Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Η προηγουμενη TV που ειχα ηταν 32" και καθομουν καπου στο 1,5 μετρο.Ηταν ενταξει.

Στην 42" που εχω και καθομαι στα 3 μετρα(αλλαξα διαρρυθμιση)περιπου βλεπω ανετα TV.

Αλλα οταν βαζω game πχ Diablo που τα δειχνει μικρα,καθομαι στην μιση αποσταση γιατι δυσκολευομαι να δω ειδικα τα γραμματα και κουραζομαι.

Νομιζα οτι η 42" θα ειναι ενταξει,αλλα θα προτιμουσα τουλαχιστον 46" και πανω.Επρεπε να δωσω αρκετα παραπανω ομως για μεγαλυτερη TV πριν 1,5 χρονο.Τωρα οι τιμες ειναι ακομα πιο χαμηλες.

Καλυτερα λιγο μεγαλυτερη TV παρα μικροτερη.

Δημοσ.

Στα 3 μέτρα ούτε η 46-άρα σου κάνει. Θές πιό πολλές.

Είμαι με 50 ίντζες στα 2,5 μέτρα και σκέφτομαι ότι έπρεπε να πάω τουλάχιστον σε 55.

Δημοσ.

δηλαδη στα 2-2.5 μετρα που παιζω εγω θελω πανω απο 50αρα???οσο πιο κοντα ειμαι θελω μεγαλυτερη TV??

Δημοσ.

Το αντιθετο ρε συ.Οσο πιο κοντα καθεσαι τοσο μικροτερη TV χρειαζεσαι.

Γιατι μπερδευτηκες?

ναι ρε συ σπιτι να αγοραζα πιο γρηγορα θα το επαιρνα απο μια TV που ψαχνω....θα παω cosmos σημερα να τσεκαρω...ο mikele13 ειναι στην ιδια αποσταση με εμενα και θελει λεει μεγαλυτερη απο 48αρα :huh:

Δημοσ.

Για ποια μιλας?

έλα φίλε Pds σόζ δε μπαίνω συχνά στα forum .για την lg λέω την 40'αρα την είχε 2 φορές στα crazy sundays στα 430-450 , όταν ξαναμπεί θα την χτυπήσω , για future proof. σεπτέμβριο χτυπάω και uncharted 4 bundle(disgaea 5/bloodborne/persona 5 cant wait)

Δημοσ.

Sonic, στα 2 μέτρα θέλεις σίγουρα 40-άρα.

Με την 42-άρα που είχα ήμουν στα 2,3 μέτρα, ήταν οριακά και ο λόγος που πήγα σε 50-άρα.

Στα 2,5 θέλεις 50-άρα και πάνω.

Δημοσ.

Sonic, στα 2 μέτρα θέλεις σίγουρα 40-άρα.

Με την 42-άρα που είχα ήμουν στα 2,3 μέτρα, ήταν οριακά και ο λόγος που πήγα σε 50-άρα.

Στα 2,5 θέλεις 50-άρα και πάνω.

τσεκαρα και τις 50αρες και δεν εχουν και μεγαλη διαφορα στην τιμη απο τις μικροτερες...οποτε παω για 48+ αφου ετσι κι αλλιως την θελω αποκλειστικα για gaming και μονο...

Επισκέπτης
Δημοσ.

έλα φίλε Pds σόζ δε μπαίνω συχνά στα forum .για την lg λέω την 40'αρα την είχε 2 φορές στα crazy sundays στα 430-450 , όταν ξαναμπεί θα την χτυπήσω , για future proof. σεπτέμβριο χτυπάω και uncharted 4 bundle(disgaea 5/bloodborne/persona 5 cant wait)

Aυτη νομιζω δν εχει 3d:(

Δημοσ.

Παιδιά προτιμάτε τηλεοράσεις με υψηλό ρυθμό ανανέωσης (Hz). Δεν μπορείτε να φανταστείτε τι διαφορά κάνει. Δυστυχώς οι μόνες τηλεοράσεις που προσφέρουν τόσο υψηλούς ρυθμούς ανανέωσης είναι κάποιες της τελευταίας σειράς της Sony και ορισμένες Plasma της Panasonic. Οχι ότι άλλες δεν κάνουν αλλά η διαφορά είναι μέρα με τη νύχτα στην απόκριση και ειδικά αν τύχει να παίξεις παιχνίδι που τρέχει στα 60 frames. Στις κονσόλες δεν είναι πολλά αυτά τα παιχνίδια αλλά αν συνδέσεις και κάνα PC στην τηλεόραση εκεί να δεις διαφορά. 

Εγώ πάντως όταν πάρω νέα τηλεόραση θα είναι κατά πάσα πιθανότητα η 50άρα KDL της Sony με τα 600 Hz ανανέωση. Δεν ξέρω την ποιότητα εικόνας της αλλά δεν παίζει να είναι κακή. 

Δημοσ.

Aυτη νομιζω δν εχει 3d:(

το 3d το βλέπω σαν fad, όπως και το curve, περισσότερο με ενδιαφέρει η τεχνολογία πχ 4κ ,πραγματική εξέλιξη όχι τα τζουτζουφρουτζου παραμύθια.

Δημοσ.

ikaruga, για απόκριση κοιτάμε το input lag και όχι το refresh rate, το οποίο διαφημιζόμενο refresh rate πολύ συχνά είναι κατα πολύ μεγαλύτερο από το πραγματικό refresh rate του πάνελ.

H Sony που έχω είχε τη καλύτερη απόκριση από όλες τις τηλεοράσεις της χρονιάς το 2013 που την αγόρασα (15ms) και το πάνελ είναι μόλις 120Hz. Τηλεοράσεις με πολύ υψηλότερο refresh rate είχαν και περισσότερο input lag λόγω πιό βαριάς επεξεργασίας εικόνας.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...