dk1210 Δημοσ. 22 Μαΐου 2015 Δημοσ. 22 Μαΐου 2015 ...έχω ένα iPhone και ένα iPad και όπως τους άνοιγα την εφαρμογή Youtube, εμφανιζόταν ένα icon που έμοιαζε με ΤV και έγραφε το όνομα της Samsung smart TV που έχω. Μόλις το ακουμπούσα, έβλεπα τα Υoutube videos απευθείας στην TV, χωρίς να χρησιμοποιώ το Υoutube app της Samsung. Χωρίς να κάνω κάτι, ξαφνικά χάθηκε το tv icon, και δεν μπορώ να κάνω stream. Καμμιά ιδέα;
peterpantou Δημοσ. 23 Μαΐου 2015 Δημοσ. 23 Μαΐου 2015 Καλησπέρα, προφανώς για κάποιο λόγο αναγνώρισε την τηλεόραση σαν media client όπως θα έκανε με μια Apple TV. Έχω και εγώ Samsung smart tv αλλά δεν έχει γίνει το ίδιο. Η συνεργασία apple και Samsung δε φημίζεται ιδιαίτερα. Κάνε επανεκκίνηση σε όλες τις συσκευές μαζί με το τούτες και δες μήπως εμφανιστεί ξανά Sent from my iPhone using Insomnia
basilis5 Δημοσ. 24 Μαΐου 2015 Δημοσ. 24 Μαΐου 2015 εμενα μου δουλευει κανονικα. ειναι σιγουρα στο ιδιο δικτυο συνεδεμενες οι συσκευες; αν ανοιξεις την εφαρμογη youtube στην τηεοραση, και επιχειρησεις να κανεις το ιδιο απο την αρχη δουλευει; η δικη μου (Η6200) μετα απο καποιο update δεν δουλευε οπως λες, παρα μονο αν ημουν ηδη μεσα στην εφαρμογη youtube. μετα απο μερικες βδομαδες ομως, εβγαλε νεο upd η samsung που διορθωσε το παραπανω bug, και πλεον οπου και αν εισαι (tv-usb-dvd etcc) στελνεις εικονα απο ios->samsung.
firepc Δημοσ. 24 Μαΐου 2015 Δημοσ. 24 Μαΐου 2015 Κανε επανεκινηση το yt app στο tablet. Στην Tv δεν χρειαζεται να κανεις τπτ
dk1210 Δημοσ. 24 Μαΐου 2015 Μέλος Δημοσ. 24 Μαΐου 2015 Αντι για restart έκανα reinstall, και δούλεψε! 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα