Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας !! Διεγραψα καταλαθος από το κινητό μου το Google Play Store ,το κινητό μου είναι το Samsung Galaxy Ace ..έχω κάνει διάφορες προσπάθειες αλλά δυστυχώς δεν τα κατάφερα ..μήπως γνωρίζετε κάποιο link για να μπορέσω να το ξανακαταβεσω ;; Ευχαριστώ πολύ !!

Δημοσ.

Το κατεβασα ,το ανοιξα και μου βγάζει "έλεγχος σύνδεσης δοκιμάστε ξανά "

πατα play store apk στο google και θα το βρεις.

Τι να κάνω τώρα ;

Δημοσ.

Να φανταστώ επανεκκίνηση έχεις δοκιμάσει ήδη; Επίσης καλό θα ήταν να κάνεις ένα wipe cache σε περίπτωση που έχουν μείνει δεδομένα απο πριν.

Δημοσ.

Πως να το κάνω αυτό;

Να φανταστώ επανεκκίνηση έχεις δοκιμάσει ήδη; Επίσης καλό θα ήταν να κάνεις ένα wipe cache σε περίπτωση που έχουν μείνει δεδομένα απο πριν.

Δημοσ.

Κρατησε πατημένο τον συνδυαμό home button & power button & volume up, μέχρι να σου εμφανίσει το samsung logo. Μετα αφήνεις τα κουμπιά και σε βγάζει σε μια λίστα εντολών όπου επιλέγεις διάφορες διαδικασές. Προσοχή μπορείς να κάνεις και factory reset απο κει. Κατεβάίνεις - ανεβαίνεις στη λίστα με volume up/down και επιλέγεις με το power button, wipe cache partition.

Δες και αυτό το βιντεάκι να πάρεις μια ιδέα:

Δημοσ.

Καλησπέρα,

δες λίγο παρακάτω για το Play store :)

Σχετική σύνδεση υπάρχει: http://www.apkmirror.com/apk/google-inc/google-play-store/google-play-store-5-1-11-android-apk-download/     Πρόσεξε μόνο ποια έκδοση android έχεις για να κατεβάσεις τη σωστή έκδοση :)

Δημοσ.

αν δεν εχει δουλεψει τιποτα απο τα παραπανω κατεβασε το firmware της συσκευης σου

samsung-updates.com/
ξεζιπαρισετο και στο /system/app η στο priv-app βρισκεται το apk play store, κανε το μεταφορα στην sd card και με το es explorer βαλτο στην ιδια τοποθεσια που ητανε, δωστου τα permissions rw-r--r-- επανεκκινηση της συσκευης και ετοιμος, εισαι σιγουρος οτι μαζι με το play store δε διεγραψες και το google service? χωρις αυτο δε δουλευει
Δημοσ.

εισαι σιγουρος οτι μαζι με το play store δε διεγραψες και το google service? χωρις αυτο δε δουλευει

Εγω εχω σβήσει το google services και έχω την παλιότερη έκδοση του play store. Δουλευει μια χαρα.
Δημοσ.

κοιτα κατα κανονα εξαιρεση σε ορισμενα κινητα να δουλευει αλλα δεν ειναι ο κανονας αυτος, σε gsmart δικο μου που εχω βγαλει οτι google περιπτερο, ταινιες μουσικης νεα +google play store service οτι εκδοση παλια η νεα playstore και να δοκιμασα η δεν ανοιγε καθολου η και

οταν ανοιγε δεν μπορουσα να συνδεθω στο play store, θελει την επισημη 4.4.2 αλλα δεν με απασχολει γιατι ετσι και αλλιως δεν κατεβαζω apps απο τη google, δικη μου επιλογη

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...