smoke0man2 Δημοσ. 22 Μαΐου 2015 Δημοσ. 22 Μαΐου 2015 καλησπερα παιδια σε ενος φιλου μου το λαπτοπ (παρομοι με το δικο μου ) απλα σε ι3 εκει που ξαφνικα επαιζε εκλεισε και τωρα δεν ξανα ανοιγει (πιστευω υπερθερμανση) αλλαξα μπαταρια (με τη δικια μου μιας και ειναι παροιμοια) αλλαξα φορτιστη αλλα τπτ τι λετε να κανω το λαπτοπ ειναι το πολυ 4 μηνων (acer)
conkal Δημοσ. 22 Μαΐου 2015 Δημοσ. 22 Μαΐου 2015 αν ειναι 4μηνων τοτε ειναι μεσα στην εγγυηση. παιρνεις το λαπτοπ παιρνεις την αποδειξη και βουρ στο καταστημα... τι αλλο να κανεις ? 1
smoke0man2 Δημοσ. 22 Μαΐου 2015 Μέλος Δημοσ. 22 Μαΐου 2015 αυτο θα κανω ελεγα μηπως κανω κατι στραβα ευχαριστω πολυ φευγω ααμεσα για eshop απο θεμα εγγυησης τωρα τι μπορει να γινει ? εαν εχει προβλημα ποσες μερες μπορει να παρει για να το επισκευασουνε?ευχαριστω πολυ για την αμεση βοηθεια οπα οπα εδω ο φιλος λεει οτι εχει πραγματα μεσα που θελει αμεσα να σωσει τι κανω ?
Xristaras12 Δημοσ. 22 Μαΐου 2015 Δημοσ. 22 Μαΐου 2015 αυτο θα κανω ελεγα μηπως κανω κατι στραβα ευχαριστω πολυ φευγω ααμεσα για eshop απο θεμα εγγυησης τωρα τι μπορει να γινει ? εαν εχει προβλημα ποσες μερες μπορει να παρει για να το επισκευασουνε?ευχαριστω πολυ για την αμεση βοηθεια οπα οπα εδω ο φιλος λεει οτι εχει πραγματα μεσα που θελει αμεσα να σωσει τι κανω ? νωρίς το θυμήθηκε. Νομίζω η acer δεν σου επιτρέπει να βάλεις χέρι,αρα εφοσον δεν ανοίγει μην προσπαθήσεις να βγάλεις τον δίσκο. Μίλα με eshop να δεις τι θα σου πούν (γιατί παίζουν και παραεισαγωγές και μπορεί να χρειστεί να φύγει εξωτερικό) 1
smoke0man2 Δημοσ. 22 Μαΐου 2015 Μέλος Δημοσ. 22 Μαΐου 2015 ευχαριστω πολυ παιδια για το αμμεσο ενδιαφερον παω και θα δουμε καλη συνεχεια
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα