Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Επειδή σκέφτομαι την αγορά ενός PS4 ή Xbox One,είναι αναγκαίο να πάρω και 1080p τηλεόραση ή να αρκεστώ σε HD ready;;

Ρωτάω επειδή βλέπω πολλά παιχνίδια είναι σε 900p ακόμα...

• Απαντ. 48
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Για το Ps4 χρειαζεσαι σιγουρα καθως τα περισσοτερα παιχνιδια ειναι σε 1080P και οχι σε 900 οπως γραφεις(αυτο ισχυει καπως για το Xbox One).

Δημοσ.

Επειδή σκέφτομαι την αγορά ενός PS4 ή Xbox One,είναι αναγκαίο να πάρω και 1080p τηλεόραση ή να αρκεστώ σε HD ready;;

Ρωτάω επειδή βλέπω πολλά παιχνίδια είναι σε 900p ακόμα...

Εχεις ηδη HDready και σκεφτεσαι να αναβαθμισεις η θελεις να αγορασεις και εισαι σε δίλημμα?

Αν ισχυει το πρωτο μια χαρα παιζεις και σε HDready. Εγω πολλες φορες βαζω το PS4 σε μια HDready που εχω για να παιζουν οι φιλοι του γιου μου οταν ερχονται σπιτι

Αν ισχυει το δευτερο ειναι ατοπη η αγορα HDready στις μερες μας

• Like 1
Δημοσ.

Προσωπικά πιστεύω πως αν θέλεις να αγοράσεις είτε xbox one είτε ps4 πρέπει να έχεις και full hd τηλεόραση αλλιώς δεν αξίζει τον κόπο. Οι διαφορές σε θέματα γραφικών από την last gen με την next gen των κονσολών δεν είναι και τεράστιες(με την έννοια ότι δεν τρελένεσαι όταν τα βλέπεις πλάι πλάι) οπότε μια full hd θα τόνιζε τις όποιες αλλαγές μπορείς να παρατηρήσεις!

Δημοσ.

Εχεις ηδη HDready και σκεφτεσαι να αναβαθμισεις η θελεις να αγορασεις και εισαι σε δίλημμα?

Αν ισχυει το πρωτο μια χαρα παιζεις και σε HDready. Εγω πολλες φορες βαζω το PS4 σε μια HDready που εχω για να παιζουν οι φιλοι του γιου μου οταν ερχονται σπιτι

Αν ισχυει το δευτερο ειναι ατοπη η αγορα HDready στις μερες μας

Για αγορά νέας τηλεόρασης σκέφτομαι για αυτό είμαι σε δίλημμα.Αλλά μάλλον θα πάω κατευθείαν σε 1080p ώστε να είμαι καλυμμένος.

Δημοσ.

Για αγορά νέας τηλεόρασης σκέφτομαι για αυτό είμαι σε δίλημμα.Αλλά μάλλον θα πάω κατευθείαν σε 1080p ώστε να είμαι καλυμμένος.

Εφόσον θέλεις να αγοράσεις απευθείας καινούργια τηλεόραση τότε δεν πρέπει καν να έχεις δίλημμα για το αν θα είναι fhd η hd ready. Προσωπικά που κοίταγα την περασμένη εβδομάδα οι χρηματικές διαφορές δεν είναι μεγάλες, με 20-30 ευρώ πάνω πήγαινες από ready σε full.

Δημοσ.

Εγώ παιδιά κοιτάω εδώ και καμιά εβδομάδα αυτήν την fhd στα 239:

http://www.skroutz.gr/s/4782057/LG-32LB5610.html

Και τσεκάροντας είδα ότι η αντίστοιχη hd ready έχει 219:

http://www.skroutz.gr/s/4842082/LG-32LB550B.html

Εντάξει πιστεύω ότι για 20 ευρώ δεν λέει η ready. Δεν είναι ότι καλύτερο υπάρχει στην αγορά, ούτε smart( προσωπικά εντελώς αδιάφορο) αλλά τα χρήματα της είναι αρκετά λίγα για fhd, ips και 32αρα. 

Δημοσ.

Εγώ παιδιά κοιτάω εδώ και καμιά εβδομάδα αυτήν την fhd στα 239:

http://www.skroutz.gr/s/4782057/LG-32LB5610.html

Και τσεκάροντας είδα ότι η αντίστοιχη hd ready έχει 219:

http://www.skroutz.gr/s/4842082/LG-32LB550B.html

Εντάξει πιστεύω ότι για 20 ευρώ δεν λέει η ready. Δεν είναι ότι καλύτερο υπάρχει στην αγορά, ούτε smart( προσωπικά εντελώς αδιάφορο) αλλά τα χρήματα της είναι αρκετά λίγα για fhd, ips και 32αρα. 

πολυ καλη φιλε για τα λεφτα της...και γω το ψαχνω για FHD TV λογω next gen κονσολας απλα κοιταω 48αρα και οι τιμες τους ειναι πολυ καλες,,την τσεκαρα κι εγω την 32αρα που θελεις....παρ την χθες!!!

• Like 1
Δημοσ.

μακριά απο hdready... 2015 έχουμε....

θα πάρω και εγώ tv φέτος αλλα επειδή κοιτάω να είναι λίγο future proof, Θα πάω στα 450ε σε 4k.. 40άρα, έχουν πέσει εξωφρενικά οι τιμές.

τώρα έχω hd ready ,και περιττό να σου πω οτι ακόμα και το ps3 πρωτειμούσα να το βάζω στο monitor σε 1080p παρά στην hd ready. φαντάσου το ps4.....

Επισκέπτης
Δημοσ.

θα πάρω και εγώ tv φέτος αλλα επειδή κοιτάω να είναι λίγο future proof, Θα πάω στα 450ε σε 4k.. 40άρα, έχουν πέσει εξωφρενικά οι τιμές.

Για ποια μιλας?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...