Προς το περιεχόμενο

Samsung s6 ή s6 edge?

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πολυ καλά φιλε και τα δυο Samsung και τα δυο αξίζουν τα λεφτα τους ειναι καθαρά αυτο που σου αρεσει εσενα πιο πολυ γιατι ευχαριστημένος θα μείνεις και με τα δυο

Sent from my iPhone using Insomnia

Δημοσ.

Aν τα έσκαγε σε iphone θα υπήρχαν 200 χλευαστικά σχόλια όμως. Πιάνει τώρα κάποιος το point μου;

οχι

Μπερδεύεις το τι πρέπει να ισχύει με το τι ισχύει στην πραγματικότητα. Θύμα buling Θα έπεφτε αν ανέφερε iphone ο άνθρωπος. Τώρα με το samsung όλα καλά, τον καμαρώνουμε κιόλας.

μπερδευεσαι απλα βαρεθηκε ο κοσμος να ασχολειται με το θεμα καθε φορα.Δε πα να βγει στο παραθυρο και θα πεταξει 10000 ευρω δικα μου ειναι?φωτια βαζει και τα καιει αμα θελει...

Αλλα οταν βγαινουν καποιοι και λενε εκανα πολυ εξυπνη αγορα "επενδυση" εεεε ττοτε ενα μικρο κραξιμο τους αξιζει

Δημοσ.

Ούτε εγώ τα διαθέτω αυτα τα λεφτά για κινητο... Με επιδότηση το παίρνω και δίνω 50€... Γιατί να μην το παρω? Αλλα η ζηλοφθονία ειναι άσχημη... Αλλα δεν πειράζει...

• Like 2
Δημοσ.

Ούτε εγώ τα διαθέτω αυτα τα λεφτά για κινητο... Με επιδότηση το παίρνω και δίνω 50€... Γιατί να μην το παρω? Αλλα η ζηλοφθονία ειναι άσχημη... Αλλα δεν πειράζει...

950 ευρω επιδοτηση?Γουατ δε φακ!200 ευρω παγιο εχεις?

Εγω 4 χρονια σταθερα στην εταιρεια που ειμαι αυτην την στιγμη πληρωνω παγιο απο 37-49ευρω ( εχω αλλαξει 2 φορες προγραμμα ) και την τελευταια φορα που εληξε το συμβολαιο πηγα να ρωτησω τι επιδοτηση θα παρω και μου ειπαν 20 ευρω για αγορα συσκευης ή ενα διπυρηνο μα σανγκ γιονγκ κινητο,αφου ακομα και ο ιδιος ο πωλητης εβαλε τα γελια την ωρα που το ελεγε...και μετα απο αιτηση φορητοτητας παλι δεν διναν τιποτα και το καλυτερο που γινοταν ηταν εκπτωση παγιου 40%

• Like 1
Δημοσ.

Πολυ καλά φιλε και τα δυο Samsung και τα δυο αξίζουν τα λεφτα τους ειναι καθαρά αυτο που σου αρεσει εσενα πιο πολυ γιατι ευχαριστημένος θα μείνεις και με τα δυο

Sent from my iPhone using Insomnia

Εννοειται οτι αξιζουν τα λεφτα τους,ειδικα το S6 edge 770+ευρω,ειδικα στις μερες μας τσαμπα πραγμα.....ΔΕΝ. Βεβαια δεν σημαινει αυτο που γραφω οτι πρεπει να αγορασουμε κινητα με 50ευρω,αλλα οταν πλεον μπορεις να βρεις κινητα τουμπανα με τα μισα χρηματα τα οποια τρεχουν το Lolipop σφαιρα και εχουν καλη ποιοτητα κατασκευης Ε ΟΧΙ δεν αξιζουν τα λεφτα τους.

Φυσικα ο καθενας οτι θελει παιρνει αλλα καποια πραγματα ειναι δεδομενα οπως και να το κανουμε.

Δημοσ.

Εννοειται οτι αξιζουν τα λεφτα τους,ειδικα το S6 edge 770+ευρω,ειδικα στις μερες μας τσαμπα πραγμα.....ΔΕΝ. Βεβαια δεν σημαινει αυτο που γραφω οτι πρεπει να αγορασουμε κινητα με 50ευρω,αλλα οταν πλεον μπορεις να βρεις κινητα τουμπανα με τα μισα χρηματα τα οποια τρεχουν το Lolipop σφαιρα και εχουν καλη ποιοτητα κατασκευης Ε ΟΧΙ δεν αξιζουν τα λεφτα τους.

Φυσικα ο καθενας οτι θελει παιρνει αλλα καποια πραγματα ειναι δεδομενα οπως και να το κανουμε.

Και με το datsun πας στη δουλειά σου, και με το Citroën και με το Mercedes. Το ότι με όλα κάνεις την ίδια δουλειά δε σημαίνει πως το Mercedes δεν αξίζει τα λεφτά του. Το ίδιο ισχύει και εδώ... Αν θες κάτι το διαφορετικό, κάτι να ξεχωρίζει, το στατους... Edge θα πάρεις... Δε θα πάρεις ελεφον και μειζου.

Δημοσ.

Μπερδεύεις το τι πρέπει να ισχύει με το τι ισχύει στην πραγματικότητα. Θύμα buling Θα έπεφτε αν ανέφερε iphone ο άνθρωπος. Τώρα με το samsung όλα καλά, τον καμαρώνουμε κιόλας.

Το πρόβλημα δεν είναι το πόσα λεφτά ξοδεύει κάποιος αλλά σε τι. Οπως και να το κανουμε οταν αγοράζει το S6 αγοράζει κατι πολυ πιο ουσιαστικό από το Iphone. Χώνεψε το. Αν αγόραζε Iphone, το κράξιμο θα ηταν απολύτως δικαιολογημένο αλλά οχι για το κοστος απο μόνο του. Σοδα και ξύδι.

Δημοσ.

Το πρόβλημα δεν είναι το πόσα λεφτά ξοδεύει κάποιος αλλά σε τι. Οπως και να το κανουμε οταν αγοράζει το S6 αγοράζει κατι πολυ πιο ουσιαστικό από το Iphone. Χώνεψε το. Αν αγόραζε Iphone, το κράξιμο θα ηταν απολύτως δικαιολογημένο αλλά οχι για το κοστος απο μόνο του. Σοδα και ξύδι.

Δεν θα συμφωνησω μαζι σου σε αυτο.Ειτε δωσεις 900 ευρω για iphone ειτε για android ειναι το ιδιο πραγμα.Κανενα απο τα δυο δεν "βγαζει" τα λεφτα του.Τους χρηστες iphone τους κραζαμε επειδη ειχαν φαει τον "παπα" της εταιρειας και προσπαθουσαν να πεισουν τον υπολοιπο κοσμο οτι ειναι τοσο ακριβο επειδη προσφερει ενα σκασμο πανακριβες υπηρεσιες,κοινος οτι αξιζει τα λεφτα που δινεις.Και για αλλους λογους που δεν ειναι σχετικοι.

Ειναι το ιδιο που ειπε ο φιλος για τα αυτοκινητα αν παμε ιδιως σε λιγο παλαιοτερα που ο εξοπλισμος ηταν ψιλοιδιος ειτε bmw ειτε insignia επερνες το μονο που αλλαζει ειναι η τιμη και το σημα δεν σου προσφερει πολλα παραπανω.

Οπως και να εχει καμια συσκευη δεν βγαζει τα 800-900-1000 ευρω που κοστιζει απο εκει και περα αν θες να δωσεις αυτο το ποσο για ενα κινητο το δινεις κανενα προβλημα,απλα δεν κανει τιποτα παραπανω απο ενα κινητο των 500 ευρω,γιαυτο και πεφτουν ολοι και κραζουν οταν ανοιγει τετοιο θρεαντ.Η κοπελα ομως λεει οτι εχει επιδοτηση οποτε η μ@λ@κια θα ηταν να μην επερνε κατι τοσο ακριβο.

Προτινω να κλειδωσει το θρεαντ καθως μονο τετοια θα γραφονται απο εδω και περα και το ερωτημα της κοπελας απαντηθηκε

Δημοσ.

Και με το datsun πας στη δουλειά σου, και με το Citroën και με το Mercedes. Το ότι με όλα κάνεις την ίδια δουλειά δε σημαίνει πως το Mercedes δεν αξίζει τα λεφτά του. Το ίδιο ισχύει και εδώ... Αν θες κάτι το διαφορετικό, κάτι να ξεχωρίζει, το στατους... Edge θα πάρεις... Δε θα πάρεις ελεφον και μειζου.

Κοιτα εδω εχεις ενα αδικο με 350 -400 ευρω βρισκεις κινητα με παρομοιες οθονες επεξεργαστες ram ποιοτητα υλικου camera και οτι αλλο θες, ,μιλαω για κινητα που μπορεις να κανεις τα παντα(οχι απλα να μπαινεις στο internet). Ενοοω οτι  διαφορα πχ ενος κινητου με 650-700 ευρω με ενα κινητο των 300-350 ευρω δεν ειναι και τοσο μεγαλη(για να μην γινω κακος και πω οτι ουσιαστικα η διαφορα που εχουν αν εχουν ειναι ασημαντη). Απο την αλλη μια Mercedes με το Toyota Auris  που εχω εγω εχουν μεγαλη διαφορα και δικαιολογειται το ευρος που υπαρχει στην διαφορα τιμης.

Υ.Γ. Ασε που για την camera των κινητων  αποψη μου ειναι οτι στο  επιπεδο του Lumia 930(πιο ψιλο επιπεδο απο τα αλλα 2 που αναφερω) Samsung galaxy s5 η lg g3  ολοι ειναι ευχαριστημενοι , κινητο δηλαδη με 300-350 ευρώ , Δηλαδη  οκ κινητο παιρνεις. Αυτοι που  πουλανε φωτογραφικες κανονικες τι θα γινουν κλεφτες ? :P

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...