Επισκέπτης Δημοσ. 27 Μαΐου 2015 Δημοσ. 27 Μαΐου 2015 το 3d το βλέπω σαν fad, όπως και το curve, περισσότερο με ενδιαφέρει η τεχνολογία πχ 4κ ,πραγματική εξέλιξη όχι τα τζουτζουφρουτζου παραμύθια. Εξαρταται. Για μενα ειναι απαραιτητο το 3d. Για 4Κ απο την αλλη ειναι νωρις ακομα. Πιο πολυ για να κρατηθει στο μελλον θα την αγοραζα σε αυτες τις ιντσες. Για μενα το 4K θα αξιζει για 55''+
ikaruga24 Δημοσ. 28 Μαΐου 2015 Δημοσ. 28 Μαΐου 2015 ikaruga, για απόκριση κοιτάμε το input lag και όχι το refresh rate, το οποίο διαφημιζόμενο refresh rate πολύ συχνά είναι κατα πολύ μεγαλύτερο από το πραγματικό refresh rate του πάνελ. H Sony που έχω είχε τη καλύτερη απόκριση από όλες τις τηλεοράσεις της χρονιάς το 2013 που την αγόρασα (15ms) και το πάνελ είναι μόλις 120Hz. Τηλεοράσεις με πολύ υψηλότερο refresh rate είχαν και περισσότερο input lag λόγω πιό βαριάς επεξεργασίας εικόνας. Εχεις απόλυτο δίκιο και για να είμαι και ειλικρινής αυτό ήθελα να γράψω και για κάποιο λόγο (λέγε με ξενύχτι) έγραψα πατάτα. 1
AntiCambeR Δημοσ. 29 Μαΐου 2015 Δημοσ. 29 Μαΐου 2015 Ισχυει οτι οι Sony εχουν το χαμηλοτερο input lag.Για αυτο τον λογο πηρα Sony αφου η κυρια χρηση της ειναι το gaming. Εχω την KDL 42W650A και ειμαι ευχαριστημενος απο την ποιοτητα της εικονας της και το μενου ρυθμισεων.Εχει καλη ευκρινεια και πολυ ωραιο design.Ειχα ψαξει ποσα ms ειναι σε διαφορα sites και εγραφαν για 17 ms. Ειχα διαβασει πιο πριν οτι οι LG και Samsung εχουν καλυτερο μενου εφαρμογων(ταξινομηση) και media player αλλα δεν με ενδιαφερει,οταν βλεπω ταινια ειναι απο τι PC.l και σπανια την συνδεω με ethernet.Εχει κανει 2-3 φορες update.Επισης λενε οτι δεν ειναι συμβατη με πληκτρολογιο και ποντικι,δεν το εχω δοκιμασει. Samsung και LG ειναι πολλα παραπανω ms,διπλασια και βαλε αλλα ισως εχουν καλυτερη πιστοτητα χρωματων. Σιγουρα βοηθανε τα Hz,200 Hz γραφει ενω ειναι πραγματικα 100Hz.Δεν αξιζει να παρεις 100Hz(50Hz πραγματικα) με αυτες τις τιμες,εκτος και αν η χρηση της προοριζεται μονο για ψηφιακα και θες TV σε πολυ χαμηλη τιμη.Υποθετω οτι "σπασιματα" ισως μπορει καποιος να αντιληφθει σε γρηγορες σκηνες ταινιας,σε αθλητικα και racing games. Οταν την αγορασα στα 500€ πριν 1,5 χρονο,οι μεγαλυτερες ειχαν αρκετα ακριβοτερες.Τωρα νομιζω οτι οι τιμες εχουν "μειωθει και αλλο.Ειναι "τσιμπημενες" οι τιμες της Sony.Αν δεν αγοραζα και το PS4 ταυτοχρονα μπορει να εδινα 700-800 και να επαιρνα 48" αλλα ημουν οριακα στα χρηματα και θα επρεπε να περιμενω να μαζεψω και αλλα.Αν και ειμαι παθων με Samsung 32" των 800€ τοτε απλη LCD που καηκε η οθονη της μετα απο 4-5 χρονια και η επισκευη της θα κοστιζε πολλα χρηματα,δεν αξιζε. Νομιζω οτι τα panel της Sony τα κατασκευαζει η JDI.
AlexandrosGRLA Δημοσ. 20 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2015 Παιδιά checkarete και αυτό το site σχετικά με διάφορες "marketed frame refresh" vs. "Native panel frequency": http://www.rtings.com/info/fake-refresh-rates-samsung-clear-motion-rate-vs-sony-motionflow-vs-lg-trumotion
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα