Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας παίδες τι κάνετε; Λοιπόν εγώ έχω το εξής πρόβλημα και θα σας το περιγράψω για να μου πείτε τι πιστεύετε ότι το προκαλεί: Ψέκασα λίγο azax πάνω στο keyboard καθώς το καθάριζα με χαρτί κουζίνας και έπειτα όταν πληκτρολογώ αριθμούς εμφανίζονται στην θέση τους τα εκάστοτε σύμβολα και όχι οι αριθμοί. Επίσης μετά από 1 μέρα έπαψαν να λειτουργούν πολλά κουμπιά ακόμη ενώ τα υπόλοιπα όταν τα πατάω είτε γράφουν άλλο γράμμα από το δικό τους ή κάνουν κάτι άλλο (π.χ. όταν πατάς backspace είναι σαν να πατιέται το space) και άλλα κουλά. Τέλος, να αναφερθεί ότι του έριξα και λίγο ζεστό αέρα με το πιστολάκι για 20 secs αλλά αυτό πρέπει ή να χειροτέρεψε την ήδη λανθάνουσα λειτουργία του ή να μην έκανε τίποτα απολύτως. Ο τεχνικός από το service του Public μου είπε ότι δεν καλύπτει το συγκεκριμένο πρόβλημα η εγγύησή μου και ότι το πιο πιθανό είναι το azax να προκάλεσε κάποια χημική αντίδραση στο keyboard... 

Εγώ εντωμεταξύ αγόρασα άλλο keyboard και το σύνδεσα στο laptop και ενώ το αναγνωρίζει όταν προσπαθώ να πληκτρολογήσω τους αριθμούς στο password screen για να loggarw δεν τα καταφέρνω γιατί πάλι στην θέση τους εμφανίζονται τα σύμβολα αντί οι αριθμοί (π.χ. το % στην θέση του 5, το $ στην θέση του 4 κτλ.).

Δημοσ.

Κόλησε το Shift στην θέση του λογικά. Απο ότι θυμάμαι δεν έχει φωτεινή ένδειξη για το πάτημά του.

Αν μπορείς ανοιξέ το και καθάρισέ το ;)

Δημοσ.

Για να το ανοίξω και να το καθαρίσω πρέπει να το λύσω όλο λογικά, σωστά; Γιατί το laptop δεν μπορείς να το ανοίξεις από το πάνω μέρος. Και όταν λες ότι το Shift πρέπει να'χει κολλήσει, αυτό επηρεάζει και το extra keyboard που έχω αγοράσει για να συνδέομαι; Αν το αχρηστεύσω ή θέσω εκτός λειτουργίας το shift με κάποιο τρόπο θα μπορέσω να πληκτρολογήσω τους αριθμούς κανονικά με το άλλο keyboard για να εισάγω τον κωδικό και να μπω στον υπολογιστή μου;

Επισκέπτης
Δημοσ.

Για να το ανοίξω και να το καθαρίσω πρέπει να το λύσω όλο λογικά, σωστά; Γιατί το laptop δεν μπορείς να το ανοίξεις από το πάνω μέρος.

Έτσι ανοίγει το δικό σου, σε περίπτωση που θες να το καθαρίσεις ή αντικαταστήσεις.

Και όταν λες ότι το Shift πρέπει να'χει κολλήσει, αυτό επηρεάζει και το extra keyboard που έχω αγοράσει για να συνδέομαι; Αν το αχρηστεύσω ή θέσω εκτός λειτουργίας το shift με κάποιο τρόπο θα μπορέσω να πληκτρολογήσω τους αριθμούς κανονικά με το άλλο keyboard για να εισάγω τον κωδικό και να μπω στον υπολογιστή μου;

Ναι και ναι.

Μπορείς να απενεργοποιήσεις το ενσωματωμένο πληκτρολόγιο από το device manager.

(θα υπάρχει επιλογή disable ή uninstall)

Μπορείς επίσης να αγοράσεις ένα "καινούριο" πληκτρολόγιο με ~15€ από το ebay.

Δημοσ.

Αν στο κάνει και με το εξωτερικό keyboard οπως λες λογικά ειναι αιτία του αλλου keyboard γιατι μαλλον έχει μείνει πατημένο καποιο κουμπί ή εχει πάρει υγρασία και ουσιαστικά δουλεύει συνέχεια και σου επηρεάζει και οτι αλλο βάλεις που πληκτρολογεί , οποτε εχεις 2 λύσεις το ανοίγεις και αντικαθιστάς το keyboard με ενα αλλο που ειναι και η ποιο σωστή λύση ή του βγάζεις την καλωδιωταινία που παει στην motherboard να μην λειτουργεί καθόλου και το δουλεύεις με το εξωτερικό

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...