Αστροβασιλης_ Δημοσ. 23 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 23 Μαΐου 2015 Καλησπερα, Ειμαι το μελος Αστροβασίλης παλιο μελος απο το 2007 με συνεχη παρουσια στα AMD υποφορουμ του ινσομνια και το φλεβαρη ειχα φτιαξει αλλους δυο λογαριασμους μονο και μονο για τις αγγελιες. Δυστυχως ο HAL με επιασε πριν λιγο και μου τους διεγραψε. Δεν εχω προβλημα με τους αλλους δυο αλλα ειναι κριμα να μου διαγραφτει ο κυριος λογαριασμος μου ο Αστροβασιλης. Εχω 26 αξιολογησεις κει θετικες. Εκανα λαθος και πηρα το μαθημα μου. Καλο ειναι να το μαθουν μεσω αυτου του νηματος και αλλοι που εχουν ή θα προσπαθησουν να φτιαξουν και δευτερους λογαριασμους. Ελπιζω σε θετικη σταση απο εσας παιδια. Επαιξα και εχασα. Ευχαριστω πολυ Βασιλης 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mau-Maus Δημοσ. 23 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 23 Μαΐου 2015 Ε , σου έμεινε αυτος .. σιγα - σιγα σε λιγα χρονάκια θα τον ξαναφτιαξεις οπως τον αλλον , υπομονή ! παντως πιστεύω ειναι ντροπή και ανέντιμο να ανοίγεις πολλαπλους λογαριασμούς μόνο για τις αγγελίες για να αξιολογείς απο τον εναν λογαριασμό θετικά τον άλλον , δεν ξερω αν το έκανες γι αυτο ομως θεωρώ πραγματικά ντροπή και λυπάμαι αυτούς που το κάνουν .. 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pape11 Δημοσ. 23 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 23 Μαΐου 2015 Συγχωρεμένος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
corsair04 Δημοσ. 23 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 23 Μαΐου 2015 μάλλον θα τα κανείς συλλογή τα ban έρχεται κι’ άλλο 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Αστροβασιλης_ Δημοσ. 23 Μαΐου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 23 Μαΐου 2015 Ωραια υποστηριξη. Οταν ομως ζηταγατε παζαρεμα στα 26 προιοντα που εχω συναλλαχθει εδω ημουν καλος ή οταν ρωταγατε εμας αν θα παρετε Ι5 ή FX . 670 ή 7950.Ειχαμε ερθει μεταγραφη απο τα φορουμ της οκταμπιτ τοτε. http://forum.oktabit.gr/users/astrovasilis 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
corsair04 Δημοσ. 23 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 23 Μαΐου 2015 βρες τον admin και στείλε ένα p.m και εξήγησε του αυτό που θες έτσι μπορείς να έχεις καμιά ελπίδα έτσι δεν νομίζω καθώς και η στάση σου δεν είναι σωστή δεν σε ανάγκασε κανείς να πουλήσεις εάν δεν σου άρεσε η τιμή καθώς το παζάρεμα πάντα υπάρχει στις αγγελίες 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Αστροβασιλης_ Δημοσ. 23 Μαΐου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 23 Μαΐου 2015 Εστειλα εδω : [email protected] Καλησπερα HAL Συγγνωμη που ειχα δυο λογαριασμους. Απλως τον δευτερο τον ειχα για τις αγγελιες. Μπορεις να το επιβεβαιωσεις. Δεν εχει καποιο ποστ ο δυτερος λογαριασμος (astro_mg ) Ο κυριος ειναι Αστροβασίλης και εχω κει 26 αξιολογησεις. Σε παρακαλω ασε τον κυριο λογαριασμο και δεν θα ξαναφτιαξω δευτερο το πηρα το μαθημα μου. Ευχαριστω πολυ Βασιλης Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
WalkerSW Δημοσ. 23 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 23 Μαΐου 2015 Αμα κανουν εξαιρεση για εσενα μετα θα πρεπει να το κανουν για τον καθένα που θα βγαίνει και θα λέει ενα συγνώμη.... Για εμενα ας σου αφησουν ανοιχτό αυτον το καινουργιο λογαριασμο και πολύ ειναι!! 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
momotis Δημοσ. 23 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 23 Μαΐου 2015 Ελπιζω σε θετικη σταση απο εσας παιδια. 6 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Anorymous Δημοσ. 23 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 23 Μαΐου 2015 sorry seems to be the hardest word Δυστηχως μετα το μπαν δεν εχει γυρισμο 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
driverpit Δημοσ. 23 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 23 Μαΐου 2015 (επεξεργασμένο) Εγω πιστεύω μια ειλικρινής συγνώμη σε προσωπικό επίπεδο ίσως να ειχε ποιο θετικά αποτελέσματα απο ότι σε δημόσιο σχολιασμό Επεξ/σία 23 Μαΐου 2015 από driverpit 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators billdanos Δημοσ. 23 Μαΐου 2015 Super Moderators Share Δημοσ. 23 Μαΐου 2015 Δεν γίνεται να ζητάτε "συγγνώμες" όταν γνωρίζετε πολύ καλά πως "ξεγελούσατε" το insomnia και τους κανόνες του (ειδικά στις αγγελίες). Ίσα ίσα που ένα παλιό μέλος που γνωρίζει καλά το insomnia, οφείλει να σέβεται τα πολύ βασικά πράγματα που θα πρέπει να ισχύουν ώστε να παραμένει τόσα χρόνια στη θέση του. Και οι πολλαπλοί λογαριασμού πρακτικά κάνουν κακό στους ίδιους τους πωλητές, μιας και θα πουλήσουν ευκαιριακά ένα προϊόν αλλά μακροπρόθεσμα οι αγγελίες θα καταλλήξουν σε κάτι άλλο που δεν θα εξυπηρετεί κανέναν... Και σε πολύ απλά Ελληνικά: οι μλκίες πληρώνονται. 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators paredwse Δημοσ. 23 Μαΐου 2015 Super Moderators Share Δημοσ. 23 Μαΐου 2015 Για να λήξει εδώ το θέμα: Το μέλος Αστροβασίλης έχει αποκλειστεί προσωρινά από το insomnia.gr μέχρι 1η Ιουνίου 2015. 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις