graphist83 Δημοσ. 26 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 26 Μαΐου 2015 Το ερώτημα είναι: γιατί να μην πάρει κανείς στα 800 ευρώ την 55Η6400 που συζητάμε στο θέμα, και να δώσει +50% (ώς και αρκετά παραπάνω χρήματα) για να πάρει μια 4K που δεν φαίνεται στα άμεσα χρόνια να υπάρχει περιεχόμενο ... και όταν υπάρξει περιεχόμενο μετά από χρόνια να πάρει τότε 4K που σαφώς θα είναι ανώτερες σε συνολικά χαρακτηριστικά; Για αυτο.. H 7000 εχει Ultra clear panel και εχει πολυ μεγαλη διάφορα με την 6400 ακομα και σε side by side σύγκριση με το ματι. Σαφως και αξιζει την διαφορά εφόσον αυτη ειναι καθαρά ποιότητα εικόνας. περι 4Κ Για την ιστορια τα 4Κ μοντελα περαν της αναλυσης εχουν καλυτερους επεξεργαστες και ανωτερο hardware. Οταν αυτα διατιθονται σε λογικες τιμες δεν βλεπω τον λογο να μην προτιμηθουν. Του χρονου δεν θα υπαρχουν full hd tv.. Ασχετα με το υλικο θεασης. εν συνεχεια Εφόσον κάποιος αναζητήσει κάποια καλή tv με απαιτήσεις στην εικόνα. Και εφόσον τα περσινά μοντέλα εξαντληθουν. Σε νέο μοντέλο μόνο σε 4k θα βρει αυτα που θέλει. Η Samsung έχει την J6300 η οποία είναι μέτρια. Κακή όχι αλλά σε καμία περίπτωση hi end. Η LG φέτος έχει περισσότερα fd μοντέλα αλλά και αυτά φτωχά σε επιδόσεις καθώς έχει δοθεί βάση στα 4Κ και εκεί. Η sony τα ίδια. Άρα καταλήγουμε ότι όσοι ψάχνουν για κάτι καλό σε εικόνα όπως οι περσινες 7000, W829 κτλ. Θα το βρουν φέτος σε 4Κ υλοποίησεις στα ίδια χρήματα με τις αντίστοιχες FULL HD. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
king2009 Δημοσ. 26 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 26 Μαΐου 2015 Οι γωνίες θέασης της h7000 είναι πολύ περιορισμένες όπως και της 6400. Η 7000 δεν έχει περιστρεφομενη βάση. Για μένα είναι τεράστιο μείον και λίγο να είσαι λίγο πιο δεξιά η αριστερά πάει η καλή εικόνα. Για μένα μην πας στην 7000. Στα χαρτιά οκ δείχνει πιο καλή αλλά έχει ελάχιστες πραγματικές διαφορες από την 6400 που την γυρνάς και όπως θες ώστε να μην χάνεις σε εικόνα και έχει εξαιρετική τιμή. Μια επίσκεψη στο avclub θα σε διαφωτίσουν για το πόσο καλή βγήκε η 7000 με πολυάριθμα προβλήματα στο πάνελ. Πρόχειρο δουλειά από τη Samsung φέτος σε αυτή τη σειρά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
graphist83 Δημοσ. 26 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 26 Μαΐου 2015 Μέχρι 50+ μοίρες βλέπεις μια χαρά. για να εχεις θέμα θελει ακραία γωνια που δεν παιζει σε κανένα σπίτι... Οπως προ ειπα καποιος που θα παει σε ενα μαγαζι και τις δει δίπλα δίπλα θα δει αμέσως την διαφορά στην απόδοση (μεταξυ ultra clear και απλου πανελ). Για αυτο και δεν εχω παραθέσει αριθμούς και τεστ. Και η διάφορα ειναι μεγάλη. Επίσης το εαν περιστρεφεται η βαση της TV η οχι το θεωρω μικρο θεμα. Με το αμελητέο βάρος που εχουν περιστρεφονται ολόκληρες το ιδιο εύκολο. Αλίμονο η βάση να κρινει το Hardware!!! Οσο για το AVCLUB εχει μαζευτεί πολυς κόσμος εκει απο καθε γωνια. Πλέων οι απόψεις αλλάζουν καθε milisecond. Αυτοι που πραγματικά ξέρουν και ασχολούνται σπανίως επεμβαίνουν σε θεματα τέτοια καθως καταλήγουν ως θυματα flaming (αν σου θυμιζει κατι τέτοιο και εδω...). Στην τελική πατε σε ενα μαγαζί, παρτε και να usb μαζι σας, δειτε και καμια ρύθμιση και αποφασίστε. Και μετα μου λετε τις εντυπώσεις σας. Δόξα το Θεό όλοι ματάκια και κρίση έχουμε. Κάποιος με απαιτήσεις θα δει αυτα που λεω. Καποιος αλλος οχι. Στην δευτερη περίπτωση αυτος θα ειναι ικανοποιημενος με το 90% των TV της αγοράς. (και ευτυχισμένος καθως ο Hi-End εχει την καταρα να ψάχνει και να μην βρίσκει...) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
king2009 Δημοσ. 27 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 27 Μαΐου 2015 Μέχρι 50+ μοίρες βλέπεις μια χαρά. για να εχεις θέμα θελει ακραία γωνια που δεν παιζει σε κανένα σπίτι... Οπως προ ειπα καποιος που θα παει σε ενα μαγαζι και τις δει δίπλα δίπλα θα δει αμέσως την διαφορά στην απόδοση (μεταξυ ultra clear και απλου πανελ). Για αυτο και δεν εχω παραθέσει αριθμούς και τεστ. Και η διάφορα ειναι μεγάλη. Επίσης το εαν περιστρεφεται η βαση της TV η οχι το θεωρω μικρο θεμα. Με το αμελητέο βάρος που εχουν περιστρεφονται ολόκληρες το ιδιο εύκολο. Αλίμονο η βάση να κρινει το Hardware!!! Οσο για το AVCLUB εχει μαζευτεί πολυς κόσμος εκει απο καθε γωνια. Πλέων οι απόψεις αλλάζουν καθε milisecond. Αυτοι που πραγματικά ξέρουν και ασχολούνται σπανίως επεμβαίνουν σε θεματα τέτοια καθως καταλήγουν ως θυματα flaming (αν σου θυμιζει κατι τέτοιο και εδω...). Στην τελική πατε σε ενα μαγαζί, παρτε και να usb μαζι σας, δειτε και καμια ρύθμιση και αποφασίστε. Και μετα μου λετε τις εντυπώσεις σας. Δόξα το Θεό όλοι ματάκια και κρίση έχουμε. Κάποιος με απαιτήσεις θα δει αυτα που λεω. Καποιος αλλος οχι. Στην δευτερη περίπτωση αυτος θα ειναι ικανοποιημενος με το 90% των TV της αγοράς. (και ευτυχισμένος καθως ο Hi-End εχει την καταρα να ψάχνει και να μην βρίσκει...) Θα μεινω στο κομματι της γωνιας θεασης μιας και τα υπολοιπα ειναι γνωστα.Η 6400 και η 7000 εχουν ιδιες γωνιες θεασης.Στην 6400 που εχω μολις παω 20 μοιρες αριστερα/δεξια το χρωμα αρχιζει να ξεβαφει(κλασσικο προβλημα των va panels).Εκει που εχω την tv χωρις περιστρεφομενη βαση απλα παντα θα εβλεπε μπροστα χωρις να μπορω να την μετακινησω.Εκει η 6400 με καλυψε και δεν πηρα την 7000 για αυτο το λογο.Διπλα διπλα τις ειδα σε mediamarkt/ηλεκτρονικη Θεσσαλονικης που ειναι κοντα στο Ικεα και σε hd υλικο δεν ειδα καποια τρελη διαφορα.Εχω απαιτησεις και τρελη διαφορα ειδα σε μια περσινη f9000 4k.Εκει η εικονα ηταν κρυσταλλο πραγματικα.Το να δωσω 200 ευρω+(τοτε που την πηρα) και να μην μπορω να εχω το 100% της θεασης δεν θα ηταν συνετο. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
et13 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 6 Ιουνίου 2015 Παίδες για την ιστορία να πω ότι αγόρασα από public την 55Η6400 η οποία ήταν στα 800 ευρώ και με το 10% λόγω επιστροφής από κάρτα eurobank μου πήγε τελική τιμή 720!!! Νομίζω ότι σε αυτά τα χρήματα δεν είχε καν ανταγωνισμό... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dletkas Δημοσ. 7 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 7 Ιουνίου 2015 Παίδες για την ιστορία να πω ότι αγόρασα από public την 55Η6400 η οποία ήταν στα 800 ευρώ και με το 10% λόγω επιστροφής από κάρτα eurobank μου πήγε τελική τιμή 720!!! Νομίζω ότι σε αυτά τα χρήματα δεν είχε καν ανταγωνισμό... εκανα την ιδια επιλογη με σενα . την πηρα απο media στα 799 . αναβαθμιση απο την 55'' la620s . ο λογος που με οδηγησε να παω σε μια τοσο minimum αναβαθμιση ειναι οτι με +199 ευρω πηρα καινουργια , με 2 χρονια εγγυηση & καλυτερη σχεδον στα παντα απο την lg που ειχα . ειμουν ετοιμος να παρω 4k και να σκασω 1600 αλλα μολις ειδα υλικο digea (τραγικη η αποδοση σε 4k) , mkv 720p (μετρια η αποφοση σε 4k) και mkv 1080p ( το πολυ ισαξια η αποδοση 4k με μια fhd) καταλαβα οτι δεν ειναι ουτε η αγορα ετοιμη (υψηλες ακομα τιμες στα σοβαρα μοντελα ) αλλα ουτε και υλικο υπαρχει . σε δυο χρονια απο τωρα αντε να χασω 150-200 απο μεταπωληση της samsung και οιτιμες των 4k θα εχουν πεσει αισθητα ακομα αλλα κυριως θα εχουμε δει και την ταση της αγορας γι αυτη την αναλυση . μην ξεχνατε οτι και οι 3d ηταν μονοδρομος μεχρι πριν ενα χρονο αλλα απο οτι φαινεται αυτη η τεχνολογια εγκαταλειπετε απο τις εταιριες σιγα σιγα . υγ. με το υλικο 4k των εταιριων , πραγματικα και η πιο φτηνη 4k σκοτωνε αλλα το upscale που εκανα απο 1080 σε ''4κ'' τα μοντελα εως 1700 ευρω (samsung 7000) ηταν για κλαμματα 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα