Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους, όπως λέει ο τίτλος το lenovo Y580 μου σταμάτησε ξαφνικά μια μέρα να δουλεύει. Το πάταγες να ανοίξει και δεν εμφάνιζε τίποτα την οθόνη , μόνο τα led ανάβανε και το φανακι (όχι πάντα αμέσως). Μπορεί καμιά φορά μετά από πολύ ώρα και προσπάθειες να άναβε αλλά joker κανονικό.

Το πήγα στο μαγαζί που το πήρα αλλά το βγάλανε εκτός εγγύησης καθώς είχε ανοιχτεί ο καπάκι από κάτω (το είχα ανοίξει για να βάλω ssd και μνήμη). Δε πειράζει λέω θα το φτιάξω μόνος μου.

Μετά από το trouble shooting που έκανα αφού τίποτα δε δούλεψε από ότι δοκίμασα  κατέληξα ότι φταίει η μητρική (clear cmos , φορτιστή , μνήμες , καλώδια , εξωτερική οθόνη , μόνο cpu δεν δοκίμασα καθώς και δεν είχα spare αλλά και είναι κάτι που τόσα χρόνια που ασχολούμαι ερασιτεχνικά δεν έχω δει να "πεθαίνει ποτέ").

Με τα πολλά παραγγέλνω μια μητρική από το aliexpress καθώς τις έβρισκα πολύ φτηνότερα , και αφού έκανε σχεδόν 2 μήνες να φτάσει την παραλαμβάνω την βάζω πάνω και τίποτα. Κάνει ακριβώς τα ίδια συμπτώματα ανάβουν τα ledakia παίρνει το φανακι (όχι πάντα αμέσως όπως και πριν) αλλά στην οθόνη τίποτα. Αν έχεις δίσκο πάνω και cd-rom τα ακούς στην αρχή και μετά σιωπή. Τώρα 2 περιπτώσεις υπάρχουν ή έπεσα σε χαλασμένη μητρική πάλι , η οποία θα μου κοστίσει 30ε να την στείλω πίσω , ή έχουμε ελαττωματικό cpu. Δεν μπορώ να φανταστώ κάτι άλλο.

Εσείς τι λέτε; 

Δημοσ.

Τότε ίσως να είναι θέμα της οθόνης αδελφέ.

Σε εξωτερική οθόνη δοκίμασες;

Δημοσ.

Ναι κανονικά δοκίμασα. Η οθόνη δεν πρέπει να είναι καθώς το σύστημα δεν ακούγετε να ξεκινάει κανονικά και ούτε ακούγετε ήχος από τα ηχεία για την έναρξη. Όταν σου καθόταν το jackpot και ξεκίναγε , η οθόνη έπαιζε κανονικά και το υπόλοιπο μέχρι να κλείσει.

Δημοσ.

H Lenovo δεν ακυρώνει την εγγύηση αμα το ανοίξεις απο κάτω. Ειναι απο τις λίγες εταιρίες που σε αφήνουν να βάλεις ραμ, δίσκο και τα λοιπά!

Γύρνα το λοιπόν στο κατάστημα ή απευθείας Lenovo.

Εχω εγώ το G500Η και ξέρω απο το service τους (δυστυχώς...)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...