necromancher1 Δημοσ. 23 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 23 Μαΐου 2015 Καλημερα σε ολους(μιας και περασμενες 12).Νομιζω με το τιτλο τα ειπα σχεδον ολα,οποτε θα γινω λιγο πιο επεξηγηματικος.Να χρησημοποιησω απλο απιονισμενο νερο του σουπερ(που βαζουμε στο σιδερο) με ενα ασημι μεσα ή να παω σε ετοιμο υγρο με αντιμικροβιακα κλπ που προφανως θα ειναι και πιο ακριβο? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vagos456 Δημοσ. 23 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 23 Μαΐου 2015 Το δεύτερο. Εγώ πχ χρησιμοποιώ koolance performance. Έχω κρατήσει και τρία χρόνια χωρίς να αλλάξω - καθαρίσω. και οι σωλήνες - μπλοκ δεν έπαθαν τίποτα.(καινούργια) Επίσης καλά λόγια έχω ακούσει για feser αλλά δεν έχω άποψη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
necromancher1 Δημοσ. 23 Μαΐου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 23 Μαΐου 2015 ευχαριστω πολυ εγω εχω ενα Alphacool CKC Cape Kelvin Catcher και σκεφτομουνα μηπως κανω αναμειξη με το απιονισμενο.Προτεινεις οχι? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vagos456 Δημοσ. 23 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 23 Μαΐου 2015 Όχι , ακόμα και με επώνυμα υγρά μη κανείς ανάμειξη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
necromancher1 Δημοσ. 23 Μαΐου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 23 Μαΐου 2015 Οκ σε ευχαριστω.Κατι τελευταιο μονο.Γενικα το απιονισμενο του σουπερ η το αλλο απο φαρμακειο που το παιρνεις σαν λυσεις δεν ενδεικνυνται? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vagos456 Δημοσ. 23 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 23 Μαΐου 2015 Τίποτα από τα δυο για μένα. Εγώ χρησιμοποιώ απιονισμένο μόνο για καθάρισμα τον ψυγείων και των blocks. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
necromancher1 Δημοσ. 23 Μαΐου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 23 Μαΐου 2015 Τίποτα από τα δυο για μένα. Εγώ χρησιμοποιώ απιονισμένο μόνο για καθάρισμα τον ψυγείων και των blocks. Το ειχα μεγαλη απορια αυτο και σκεφτομουνα να παρω WFI απο φαρμακειο που ειναι αποσταγμενο και αποστηρωμενο για να τα καθαρισω.Να σε ρωτησω και κατι ακομα στο ετοιμο υγρο αγορασα και ασημι να βαλω μεσα?χρειαζετε η οχι?γιατι αμα δεν χρειαζετε ειναι ενα διαφορετικο μεταλλο στο συστημα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
looproll Δημοσ. 23 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 23 Μαΐου 2015 Ποτέ και για κανένα λόγο απιονισμενο νερό, τα ιόντα που του λείπουν θα τα πάρει απο τα χάλκινα και μπρούντζινα μέρη του loop σου με αποτέλεσμα να αρχίσει η διάβρωση τους, Τo μόνο που μπορείς να χρησιμοποιήσεις ειναι αποσταγμένος νερό απο το φαρμακείο. Εγώ στο loop μου χρησιμοποιώ έτοιμο υγρό της ek, γενικά οποίο και να χρησιμοποιήσεις έτοιμο μια χαρά ειναι σε τελική 10-20€ Για ένα loop που κάνει κάποια κατοστάρικα δεν ειναι τίποτα, τσικουνιες σε custom loop δεν κάνουμε ΠΟΤΕ αλλιώς αέρας και μονο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
necromancher1 Δημοσ. 23 Μαΐου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 23 Μαΐου 2015 Ποτέ και για κανένα λόγο απιονισμενο νερό, τα ιόντα που του λείπουν θα τα πάρει απο τα χάλκινα και μπρούντζινα μέρη του loop σου με αποτέλεσμα να αρχίσει η διάβρωση τους, Τo μόνο που μπορείς να χρησιμοποιήσεις ειναι αποσταγμένος νερό απο το φαρμακείο. Εγώ στο loop μου χρησιμοποιώ έτοιμο υγρό της ek, γενικά οποίο και να χρησιμοποιήσεις έτοιμο μια χαρά ειναι σε τελική 10-20€ Για ένα loop που κάνει κάποια κατοστάρικα δεν ειναι τίποτα, τσικουνιες σε custom loop δεν κάνουμε ΠΟΤΕ αλλιώς αέρας και μονο ευχαριστω για την συμβουλη οπως εγραψα και πιο πανω για το ασημι τι γνωμη εχεις? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
looproll Δημοσ. 23 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 23 Μαΐου 2015 Παρακαλώ φίλε μου δεν κατάλαβα τι εννοείς λέγοντας ασημι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
necromancher1 Δημοσ. 23 Μαΐου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 23 Μαΐου 2015 Παρακαλώ φίλε μου δεν κατάλαβα τι εννοείς λέγοντας ασημι silver coil sorry που δεν το εξηγησα νωριτερα.Καπου διαβασα οτι δεν χρειαζετε να βαλεις σε ετοιμα υγρα.Αμα οντως δεν χρειαζετε να μην το βαλω γιατι ετσι προσθετω παραπανω μεταλλα στο συστημα ενω τωρα μπλοκ ψυγειο ειναι απο χαλκο 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fallen4ngel Δημοσ. 23 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 23 Μαΐου 2015 Όχι δεν χρειάζεται φίλε μου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
necromancher1 Δημοσ. 23 Μαΐου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 23 Μαΐου 2015 Όχι δεν χρειάζεται φίλε μου. Ευχαριστω για την απαντηση.τζαμπα το πηρα δηλαδη ε? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fallen4ngel Δημοσ. 23 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 23 Μαΐου 2015 Χρειάζεται μόνο εαν βάλεις διαφορετικά μέταλλα και WFI, άστο στην άκρη ποτέ δεν ξέρεις 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
necromancher1 Δημοσ. 23 Μαΐου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 23 Μαΐου 2015 Χρειάζεται μόνο εαν βάλεις διαφορετικά μέταλλα και WFI, άστο στην άκρη ποτέ δεν ξέρεις Αυτο σκοπευα να κανω.Οκ οποτε θα χρησημοποιησω το WFI απο φαρμακειο για να πλενω τα παρτ και μετα το ετοιμο χωρις το ασημι για να τρεξω το loop. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα