kmoschos Δημοσ. 22 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 22 Μαΐου 2015 σκεφτομαι για ψυκτρα μιας κ η στοκ κανει πολυ θορυβο.. εως 30 μπορω να διαθεσω αλλα με δυσκολια οποτε και πιο οικονομικη αν γινεται.. σε στοκ συχνοτητα μπορει στο μελλον να τν ανεβασω λιγο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikolas_kriti Δημοσ. 22 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 22 Μαΐου 2015 http://www.e-shop.gr/raijintek-themis-p-PER.811685 Δες διαστάσεις να τσεκάρεις εάν σε παίρνει σε υψος! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MikeG Δημοσ. 22 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 22 Μαΐου 2015 Coolermaster 412S. Την έχω εδώ και 1,5 μήνα και η θερμοκρασία κρατιέται σταθερά στους 32 βαθμούς, χωρίς να ακούγεται. http://www.e-shop.gr/coolermaster-hyper-412s-p-PER.806760 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mult1C0r3Cpu Δημοσ. 22 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 22 Μαΐου 2015 Ορίστε η καλύτερη ψύκτρα στα λεφτά της, καλύτερη από την themis με διαφορά και πολύ πιο ήσυχη. Η φήμη της τεράστια και η δύναμή της επίσης : http://www.skroutz.gr/s/418744/CoolerMaster-Hyper-212-EVO.html Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikolas_kriti Δημοσ. 22 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 22 Μαΐου 2015 Ορίστε η καλύτερη ψύκτρα στα λεφτά της, καλύτερη από την themis με διαφορά και πολύ πιο ήσυχη. Η φήμη της τεράστια και η δύναμή της επίσης : http://www.skroutz.gr/s/418744/CoolerMaster-Hyper-212-EVO.html Αυτό με την ΔΙΑΦΟΡΑ μπορείς να το τεκμηριώσεις κάπως.? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikolas_kriti Δημοσ. 23 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 23 Μαΐου 2015 @Mult1C0r3Cpu από ότι κατάλαβα δε μπορείς να το τεκμηριώσεις,καλύτερα θα ήταν να προσέχουμε λίγο τι λέμε!! http://www.techpowerup.com/reviews/Raijintek/Themis/6.html Απο θερμοκρασίες υπερτερεί η Themis!! Ενώ υστερεί λίγο σε θόρυβο απο την evo,όπου εάν βάλεις και τα μεταφορικά για να σου ρθει η Evo ξεπερνάει κατα πολύ την τιμή της Themis.!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kmoschos Δημοσ. 25 Μαΐου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 25 Μαΐου 2015 agorasa thn themis Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikolas_kriti Δημοσ. 25 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 25 Μαΐου 2015 agorasa thn themis Και για πες μας...Πως σου φανηκε? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
PunishedSnake Δημοσ. 26 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 26 Μαΐου 2015 Ερώτηση για τους κυρίους του forum χωρίς να θέλω να καταχραστώ το αρχικό Post: Έχω το σύστημα της υπογραφής αλλά η ΤΧ-3 δέν αρκεί για το overclock που θέλω (4,5ghz που χρειάζονται 1.415 V για να είναι σταθερό).Στο κουτί μου δέν χωράνε ψηλά aircooler (EVO,THEMIS κ.α.). Γιαυτό σκέφτομαι για 120μμ aio.Παρακαλώ για τις προτάσεις σας. Ευχαριστώ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mult1C0r3Cpu Δημοσ. 26 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 26 Μαΐου 2015 Λοιπόν nikolas kriti θα στο τεκμηριώσω, μιας και τώρα είδα το συγκεκριμένο μήνυμα έχοντας 2 μέρες να δω αυτό το θέμα. Προτιμάω και θα προτιμώ την evo σε αυτά τα χρήματα όσο καμία άλλη ψύκτρα. Σε forum που έχω διαβάσει, έχω δει πως βγαίνει καλύτερη η 212 evo σε αντίθεση με την themis σε θερμοκρασίες, μεσα από διάφορες εμπειρίες χρηστών. Ωστόσο, επειδή την evo τυγχάνει να την έχει γνωστός και έχοντας δει την ποιότητα των raijintek ψυκτρών από άλλο γνωστό που έχει την aidos, η evo απλά είναι πολύ πιο στιβαρή και με καλύτερη ποιότητα κατασκευής. Για εμένα, αυτά τα κριτήρια αρκούν για να επιλέξω την evo, μιας και είναι αποκλειστικά δικά μου, στο κάτω κάτω καθένας έχει το δικαίωμα να επιλέξει ότι θέλει, εγώ πολύ απλά εξέφρασα την άποψή μου. Ξέρω πως η raijintek themis είναι διαφορετική, μεγαλύτερη και με μεγαλύτερο ανεμιστήρα, ωστόσο η ποιότητα κατασκευής παραμένει η ίδια. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikolas_kriti Δημοσ. 26 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 26 Μαΐου 2015 Λοιπόν nikolas kriti θα στο τεκμηριώσω, μιας και τώρα είδα το συγκεκριμένο μήνυμα έχοντας 2 μέρες να δω αυτό το θέμα. Προτιμάω και θα προτιμώ την evo σε αυτά τα χρήματα όσο καμία άλλη ψύκτρα. Σε forum που έχω διαβάσει, έχω δει πως βγαίνει καλύτερη η 212 evo σε αντίθεση με την themis σε θερμοκρασίες, μεσα από διάφορες εμπειρίες χρηστών. Ωστόσο, επειδή την evo τυγχάνει να την έχει γνωστός και έχοντας δει την ποιότητα των raijintek ψυκτρών από άλλο γνωστό που έχει την aidos, η evo απλά είναι πολύ πιο στιβαρή και με καλύτερη ποιότητα κατασκευής. Για εμένα, αυτά τα κριτήρια αρκούν για να επιλέξω την evo, μιας και είναι αποκλειστικά δικά μου, στο κάτω κάτω καθένας έχει το δικαίωμα να επιλέξει ότι θέλει, εγώ πολύ απλά εξέφρασα την άποψή μου. Ξέρω πως η raijintek themis είναι διαφορετική, μεγαλύτερη και με μεγαλύτερο ανεμιστήρα, ωστόσο η ποιότητα κατασκευής παραμένει η ίδια. Κάπου τα χεις μπερδέψει..! Αρχικά μαζί σου στο να λες την γνώμη αλλά να την τεκμηριώνεις!!!Τα δικά σου λόγια χωρίς υποδείξεις δε μπορούν να πείσουν κανένα...Δυστυχώς..!!Για αυτό υπάρχουν τα Benchmarks Οπου δείχνουν ότι η Themis είναι καλύτερη απο την Evo (που εάν βάλουμε και τα μεταφορικά της Evo πάμε σε αλλού) Και κάτι άλλο...Το ίδιο μέγεθος ανεμιστήρα έχουν!! Τώρα η ποιότητα δε καταλαβαίνω πως την καταλαβαινεις...!!Τις είχα και τις ΔΥΟ...Όχι σε φίλου όχι σε γείτονα!!! Η διαφορά ΜΟΝΟ ίσως στις χαμηλές στροφές,ΕΓΩ,ακούω τον ανεμιστηρα της Themis ενώ της Evo οχι..! Αυτά απο μένα! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LouCi4er Δημοσ. 28 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 28 Μαΐου 2015 Κάπου τα χεις μπερδέψει..! Αρχικά μαζί σου στο να λες την γνώμη αλλά να την τεκμηριώνεις!!!Τα δικά σου λόγια χωρίς υποδείξεις δε μπορούν να πείσουν κανένα...Δυστυχώς..!!Για αυτό υπάρχουν τα Benchmarks Οπου δείχνουν ότι η Themis είναι καλύτερη απο την Evo (που εάν βάλουμε και τα μεταφορικά της Evo πάμε σε αλλού) Και κάτι άλλο...Το ίδιο μέγεθος ανεμιστήρα έχουν!! Τώρα η ποιότητα δε καταλαβαίνω πως την καταλαβαινεις...!!Τις είχα και τις ΔΥΟ...Όχι σε φίλου όχι σε γείτονα!!! Η διαφορά ΜΟΝΟ ίσως στις χαμηλές στροφές,ΕΓΩ,ακούω τον ανεμιστηρα της Themis ενώ της Evo οχι..! Αυτά απο μένα! Και εγω τις ειχα και τις δυο,ειχα την 212+ οχι την evo αλλα νομιζω ιδιες ειναι.Λοιπον η ποιοτητα της themis ειναι απαραδεκτη και να στο τεκμηριωσω.Τα fins τσιγαροχαρτα,μεχρι να την εγκαταστησω ειδα και επαθα να μην διαλυθουν.Το συστημα που εχει για να πιανει ο ανεμιστηρας με εκεινα τα λαστιχακια αθλιο,στις τερμα στροφες εχει τετοιο κραδασμο λες και θα φυγει απο την θεση της.Το κουμπωμα που κανει στην μητρικη οτι να 'ναι,εχει ενα λαμακι και δεν βαριεσαι.Ποσο να το σφιξεις,αν το πας τερμα πολυ πιθανο να σπασεις καμια μητρικη,να το αφησεις λιγο λασκα δεν νοιωθεις σιγουρος αν παταει αρκετα σφιχτα.Ο δε ανεμιστηρας αποδοτικος αλλα θορυβωδες.Γενικα ειναι πολυ κατωτερη η ποιοτητας της απο την coolermaster,σαν αποδοση παντως ειναι πανω κατω ιδιες αν και εγω προσωπικα προτιμω να δωσω 5€ παραπανω για να παρω καλυτερη ποιοτητα,καποιος αλλος παλι οχι. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikolas_kriti Δημοσ. 28 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 28 Μαΐου 2015 Και εγω τις ειχα και τις δυο,ειχα την 212+ οχι την evo αλλα νομιζω ιδιες ειναι.Λοιπον η ποιοτητα της themis ειναι απαραδεκτη και να στο τεκμηριωσω.Τα fins τσιγαροχαρτα,μεχρι να την εγκαταστησω ειδα και επαθα να μην διαλυθουν.Το συστημα που εχει για να πιανει ο ανεμιστηρας με εκεινα τα λαστιχακια αθλιο,στις τερμα στροφες εχει τετοιο κραδασμο λες και θα φυγει απο την θεση της.Το κουμπωμα που κανει στην μητρικη οτι να 'ναι,εχει ενα λαμακι και δεν βαριεσαι.Ποσο να το σφιξεις,αν το πας τερμα πολυ πιθανο να σπασεις καμια μητρικη,να το αφησεις λιγο λασκα δεν νοιωθεις σιγουρος αν παταει αρκετα σφιχτα.Ο δε ανεμιστηρας αποδοτικος αλλα θορυβωδες.Γενικα ειναι πολυ κατωτερη η ποιοτητας της απο την coolermaster,σαν αποδοση παντως ειναι πανω κατω ιδιες αν και εγω προσωπικα προτιμω να δωσω 5€ παραπανω για να παρω καλυτερη ποιοτητα,καποιος αλλος παλι οχι. Πως γίνεται να αποδίδουν το ίδιο(υπερτερή η Themis) και να ειναι κακή ποιοτικά.???Ίσως να είναι λίγο δύσκολο να την κουμπώσεις θέλει καποια βοήθεια απο δευτερο ατομο αλλα η ποιοτητα δε καταλαβα κάτι!!Και έχουν περάσει πολλές αυτου του μπατζετ απο τα χέρια μου!!!A50 ας πουμε!!Στιβαρή αλλά δε απέδιδε για την καμία σαν αυτές τις δύο!!So???Σε μια ψύχτρα την αποδοση κοιτάς κι όχι αν στραβώσουν τα φινσ...Δεν ειναι για να την βαράς στο τοίχο...!! Φιλικά πάντα!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mult1C0r3Cpu Δημοσ. 31 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 31 Μαΐου 2015 Nikolas kriti σε αυτό θέλω να μείνω, κυρίως στην ποιότητα πέραν των επιδόσεων, μιας και η 212 evo είναι πιο στιβαρή κατασκευή και θα βγει καλύτερη σε βάθος χρόνου. Πάρε παράδειγμα την raijintek triton, ξεφτιλίζει την h100i και όμως είναι κατώτερη σε ποιότητα, το ίδιο γίνεται και με την themis και την evo εδώ, δηλαδή από το να έχω θέματα αξιοπιστίας χίλιες φορές κάτι περισσότερο δοκιμασμένο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikolas_kriti Δημοσ. 31 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 31 Μαΐου 2015 Nikolas kriti σε αυτό θέλω να μείνω, κυρίως στην ποιότητα πέραν των επιδόσεων, μιας και η 212 evo είναι πιο στιβαρή κατασκευή και θα βγει καλύτερη σε βάθος χρόνου. Πάρε παράδειγμα την raijintek triton, ξεφτιλίζει την h100i και όμως είναι κατώτερη σε ποιότητα, το ίδιο γίνεται και με την themis και την evo εδώ, δηλαδή από το να έχω θέματα αξιοπιστίας χίλιες φορές κάτι περισσότερο δοκιμασμένο. Άτοπη η σύγκριση σου!!Μιλάμε για ένα κομμάτι αλουμινίου-χαλκού και τίποτα άλλο!!Ουτε νερά και ψυγεία,λάθος σύγκριση τελειώς..!!Και δεν έχω και αποψη για υδροψύξεις!!Θέματα αξιοπιστίας δεν γίνεται να χεις...γιατί πολύ απλά ΔΕΝ γίνεται να "χαλάσει" ...!! Και σε βάθος χρόνου τι?Θα χαλάσει ο χαλκός?Δε καταλαβαίνω το τρόπο σκέψεις σου! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα