fallen4ngel Δημοσ. 24 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 24 Μαΐου 2015 Μόνο το/τα ψυγεία ξέπλυμα τα αλλά όχι εαν είναι καινούργια. Τα ψυγεία με ζεστό νερό στο μπάνιο με πίεση λίγη ώρα και ξέπλυμα με WFI, μετά είσαι έτοιμος. Έαν είναι μεταχειρισμένα βάλε το loop εκτός κουτιού προχειραυ να δουλέψει με WFI να καθαρίσει και τα μπλοκ. Τέλος εαν τα μπλόκ είναι χάλκινα χωρίς νίκελ δηλαδή καλό είναι πριν κάνεις τίποτα να τα καθαρίσεις εσωτερικά με ξυδιτ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΑ μόνο φυσικά. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
necromancher1 Δημοσ. 24 Μαΐου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 24 Μαΐου 2015 Μόνο το/τα ψυγεία ξέπλυμα τα αλλά όχι εαν είναι καινούργια. Τα ψυγεία με ζεστό νερό στο μπάνιο με πίεση λίγη ώρα και ξέπλυμα με WFI, μετά είσαι έτοιμος. Έαν είναι μεταχειρισμένα βάλε το loop εκτός κουτιού προχειραυ να δουλέψει με WFI να καθαρίσει και τα μπλοκ. Τέλος εαν τα μπλόκ είναι χάλκινα χωρίς νίκελ δηλαδή καλό είναι πριν κάνεις τίποτα να τα καθαρίσεις εσωτερικά με ξυδιτ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΑ μόνο φυσικά. Ευχαριστω και παλι φιλε μου αλλα ειναι ολα ολοκαινουργια.Το μπλοκ καινουργιο ολο χαλκινο χωρις επιστρωση νικελ της ΕΚ και το ψυγειο ολο απο χαλκο εκτος το μερος τον βιδωματων που ειναι απο ορειχαλκο(σειρα nexxos της alphacool). Οποτε δεν χρειαζομαι κθαρισμα εκτενες οπως περιεγραψες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fallen4ngel Δημοσ. 25 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 25 Μαΐου 2015 Έχω 4 Nexxos και στ καθαρισμό δεν έβγαλαν τίποτατίποτα, ή έχουν κάνει πολύ καλή δουλειά ή εγώ είμαι τυφλός Εφόσον είσαι με καινούργια πραγματάκια κάνεις ενα ξέπλυμα μόνο τα ψυγεία στο μπάνιο και μετά με WFI και τέλος. Βάλε και ενα premixed και είσαι κομπλε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ma3stros Δημοσ. 25 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 25 Μαΐου 2015 Παιδιά για uv reactive ποια εταιρίας είναι καλο το νερό? Επίσης καλυτερα έτοιμο η να πάρω κάτι dye π υπαρχουν? Ποιο είναι δοκιμασμενα καλό? Της ek είναι καλά? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα