θα ηθελα να κανω μια ερωτηση για το fast charging. Να χρησιμοποιω το fast charging συνεχεια ως φορτιση η να παρω αλλον φορτιστη και να φορτιζω το κινητο κανονικα?Θα εχει προβλημα η μπαταρια αν κανω καθε μερα μια φορτιση με το φαστ τσαρτζ ευχαριστω πολύ!
voldemort Δημοσ. 23 Μαΐου 2015 Δημοσ. 23 Μαΐου 2015 Η γρηγορη φορτιση δεν ειναι μονο στον φορτιστη αλλα και επιλογη στο android.Εαν δεν θελεις να χρησιμοποιεις την γρηγορη φορτιση απενεργοποιησε την. Ρυθμισεις Εξοικονομηση ενεργειας Γρηγορη Φορτιση(Ξετσεκαρισε την) Ποιος ο λογος να αλλαξεις εναν τετοιο φορτιστη;Να αλλαξεις τον Samsung για να πας που;χαλαρωσε και οτι θελεις αλλο ρωτα εδω μεσα.Εχεις ενα τερας κινητο και απολαυσε το. Εγω παντως στο note 4 συνηθως την χρησιμοποιω εαν δεν βιαζομαι την απενεργοποιω.
leo06 Δημοσ. 23 Μαΐου 2015 Δημοσ. 23 Μαΐου 2015 Η γρηγορη φορτιση δεν ειναι μονο στον φορτιστη αλλα και επιλογη στο android.Εαν δεν θελεις να χρησιμοποιεις την γρηγορη φορτιση απενεργοποιησε την. Ρυθμισεις Εξοικονομηση ενεργειας Γρηγορη Φορτιση(Ξετσεκαρισε την) Ποιος ο λογος να αλλαξεις εναν τετοιο φορτιστη;Να αλλαξεις τον Samsung για να πας που;χαλαρωσε και οτι θελεις αλλο ρωτα εδω μεσα.Εχεις ενα τερας κινητο και απολαυσε το. Εγω παντως στο note 4 συνηθως την χρησιμοποιω εαν δεν βιαζομαι την απενεργοποιω. δεν έχει επιλογή στο s6
voldemort Δημοσ. 23 Μαΐου 2015 Δημοσ. 23 Μαΐου 2015 δεν έχει επιλογή στο s6 Ναι μου το ειπε και εδωσα την αναλογη απαντηση. Συνεχιζει κανονικα με οτι προτεινει και λεει η Samsung...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα