Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Για να μην κολλάει lg g2, htc one m8

ΤΟ Μ8 έχει άθλια κάμερα, οπότε g2 32gb, που είναι ταχυτατο όσο και τα κινητα του 2014,2015 που έχει και από τις καλύτερες (ίσως η καλύτερη μπαταρία) στην αγορά, αξιολογη κάμερα , ωραία οθόνη, και από χώρο με το 32gb νομίζω πως είσαι καλυμμένος

Δημοσ.

Σε λίγες ημέρες, αρχές Ιουνίου, ήδη κυκλοφορεί έξω, έρχεται το SONY Aqua M4. 8πύρηνο, με καταπληκτική κάμερα, αδιάβροχο.

Στη Γερμανία θα έχει 270 ευρώ. Εδώ σίγουρα πιο πάνω.

• Like 1
Δημοσ.

Δεν έχει καλή κάμερα το g2.

S5, G3 για καλή κάμερα σε αυτά τα λεφτά περίπου.

Μια χαρά κάμερα έχει(εντάξει δεν είναι τόσο όσο των s5,g3

Ομως το g2 σε ταχύτητα είναι χιλιόμετρα μπροστα

Δημοσ.

Φυσικά και είναι χιλιόμετρα πίσω συγκριτικά με το s5, στην ταχύτητα, έχουν περάσει και τα 2 απο τα χέρια μου.

Και σε τελική αναλυση, ακόμα πιο γρήγορο είναι το optimus G, να του προτείνουμε αυτό?

Δημοσ.

Φυσικά και είναι χιλιόμετρα πίσω συγκριτικά με το s5, στην ταχύτητα, έχουν περάσει και τα 2 απο τα χέρια μου.

Και σε τελική αναλυση, ακόμα πιο γρήγορο είναι το optimus G, να του προτείνουμε αυτό?

Κάνεις πλάκα έτσι;Μάλλον είσαι Sam<lover> Ζήσε με τις αυταπατες σου, δεν απαντώ...διάβασε σε ολα τα forum, post τι λέει ο κόσμος για το g2 (αυτή είναι η απάντηση μου

και παίζει να είσαι ο μοναδικός που έχει προτείνει γενικα το s5

• Like 1
Δημοσ.

http://www.vickmall.com/meizu-mx4-4g-smartphone-single-sim-flyme-os-4-0-mtk6595-5-4-corning-gorilla-glass-3.html

http://www.skroutz.gr/c/40/kinhta-thlefwna.html?from=catspan&keyphrase=meizu+mx4

Και αυτό είναι πολύ καλό, πήρε φίλος το m1 note και έπαθα κοκομπλοκο με την ποιότητα και την οθοναρα απίστευτο τηλέφωνο , και μπαταρία 2 μέρες χαλαρά.

Δημοσ.

Κάνεις πλάκα έτσι;Μάλλον είσαι Sam<lover> Ζήσε με τις αυταπατες σου, δεν απαντώ...διάβασε σε ολα τα forum, post τι λέει ο κόσμος για το g2 (αυτή είναι η απάντηση μου

και παίζει να είσαι ο μοναδικός που έχει προτείνει γενικα το s5

To g2 είναι για το '13 ίσως καλύτερο απο Μ7 και S4 αλλά δεν υπάρχει σύγκριση με τις επόμενες ναυαρχίδες.

Δημοσ.

Θελω να μου πειτε την γνωμη σας.θελω να εχει πολυ καλη οθονη-καμερα κ να μην κολλαει.σκεφτηκα το lg g2 -lg g3-htc one m8.

Αν τα θέλεις και τα τρία δεν έχεις πολλές επιλογές: http://www.skroutz.gr/s/4960603/Nokia-Lumia-930-32GB.html

H καλύτερη οθόνη στην τιμή του, η καλύτερη κάμερα ανεξαρτήτως τιμής, δεν κολλάει με τίποτα ως wp. Συν ότι θα πάρει win 10 και σε ποιότητα κατασκευής μόνο το htc μπορεί κάπως να συγκριθεί. Κάτι lg και samsung ούτε καν.

Δημοσ.

Πάντως το να βάζει κάποιος τo m8 στην ίδια πρόταση με το g2 και το g3 είναι προσβολή για την κινητή τηλεφωνία. Από τη μια έχεις μια συσκευή η οποία είναι ταχύτατη, με άριστη ποιότητα κατασκευής και ίσως το καλύτερο UI Στο android. Και από την άλλη έχεις το αποτυχημένο g3 που μόνος λόγος που έχει ξεχωρίσει είναι η χώμα Τιμή που έχει. Το g2 πολύ αξιόλογο τηλέφωνο, πρόπερσι...

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...