asfalistis Δημοσ. 22 Μαΐου 2015 Δημοσ. 22 Μαΐου 2015 Καλησπερα στην παρέα , ειμαι κάτοχος ένα 4s απο το οποίο ειμαι παρά πολύ ευχαριστημένος . Θέλω να πάρω το 6 plus τα οικονομικά όμως ειναι περιορισμένα και σκέφτομαι μόλις βγει το νέο μοντέλο μπας και μειωθεί η τιμή . 1) ερώτηση :απο προηγούμενο εμπειρία ποσό θα μειωθεί το προηγούμενο μοντέλο ;; 2) ερώτηση : ποτέ ακούγεται οτι θα βγει το νέο I phone? Σας ευχαριστώ
voldemort Δημοσ. 22 Μαΐου 2015 Δημοσ. 22 Μαΐου 2015 Αμα τα οικονομικα ειναι σφιχτα και περιμενεις να βγει i6s ή 7 για να παρεις το 6αρι(συγνωμη 6 PLUS δηλαδη ακριβοτερο) καηκες... Δες τωρα... http://www.skroutz.gr/s/3783654/Apple-iPhone-5S-16GB.html http://www.skroutz.gr/s/3853217/Apple-iPhone-5S-32GB.html Καπως ετσι θα εχει και τοτε...δηλαδη αν παρουμε δεδομενο οτι θα βγει ως συνηθως Σεπτεμβριο-Οκτωβριο...μεχρι να κυκλοφορησει Νοεμβριο-Δεκεμβριο... Μεχρι να δουνε οτι ολα ειναι καλα κλπ...ζησε μαη να φας τρυφυλλι...Το 2016 τετοιον καιρο οτι βλεπεις για Iphone 5s.Βαλε οτι μιλαμε για PLUS κανα 80αρι παραπανω απο το 5s... Δηλαδη 600-700 εκει μεσα.
Hyphen Δημοσ. 22 Μαΐου 2015 Δημοσ. 22 Μαΐου 2015 οποτε βγαινει καθε χρονo. παρουσιαζονται καπου στον Σεπτεμβριο.
asfalistis Δημοσ. 22 Μαΐου 2015 Μέλος Δημοσ. 22 Μαΐου 2015 Με πίκρανες ... έκανα όνειρα για χαμηλή τιμή ...αλλα επειδή σε βλέπω ενήμερο να σε ρωτηςω ακόμα κάτι ...στα μεταχειρισμένα ποσό λες να βγαίνει το 6 plus μόλις βγει το νέο μοντέλο ; δηλαδή με περίπου 400 θα βρω κάποιο μεταχειρισμένο ; Σε ευχαριστώ προκαταβολικά για τον χρόνο σου
voldemort Δημοσ. 22 Μαΐου 2015 Δημοσ. 22 Μαΐου 2015 Με πίκρανες ... έκανα όνειρα για χαμηλή τιμή ...αλλα επειδή σε βλέπω ενήμερο να σε ρωτηςω ακόμα κάτι ...στα μεταχειρισμένα ποσό λες να βγαίνει το 6 plus μόλις βγει το νέο μοντέλο ; δηλαδή με περίπου 400 θα βρω κάποιο μεταχειρισμένο ; Σε ευχαριστώ προκαταβολικά για τον χρόνο σου Πρεπει να εισαι σιγουρος και να ξερεις απο που και ΤΙ παιρνεις. Κυκλοφορει και πολυ μπομπα... Προταση μου εδω μεσα εχει μερικους(fan αρκετα) της Apple που μολις βγει 6s ή 7 με καποια "ψιλοκαινοτομια"(αστειευομαι),το πουλανε ως συνηθως και πανε σε καποιο στο επομενο. Εαν βρεις καποιο τετοιο ατομο αξιολογο εμπιστοσυνης και με την προυποθεση οτι θα στο δωσει 400(ΟΥΤΕ ΜΕ ΣΦΑΙΡΕΣ ΤΟ 6 PLUS),το παιρνεις.Αλλιως...400 χλωμο το βλεπω...Βλεπεις Apple=Υψηλη τιμη μεταπωλησης. Προταση μου δευτερη... Ξεκινα απο τωρα την αποταμιεση και οταν βγει 6s ή 7 πηγαινε και παρε το κανονικο μετα απο 2-3 μηνες να εχεις ΚΑΙ 2 GB ram διοτι στο IOS 9 και μετεπειτα θα τα χρειαστει πιθανοτατα.Να εισαι καλυμενος για μερικα χρονια. Βλεπεις η Apple εβγαλε ενα σχετικα καλο hardware(για το λογισμικο),αλλα 1 ram παραπανω το τσιγκουνευτηκε λες και δεν το πληρωνουν οσοι το πληρωνουν.Αυτο βεβαια ειναι μια αλλη συζητηση...
Hyphen Δημοσ. 22 Μαΐου 2015 Δημοσ. 22 Μαΐου 2015 Με πίκρανες ... έκανα όνειρα για χαμηλή τιμή ...αλλα επειδή σε βλέπω ενήμερο να σε ρωτηςω ακόμα κάτι ...στα μεταχειρισμένα ποσό λες να βγαίνει το 6 plus μόλις βγει το νέο μοντέλο ; δηλαδή με περίπου 400 θα βρω κάποιο μεταχειρισμένο ; Σε ευχαριστώ προκαταβολικά για τον χρόνο σου με 400 δυσκολο ...πολυ δυσκολο το βλεπω για 490-520 αν θες να βρεις κατι σοβαρο ετσι... θα σου προτεινα μηπως να δωσεις το 4σ και να παρεις ενα 5αρι ? με πολυ μικρη διαφορα θα τα καταφερεις...ειναι αναβαθμιση σιγουρα. Η οθονη παραπανει υπερβολικα μικρη και στο 5αρι. ουτε οι 4.7 απο το 6 μου κανουν προσωπικα...
asfalistis Δημοσ. 22 Μαΐου 2015 Μέλος Δημοσ. 22 Μαΐου 2015 Χρειάζομαι μεγάλη οθόνη διότι κάνω και ψιλό παρουσιάσεις με το κινητό , έχω βρει διαφορά κινητά που μου ταιριάζουν στο μέ γεθος πχ sonic ultra z , αλλα δεν το ρισκάρω να αλλάξω , ειναι εργαλείο για μένα το I phone και ειναι αξιόπιστο . Κυκλοφορώ με χαρτοφύλακα και δεν έχω πρόβλημα με το μέγεθος ... σας ευχαριστώ για την βοηθεια θα ακολουθήσω την συμβουλή του πρώτου φίλου , θα μαζεύω χρήματα και κατα Σεπτεμβρίο θα ψάξω για μεταχειρισμένο απο το forum.Εαν έχετε κάποιος αξιόπιστους πωλητές θα σας ήμουν υποχρεος εάν μου τους προτείνεται ωστε με την πρώτη ευκαιρία να πάρω απο αυτούς . Σας χιλιοευχαριστω
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα